Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.1 e dönüp romu yüklüyorsan telefon brick olmamalı. işlemler bittikten sonra successfull yazıyor demi ? sonra supersuyu yükle sonra recoveryi yükle bu kadar. ayrıca ses kısma twrp ye girer cwm değil.
4.1 e döndüm succesful yazdı supersuda da recoveryde de.ses kısmaya basıp twrp ye girdim yanlış oldu orası niye böyle nasıl bi çözüm bulabiliriz

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
4.1 e döndüm succesful yazdı supersuda da recoveryde de.ses kısmaya basıp twrp ye girdim yanlış oldu orası niye böyle nasıl bi çözüm bulabiliriz
herşeyi yükledikten sonra reboot diyeceksin açılacak telefon başka bişey yapmayacaksın

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşeyi yükledikten sonra reboot diyeceksin açılacak telefon başka bişey yapmayacaksın
reboota girince power off, system gibi seçenekler vardı ben de systemi seçtim şimdi ne yapmalıyım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kusura bakmameşgul ediyorum ama bu romu da yüklemek istiyorum yardımcı olursan

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
tamam işte reboot ta system i seçince yeniden başlar telefon rom yüklenmiştir bu kadar

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam işte reboot ta system i seçince yeniden başlar telefon rom yüklenmiştir bu kadar
işte ondan sonra yeniden başlamadı sony gidip geliyo .romu yüklerken mi hata yapıyorum romu yükledikten sonra bi checkbox vardı bi de wipe dalvik gibi bişiler de vardı onlara felan giriyoz mu yoksa succesful dedikten sonra direk geriye mi gidiyoz.bi de zip şeklinde atıyoruz dimi telefona.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] bi tavsiyeniz yok mu?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
romu ve supersuyu zip şeklinde atıyorsun evet. yükledikten sonra sonraki mesajda verdiğim recoveryi yüklüyeceksin. böylece açılır.
yanlış recovery i yükleme. diğer mesajda verdiğimi yükle.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
romu ve supersuyu zip şeklinde atıyorsun evet. yükledikten sonra sonraki mesajda verdiğim recoveryi yüklüyeceksin. böylece açılır.
yanlış recovery i yükleme. diğer mesajda verdiğimi yükle.
teşekkürler yükledim kullanıyorum ama recoveryi de zip şeklinde yükledim. xda da bu romun 2.1 i çıkmış onu nasıl yükleyecez 90 mb felan

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Rica ederim.
Evet baktım da şimdi güncelleme gelmiş.
O v2.1 i indir telefona at sonra telefonu kapatıp Recovery den kur. Hangisi olduğu fark etmez. Ses kısma twrpye girer, ses açma Philz e girer deklanşör tuşu da cwmye girer. Hepsi aynı işi yapar aralarında bir kaç fark var görünüm vs. Seç beğen birinden kur.

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim.
Evet baktım da şimdi güncelleme gelmiş.
O v2.1 i indir telefona at sonra telefonu kapatıp Recovery den kur. Hangisi olduğu fark etmez. Ses kısma twrpye girer, ses açma Philz e girer deklanşör tuşu da cwmye girer. Hepsi aynı işi yapar aralarında bir kaç fark var görünüm vs. Seç beğen birinden kur.

v2 ile v2.1 arasında ne tür farklar kurmaya değer mi kalsın mı sizce?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kalsın olur mu herif romu güncelliyorsa boşa değil yenilik var demektir :)
Yenilik ne derseniz aha da bunlar efenim
New SemcPhone.apk(Z2 THEMED)
SemcPhone Tweaks
New Transparent app drawer
New Settings.apk
Ultimate Menu Manages Xposed,Modules,cpu, etc
Option To Queue Backround Data
New Usb Connectivity Containing Option To Transfer Media Files To PC
Small Dpi Nav Bar
Option To Select Wifi Frequency Band(Dont Know Actually What it Does)
New SuperFast Movies APP
Added Sketch App
Enabled Cost Saving Feature IN Conversations.apk
SystemUI Modded So That Can adjust according to various dpi nav bar.
Added Sound/Audio Recorder From Z2

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
KitKat gelmeyecek, heveslenmeyin. :P :P

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok gerek yok :) @AliA abi bi git ya. Gelmese de biz getirmesini biliriz :P

5000 den fazla kullanıcı tepki gösterdi imza gönderdi Sony büyük olasılıkla kitkat verecek ama daha da vermez :D
ki şöyle bi durum da var her cihaza ortalama 1.5 sene destek veriyor Sp çıkalı 1 yıl anca oldu sanırım daha 6 ayı var ve bu süre zarfında Sony Sp için son güncellemesini verecektir diye umuyorum :)
Saolasın [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] :)

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] telefon sıfırlanır mı 2.1 i yüklesek

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yok dostum olduğu gibi kalır herşey

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] telefonu pcye usb hata ayıklama açık bi şekilde bağlayınca flashtool görsün diye sist arayüzü durdu diyo ve.arayüz çöküyo bağlıyamıyorum telefonu o şekilde nedeni nedir bunun?

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] kol bağlıyorum program tam görüyor yine aynısı oluyo yardımcı olabilir misin

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
yardımcı olamicam çünkü bende bir sorun yok. hata ayıklama etkin şekilde bağlıyorum pcye ama sist arayüzü çökmüyor.
aslında 1 aydan fazla oldu bu çıkalı ama unutmuşum paylaşmayı. kilitli bl için cm 10.2. biliyorsunuz cm normalde açık bl ister ama adamlar uğraşmış yapmış. yüklemek isteyenler buyursun. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676492 bir arada bende deneyecem.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

yardımcı olamicam çünkü bende bir sorun yok. hata ayıklama etkin şekilde bağlıyorum pcye ama sist arayüzü çökmüyor.
aslında 1 aydan fazla oldu bu çıkalı ama unutmuşum paylaşmayı. kilitli bl için cm 10.2. biliyorsunuz cm normalde açık bl ister ama adamlar uğraşmış yapmış. yüklemek isteyenler buyursun. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2676492 bir arada bende deneyecem.
Tamam sağolun romu baştan yüklesem sorun düzelir mi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam telefonu almayi dusunuyordum fakat telefonu fan boylari öneriyor nasil telefon devamli sorun cikartirmi birde kamerasi cokmu dandik :d

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
beyler the amazing spider man 2 xperia lounge'de şuan beleş yumulun.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler yüzde 49 dan sonrasını görebilen var mı? Atıyor ordan sonra giremiyorum.

qwqtqr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] Ben girdim oynuyorum.bilgi için sağolun.