goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
arka kapağı çıkarıp res attın mı?
yeniden açınca mı takılıyo?
arka kapağı açtım off düğmesinin oraya basılı tutuyorum üç kere titriyo sonra kapanıyo açıyorum tekrar açma düğmesinden yine aynı sony açık kalıyo böyle yanıp sönüyo arada sonra yine sony kalıyoarka kapağı çıkarıp res attın mı?
Gel zaman git zaman, gözlemledim durdum. Sorun hala devam ediyor, ne yapmalıyım bir fikrini var mı?Son güncellemede "screen flickering" sorunu çözülmüş halde mi? İlk olarak güncelleme yapmıştım.(Şimdi sıfırdan kurdum deniyorum)
Arkadaşlar 5 gün önce sıfır sp aldım aldıktan 2 gün sonra 4.3'e güncelledim ama aşırı kasıyor ama aşırı ne yapmalıyım lütfen yardım edin
-Nasıl oluyor anlamış değilim ama tuş kilidi cebimde açılıp sağı solu arıyor.
-Dibimdeki çekmecede duran teknoloji harikası bu alet 6-7 kere arama gelmesine rağmen sesini bana duyurmayı beceremiyor.
-Bildirim mesaj vs. uyarılar duyulmuyor.
-Alarm ses seviyesi uyandırmaya yetmiyor.
-Akıllı cevaplamamıdır nedir o fonksiyon çalışmıyor.
-Wifi 5 dk bir kopuyor
-Alet gavur atı gibi ısınıyor hacılar.
..şimdilik 2200 TL'lik z2min sorunları bu kadar,sorunlar çoğaldıkça buraya eklerim..
Ücretli olur kardeşimTelefonun kasasını değiştirmek ücretli mi olur yoksa ücretsiz mi ? Kasa soyulmaya başladı.
Ne demek dostum rica ederimTeşekkürler Melik kardeşim![]()
Bütün telefonlar için en iyi rom son sürüm cm dirXperia Sp için en iyi rom hangisi ?
Ya arkadaşlar benim telefonumun ekranı bir anda kararıp kapanıyor ? Telefon rootlu ne yapabilirim![]()
Maalesef uğraşırken kararıp reset attı cihaz kendine
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir diğer forumda bu arkadaş sorunu yaşamış ve anakartı yanmış.Böyle bir durumdan anakart yanabilirmi acaba ? Ben bunu servise nasıl kanıtlayabilirim ?
Birşey daha sorucam ben supersu dan kalıcı root temizlemesi yaptım.Root olduğu daha anlaşılamaz değil mi ?
Sony pc companion dan onar yapmak gerekiyor yaniTeşekkürler yordum sizi
![]()