Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Beyler şarj sanki su gibi gidiyor gibi. Ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Sizde durum nedir? Büyük ihtimalle bana öyle geliyor ama yinede sorayım.
Play Store'da sorun yok.
Arkadaşım sen sanırım şurayı kast ediyorsun?
![]()
Klavyeyi kapatınca o bölgede siyahlık oluşuyor? Bende bir sorun yok.
Beyler bu arada siz nasil güncelediniz ben Update Service ile yüklemiştim daha sonra fabrika verilerine döndürdüm. Telefon açılınca hiç bir ayar yapmadan geri kapattım, biraz şarj ettim sonra tekrar Update Service ile yükledim . Bu arada bence Update Service ile daha iyi oluyor. Pcc kullanmıyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Dediğim gibi beyler sorun yaşayanlar fabrika verilerine sıfırlayın telefon açılınca dil dahi seçmenden hiç bir ayar yapmadan kapatın sonra yükleyin.
Arkadaşım sen sanırım şurayı kast ediyorsun?
aslında [MENTION=288507]Elusive[/MENTION] nin söylediği yöntemle yüklemek daha sağlıklı.pc companion la yükledim artı onardım yine de birçok hatayla karşılaştım update service ile tekrar yükleyince hatalar ortadan kalktı.
Abicim şunu bi anlayın: ram ne kadar doluysa telefon o kadar hızlıdır. Hiç düşündünüz mü eskiden ram daha fazla boştu şimdi çok az boş ama neden hızlı? çünkü Android kullanıyorsunuz. Mantığı bu.
Düz mantık girdim.ios ne alaka olm linux un ram mantığı odur, ram dolu olursa uygulama hızlı açılır rame ihtiyaç duyulursa sistem ramde yer açar. ios bambaska bir şey.
Bana şarj eskisinden daha iyi gibi geldi. Yeni stamina mod daha iyi sanki.
ram in yüksek olmasında sıkıntı var mı? Benim için sıkıntı oluşturmuyo, arada arkaplandaki programları elimle kapatıyorum ama ram i boşaltmak için program kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. bi miktar boşluk olması yeterli sonuçta.