Sony Xperia Sola - Özellikler ve Genel Destek

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Evet inşşallah gelir :D

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bende de aynı sıkıntılar var güncellemeyi bekliyorum. sarj problemim var. akşam her şeyi kapatıp yatıyorum 80 iken sabah kalktığımda 50'ye düşüyor. güncelleme gelsin artık belki düzelir.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende de aynı sıkıntılar var güncellemeyi bekliyorum. sarj problemim var. akşam her şeyi kapatıp yatıyorum 80 iken sabah kalktığımda 50'ye düşüyor. güncelleme gelsin artık belki düzelir.

Pehh... Gece gündüz açık ve gece anca %5 gidiyor ilginç.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar duyuru, biraz önce İstanbul sony yetkili servisi aradım, sorun vardı telefonda onu söyledim çözümünüde söyledi

Bu arada sola için android 4.1 çıkacakmı diye sordum, bana söylediği şu, aynen aktarıyorum

Xperia U ve Sola için android 4.1 uyumluluk testleri başlamış :)

Kısacası en yakın zamanda çıkacaktır beklemede kalın. Hadi şimdiden hayırlı olsun..

---------------------------------

Bu yazı 21/11/2012 tarihinde yazılmıştır

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
http://www.androidauthority.com/software-update-sony-xperia-p-u-go-sola-136246/

sony-xperia-u.jpg

Xperia P, Xperia U, Xperia Go ve Xperia Sola: Sony, cep telefonlarını piyasaya Xperia hattı bir dizi güncellemeleri yayıyoruz duyurdu. Üzgünüz, Jelly Bean almıyorsanız henüz 2013 yılına kadar büyük olasılıkla olmayacak size Xperia P Gingerbread çalıştırıyorsanız-ama en azından sen nihayet Ice Cream Sandwich almak olacak.
Değişiklikler Açıkçası Kullanmakta olduğunuz cihaza göre değişir, ancak Sony istikrar, kamera, mesajlaşma, Wi-Fi, NFC ve tethering ve hotspot işlevselliği geliştirmeleri bahseder. Kenara böyle olduğunu, bahsedilen sadece güncellemeleri performans tweaks ve hata düzeltmeleri vardır.
Kullanıcıları Xperia U , Xperia Go ve Xperia Sola zaten Ice Cream Sandwich yükseltme yaptıktan varsayarak, şebeke üzerinden güncelleme indirmek mümkün olacak. Hala Gingerbread (neden?) Çalıştırıyorsanız, Mac için PC Companion veya Bridge kullanmak gerekecek.
Senin için Xperia P güncelleme hazır olduğunda kullanıcıları, görünüşe göre bir bildirim alırsınız, ancak Sony göre "telefonda doğrudan durumu farklı pazarlar ve taşıyıcılar arasında değişebilir." Hey, bu uzun bekledim; bekleyebilirsin biraz daha uzun, değil mi?
Hayır tam zaman çizgisini bugüne kadar bu güncelleştirmeler için kullanılabilir. Sony'nin blog sonrası sadece güncellemeleri "önümüzdeki haftalarda." Yayıyoruz olacak özel cihaz yükseltme hakkında daha fazla bilgi için, aşağıdaki kaynak bağlantıları kontrol bahseder.
Eğer henüz bu Xperia telefonları herhangi biri için güncelleştirme aldınız mı? Eğer performans veya kullanılabilirlik herhangi bir önemli iyileştirmeler fark ettiniz mi?

Yeni ICS Xperia P için güncelleme (6.1.1.B.1.54), U, gitmek ve sola yayıyoruz

Screenshot_2012-11-29-20-35-06-84x150.png

Yeni bir Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich firmware güncelleme NovaThor U8500 yonga çalıştıran geçen hafta yakışıklı dışarı rulo başladı. Firmware sürümü 6.1.1.B.1.54 Sony Xperia P, Xperia U, Xperia gitmek ve Xperia sola için (ya da yavaş yavaş yayıyoruz) artık kullanılabilir durumdadır.

