- Reaksiyon puanı
- 630
12 saatte bataryası patlamasın4.2 konusunu bilmem
4.2 konusunda elbet verecekler el mecbur
![]()
Valla 15 dakkaya dolar çekerim ben

12 saatte bataryası patlamasın4.2 konusunu bilmem
4.2 konusunda elbet verecekler el mecbur
![]()
dolduğu zaman çekin ve telefonu kurcalamaya başlayınValla 15 dakkaya dolar çekerim ben![]()
dolduğu zaman çekin ve telefonu kurcalamaya başlayın![]()
videolu anlatım güzel olurdu aslındaAllah kısmet ederse forumda bir inleme yaparım ama önce evdeki dijital kameramı bulmam lazım![]()
videolu anlatım güzel olurdu aslındakameranı hiçmi merak etmiyorsun ben bir şarj aleti kafama takılmıştı gece gece aramıştım bir kere
![]()
şimdi benim bile aklıma takıldı senin aklına takılmadımı nerede diye abiValla nerde olduğunu bilmiyorum 2 sene oldu kullanmayalı annem bir yere sokmuştur![]()
şimdi benim bile aklıma takıldı senin aklına takılmadımı nerede diye abi![]()
kötü birşey değilmi en azından ben kendi telefonumda beni ne kadar idare eder diye anlıyabiliyorumAman çıkar bir yerden nasıl olsa
Bu arada yüzde olarak şarjı gösterme olayı yok gerçe güncelleme ile gelmişti solayada![]()
vayy hayırlı olsunAldım bile yeni telefon Xperia İon
1600 tl kardeş![]()
@spybot sende ion'a gittik artık kimsecikler gelmez buralara ilgilenen yok güncellemelerle![]()
xperia solaya güncelleme gelmiyecegine göre satıp hangi telefonu almamı öneriyorsunuz
ben ion almayı düşünüyorum var mı fikir verecek ?
Slm arkaraşlar bizde uzun araştırmalar sonunda sola aldık genel olarak memnunum diyebilirim. Simdi gelelim kafama takılanlara öncelikle cihazın arkası biraz ısınıyor batarya sanmıştım ama kapağı cıkartıp baktım sim kartın üstündeki siyah bant gibi kısım ve microsd kartın üstündeki metal alan ısınıyor sizde durum nasıl? Programla ölçtüm 38 dereceyi gördüm umarım normal değerlerdir! Gerçi bu sıcaklık bataryanın bahsettiğim kısımlarla alakası yok
Düşük sıcaklık ben İonla oyun oynarken 43 'ü gördüm yeni gelecek olan Lg nexus 4 ise 50 derece üstüne çıkabiliyormuş artık telefonlara fan takılmasının zamanı geldi geçiyor bile![]()
Spybot hocam eski bir sola kullanıcısı olarak sana bir sorum olucak benim babamda sola var android 4.0.4 e güncelleyince telefon kilit ekranında reset atıyor ancak pin kodu falan gelmiyor bi başlatıp geri geliyor sorunu biliyor musun biliyorsan yardımcı olur musun?