SiLGEC
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Güncellemeyi şu an SUS üzerinden yüklüyorum.
Güncellemeyi yüklediniz mi, durum ne? gelişme var mı?
100-200 arası kalıyor genel olarak. Ama ram yetmezliğinden mesela walkman'in kapanması olayını da çok yaşadım. 1gb ram yetersiz artık. 2gblik telefonlara yönelin.ram ne kadar kalıyo kullanıcıya almayı düşünüyorum da
sıkıntısı neydi telefonun? ne kadar sürdü servis süreci?Sonunda telefonuma kavuştum![]()
Telefondan memnun olan bi ben miyim![]()
İş mi görüyorBelki 10 numara bi telefon değil ama işimi gördüğü sürece(şu anda mesela) memnunum![]()
valla şimdi cm kullanıyorum tamam ama stock 4.3te kullandım daha önce elbette. Ve bence gayet iyiydi. Multitasking vs gayet güzel akıcı bir rom. Sıfırdan yükledin mi bilmiyorum ama ben stock rom kullanırken güncelleme geldiğinde mutlaka sıfırlayıp yüklerdim Sus ile ve hiç sorun olmazdı. Yine garantiye gönderirken blyi falan kapatıp göndermiştim. Geldiği gün bir kaç saat stock kullandım yine bi sıkıntı yok. Özetle güncellemeleri sıfırdan kurup temiz kurulum yapın daha sağlıklı olur.İş mi görüyorbirisi arıyor yanlışlıkla sağdaki tuşuna basıyorum telefona cevap veremiyorum. Telefonu kurcalarken mesaj geliyor telefon kasıyor ve uygulamalar kapanıyor çok sorunlu özellikle 4.3 olduktan sonra 4.1'de de vardı belki telefon yeni diye hissetmemiştirim ama parasına göre iyi 850 Tl telefon ne de olsa. 100 kağıt daha koyup Nokia Lumia 920 alınabilir.
Güncelleme yapınca hepsi halloluyoİş mi görüyorbirisi arıyor yanlışlıkla sağdaki tuşuna basıyorum telefona cevap veremiyorum. Telefonu kurcalarken mesaj geliyor telefon kasıyor ve uygulamalar kapanıyor çok sorunlu özellikle 4.3 olduktan sonra 4.1'de de vardı belki telefon yeni diye hissetmemiştirim ama parasına göre iyi 850 Tl telefon ne de olsa. 100 kağıt daha koyup Nokia Lumia 920 alınabilir.
arkadaşlar bende ekran dondu sony yazıp duruyor gitmiyor ne yapmalıyım
pc bağlayınca hiçbir algılama olmuyorki ne pc algılıyor nede pc companionBilgisayara bağlayıp yazılım onarma başlat PC Companion üzerinden