Sony Xperia Sola - Özellikler ve Genel Destek

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Sola iyidir al bence.Pişman olmazsın. :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bişey sorucam.Hepsiburada'dan kapıda ödeme ile alsak nasıl olur? Kapıya kargo mu getiriyor, hepsi buradadan birileri mi?
Ürünü sipariş ettikten sonra kargo şirketi yükleme yapıyor istanbuldan gerekli subelere geldikten sonra kapınıza kadar geliyor

karafaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar solanın güncellemesini hiç yapan varmı 4.0 sarjı cok yiyo diye duydum dogrumudur günceleme yapan biraz bilgi verebilirmi birde nasıl yapabilirim güncellemesini anlatırsa pek bi sevinirim :biggrin:

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ICS'e güncelledim. Telefon gayet stabil çalışıyor fakat ram de daha fazla yer yemeye başladı. Şarjı çok yediği doğrudur :(

karafaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normalda akşamı zar zor ediyoruz acıcık sarjla.. e bide daha cok yerye yandık valla. 4.0 güncellesemmi ki bilemedim

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aksine şarjzı daha çok gidiyor bende :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sola kullanmak ayrıcalıktır :)

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dün aldım telefonu güncelle dedigimde telefonunuzda sonsürüm yüklü diyo ne yapabilirim?

karafaca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bencede öyle olması lazım aksi taktirde güncellemenin amacı ne ki. o zaman ben bugun güncelleyim :)

ben dün aldım telefonu güncelle dedigimde telefonunuzda sonsürüm yüklü diyo ne yapabilirim?
sen önce pc bagla telefonunu güncelemelerini o sekilde kontrol et. benim telefonda aynı seyi diyodu telefonu pc bagladıktan sonra 4.0 sürümünün yüklenmeye hazır oldugunu söyledi

Johnny_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende çok gidiyor şarj...Her akşam şarj'ı takıyorum... (Ekran arka ışıklandırması kapalı...Ekran parlaklığını yarıdan aşağı düşürdüm yine aynı...)

Arkadaşlar Sayfa ekleyip çıkartmak istiyorum nasıl olacak ? Ekrana bir kere tıklıyorum + geliyor ama sadece simge ekleye biliryorum o +
ile.
(Xperia Sola benim telefonda)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ben 3 saat oyun oynuyorum bu aralar diğer kalan şarjzlada internet felan 17-18 saat gidiyor :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Al tabi kaçırma :)

burakdutar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia sola kullanıcısıyım ama arc s tavsiye ederim tasarımı solaya göre daha güzel

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Şok şok şok mail'e gelen cevap :)

4.1 ve sonrası update hakkında MH ne attığım mail'e gelen cevapda;
''Sizi bilgilendirmek isteriz ki firmamınızın Sony Xperia™ Sola ve Sony Xperia™ U model telefonlarımızın Jelly bean güncellemesi ile ilgili çalışmaları devam etmektedir. Bu konu açıklığa kavuşturulduğunda ileriki tarihlerde resmi bir açıklama yapılacaktır.''
yazıyor.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aaaa Sony w810i'nin hakkını yememek lazım :) Ya şu ekrandaki parmak izlerini nasıl hallediyorsunuz rahatsız edici bir durum.

Normalde kendi koruyucu var ama bi kat daha mı yaptırsam ?

Fortgang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık bir hafta önce bu telefondan bir tane aldım. Aldığım zaman android 2.3.7 sürümü yüklüydü. Birkaç gün sonra da 4.0.4 sürümüne geçtim. ICS'ye geçmeden önce telefonda herhangi bir sorun yoktu ama güncelleme yaptıktan sonra ilginç arızalar vermeye başladı.

Uygulamalar/çalışıyor menüsüne girdiğimde "malesef durdu" uyarısı alıyordum. telefonu kapatıp açtıktan sonra şimdilik böyle bir sorunla karşılaşmadım. bluetooth devreye girmiyordu, kapatıp açtıktan sonra bu sorun da şimdilik düzeldi. yalnız hala devam eden birkaç sorun var.

"Ayarlar/Geliştirici seçenekleri/ Ekran güncellemelerini göster" seçeneğini aktif ettiğim zaman ekranda ilginç ışıklar çıkıyor. "Eldiven modu" kendiliğinden aktif oluyor. Bu modu ben aktif ettiğim zaman tekrardan kapatmak istediğimde kapanmıyor. Tuş kilidini açmak için tuş kilidi tuşuna bastığım zaman ekran geç açılıyor. Aynı sorunları yaşayan var mı?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yaklaşık bir hafta önce bu telefondan bir tane aldım. Aldığım zaman android 2.3.7 sürümü yüklüydü. Birkaç gün sonra da 4.0.4 sürümüne geçtim. ICS'ye geçmeden önce telefonda herhangi bir sorun yoktu ama güncelleme yaptıktan sonra ilginç arızalar vermeye başladı.

Uygulamalar/çalışıyor menüsüne girdiğimde "malesef durdu" uyarısı alıyordum. telefonu kapatıp açtıktan sonra şimdilik böyle bir sorunla karşılaşmadım. bluetooth devreye girmiyordu, kapatıp açtıktan sonra bu sorun da şimdilik düzeldi. yalnız hala devam eden birkaç sorun var.

"Ayarlar/Geliştirici seçenekleri/ Ekran güncellemelerini göster" seçeneğini aktif ettiğim zaman ekranda ilginç ışıklar çıkıyor. "Eldiven modu" kendiliğinden aktif oluyor. Bu modu ben aktif ettiğim zaman tekrardan kapatmak istediğimde kapanmıyor. Tuş kilidini açmak için tuş kilidi tuşuna bastığım zaman ekran geç açılıyor. Aynı sorunları yaşayan var mı?
O sorunlar olabilyor hatta daha farklıları da oluyor ama Sony sonradan güncelleme veriyor yani onlar düzeliyor istersen Ericsson kullanan birine sor ilk başta Ericsson lar içinde İCS işi kötüydü ama sonradan gelen güncellemeler ile düzeldi.

Fortgang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sorunlar olabilyor hatta daha farklıları da oluyor ama Sony sonradan güncelleme veriyor yani onlar düzeliyor istersen Ericsson kullanan birine sor ilk başta Ericsson lar içinde İCS işi kötüydü ama sonradan gelen güncellemeler ile düzeldi.

işletim sistemiyle ilgili bir problemse aynı sorunun bütün Xperia Sola cihazlarında görülmesi gerekmez miydi?

Fortgang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ICS güncellemesi ile bu tür sorunları yaşayan hiç kimse yok mu arkadaş?

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] Baktım ama anlayamadım jelly bean mı alıyoruz :)