Sony Cep doğruladı Bu güncelleştirme "istikrar, Wi-Fi, birleştirme / taşınabilir hotspot, kamera (yakalama ve oynatma), NFC ve Mesajlaşma" için hata düzeltmeleri ve performans tweaks bir dizi getiriyor. Firmware güncelleme olduğunda Chrome tarayıcısı uygulaması da yüklenir.

Ancak, tüm mükemmel değildir. Sony Xperia P sahipleri yarısı resmi düzgün işlemiyor ile 8MP fotoğraf çekimi ile ilgili sorunlar bildiriliyor. Insan sayısı da galeri gezinirken, özellikle gecikme ile ilgili sorunlar hakkında konuşuyor. Bu yeni firmware güncellemesi yüklediyseniz, bize yaşıyorsanız ne sorunları bildirin.
Teşekkürler Edwin, Cihat ve Nabendu!

http://www.xperiablog.net/2012/12/0...-1-54-for-xperia-p-u-go-and-sola-rolling-out/

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SAR: 0.78 W/kg olarak görünüyo ? Bence iyi gibi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
1 kaç güne gelmiş olur herhalde güncelleme :)

saylon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bataryası değiştirilmeyen telefona nasıl iyi dersiniz aklım gitti yawwww

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sony PC Companion hemen 1 adet güncellemeniz var dedi yükledim :D

Ama neler düzeltildi anlayamadım dahaa :D

Stabilite sağlanmış, WiFi, hotspot, kamera yakalama oynatma, mesaj ve NFC de iyileştirme sağlanmış.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yükledim şimdi bende 347.5 mb yükledi bende :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Evet hızlandı bende telefone kendine geldi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 haftadır kullanıyorum bugün canımı sıkan bişey oldu. Telefon normalde 512 mb RAM olarak geçio ama uygulama yöneticisinde çalışan uygulamarın kullanabildiği toplam RAM miktarı 256 olarak görünüyo. Umarım benim cahilliğimden kaynaklı bi sorundur ve biri içimi rahatlatacak bi açıklama yapar...

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hataları düzeltmek için gelen şu 300 küsür mb olan güncelleme geldiğinden beri telefon kasıyor arkadaş :/

Geçişlerde olsun ana sayfaya gelirken falan simgeler donuyor :/ fazla bi uygulama da bindirmiyorum telefona

Ayrıca şu arka kapat çıkartıp taktıkça baya gevşiyor

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hataları düzeltmek için gelen şu 300 küsür mb olan güncelleme geldiğinden beri telefon kasıyor arkadaş :/

Geçişlerde olsun ana sayfaya gelirken falan simgeler donuyor :/ fazla bi uygulama da bindirmiyorum telefona

Ayrıca şu arka kapat çıkartıp taktıkça baya gevşiyor

Bende sorun yok valla ama bir kötü haber vereyim solayı satıyorum onun yerine P veya S modelini alacam bir kaçgün içinde :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aldım bile yeni telefon Xperia İon :D

1600 tl kardeş :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Süper bişey ya sırf arka kapağı için bile alınır :D

12 saat sarjz et dedi adam ya ne iş onu anlamadım :)
benim bir telefonada 9 saat demişlerdi herhalde batarya kendini toplasın diye ayrıca telefonun duruşu için birşey denemez onu bende beğeniyorum ama bence çok fazla siyah kullanılmış :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
benim bir telefonada 9 saat demişlerdi herhalde batarya kendini toplasın diye ayrıca telefonun duruşu için birşey denemez onu bende beğeniyorum ama bence çok fazla siyah kullanılmış :)

Şarjza takalı 1 saat oldu şuan %70 lerde

evet kappara ön tarafı ama şeşil duruyor bakalım bize 4.2 vereceklermi :D