Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Telefonun kasa yamulmuş, yüzüstü koyunca tahterevalli gibi oynuyo :D

servise gönderelim de baksınlar bi

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
[h=2]Xperia SP Ekran Sorunu[/h]
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşıma aldığım xperia sp telefonda bu ekran titremesini bir türlü halledemedim. Fabrika ayarlarına çevirdim, onarım yaptım olmadı. Otomatik aydınlatmayı kaldırdım yine ekrandaki titreme düzelmedi. Fabrikasyon hatası diyeceğim ama 4.2 de böyle bir sorun yoktu. Çözümünü bilen varsa yazsın lütfen..

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ALBÜM ve WALKMAN güncelleme gelmiş ben yükledim güzel olmuş ben beğendim.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen oldukça güzel oldu albüm ve walkman. Filmler uygulamasını zaten güncellemişlerdi. Bunlar kitkata hazırlık gibime geliyor ama bakalım.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] güncel 4.3 sürüm .201 yazılımı için root var mı purexsp romu hariç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Doomlord sp için test edilen herhangi bir kıtkat yazılımı yok demiş. Bu sefer ciddi ciddi yolun sonuna gelindi diyebiliriz

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
keşke alsaydı güzelim telefona yazık ediyorlar bence çabuk bırakdılar desteğini

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yazık ediyorlar tabi s4, adreno 320 lik telefona bu yapılmaz.
Beni sinir eden asıl olay aylar öncesinden verilecek denmesi idi. Ocakta twit bile atmışlardı gelecek diye. Vermeyecekseniz niye vereceğiz diyorsunuz boşuna? Deseydiniz peşin peşin beklemeseydik. Ah salak kafam ah niye nexus 4 almadım ben.

hooner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün aldım telefonuda sarj durumu hakkında sorucaktım ne kadar süre gidiyor ve bide pil durumundaki ayarları ne yapmalıyım azıcık ısınmada oluyor

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
şarjı iyi bi sıkıntısı yok.
ısınma duruma göre olur normaldir sıkıntı yapma. çok çok aşırı ısınıyorsa bir sorun vardır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=393465]hooner[/MENTION] Stamina mod sürekli açık dursun. Whatsapp la birlikte kullandığın internetten mesajlaşma programı varsa onları sürekli açık olacak şekilde ayarla. Bu şekilde bi günü rahat çıkarıyorum.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yükleme mantığı aynı mı dalvik cache
Yaptıktan sonra recovery ile flashlayacaz mı ben de paylaştığınız 4.3 root konusundaki rom yüklü şu an
Bi de hangisini önerirsiniz sağolun şimdiden
bunların hiçbirini önermiyorum. hepsi görsel ağırlıklı romlar. cm11 kur kafan rahat olur. dünden beri kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. kitkatın farkını hissediyorsun.
z2 home laucnherı walkmanı portlar öyle kullanırsın.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunların hiçbirini önermiyorum. hepsi görsel ağırlıklı romlar. cm11 kur kafan rahat olur. dünden beri kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. kitkatın farkını hissediyorsun.
z2 home laucnherı walkmanı portlar öyle kullanırsın.
Anladım önerinize uyucam ama z2home launcherını ve walkmaı nasıl portlayacaz bi de şarjı nasıl gidiyo

hooner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısayollar oluşuyor ekranda nasıl kaldırılan onları

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] ledler ne durumda, tamamiyle öldü mü cm11 de?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Olur mu Cm romlarda ledi istediğin gibi ayarlarsn. Stocka göre bin kat gelişmiş.
Rengini hızını süresini ayarlarsn.
acm7miK.jpg

4HzWNPd.jpg

hooner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kısayolları nasıl kaldırılan ekrandan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler arkadaşlar bir sorunum var :/
Telefonu uzun zamandır kullanıyorum memnunum ama geçen gün kameranın eskisi gibi çekmediğini farkettim
Fotoğrafların üstünde sanki beyaz bir sis gibi görüntü oluşuyor sorun yazılımsal değil lenste sorun var büyük ihtimal
Bu sorunu yaşayan çözümü bulan arkadaş var mı lens değişimi yapılabilir mi ücreti ne kadar telefonum garantili değil yurtdışında geldi
Cevapları ve yardımlarınızı bekliyorum

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Güncelleme vermiyorsun bari kaynak kodlarını ver de adam gibi rom kullanalım. Bu sony adamı deli eder