YEMEKTEYİZHASAN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Ve Jelibon geliyor Arkadaşlar
http://www.androidauthority.com/sony-xperia-u-jelly-bean-update-december-135675/
Haydi gözümüz aydın

Ve Jelibon geliyor Arkadaşlar
http://www.androidauthority.com/sony-xperia-u-jelly-bean-update-december-135675/
bende de aynı sıkıntılar var güncellemeyi bekliyorum. sarj problemim var. akşam her şeyi kapatıp yatıyorum 80 iken sabah kalktığımda 50'ye düşüyor. güncelleme gelsin artık belki düzelir.
1 kaç güne gelmiş olur herhalde güncelleme![]()
Bataryası değiştirilmeyen telefona nasıl iyi dersiniz aklım gitti yawwww
Şuan yüklüyorum2 mb gözüküyor ama bakalım inş iyi olur
![]()
2 mb güncelleştirmemi olur yahu![]()
Bana da başta komik geldi eneee bu ne böyle 2 mb diye ama öyle değilmiş kaç dk dır yüklüyor valla![]()
Hataları düzeltmek için gelen şu 300 küsür mb olan güncelleme geldiğinden beri telefon kasıyor arkadaş :/
Geçişlerde olsun ana sayfaya gelirken falan simgeler donuyor :/ fazla bi uygulama da bindirmiyorum telefona
Ayrıca şu arka kapat çıkartıp taktıkça baya gevşiyor
Bende sorun yok valla ama bir kötü haber vereyim solayı satıyorum onun yerine P veya S modelini alacam bir kaçgün içinde![]()
hayırlı olsun çok pahalı değilmi?Aldım bile yeni telefon Xperia İon
1600 tl kardeş![]()
hayırlı olsun çok pahalı değilmi?![]()
![]()
bana çok acayip geliyor arayüz falan neyse kulağınızda eskisinyoo vatanda 1650 tl sony mağazada 1850 tl
üstüne solayı verdim 1000 tl ödedim![]()
bana çok acayip geliyor arayüz falan neyse kulağınızda eskisin![]()
![]()
benim bir telefonada 9 saat demişlerdi herhalde batarya kendini toplasın diye ayrıca telefonun duruşu için birşey denemez onu bende beğeniyorum ama bence çok fazla siyah kullanılmışSüper bişey ya sırf arka kapağı için bile alınır
12 saat sarjz et dedi adam ya ne iş onu anlamadım![]()
benim bir telefonada 9 saat demişlerdi herhalde batarya kendini toplasın diye ayrıca telefonun duruşu için birşey denemez onu bende beğeniyorum ama bence çok fazla siyah kullanılmış![]()
12 saatte bataryası patlamasınŞarjza takalı 1 saat oldu şuan %70 lerde
evet kappara ön tarafı ama şeşil duruyor bakalım bize 4.2 vereceklermi![]()