yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Para vermek istemiyorsan bence alma =)
Evet kargo adresinize geliyor.Bişey sorucam.Hepsiburada'dan kapıda ödeme ile alsak nasıl olur? Kapıya kargo mu getiriyor, hepsi buradadan birileri mi?
Ürünü sipariş ettikten sonra kargo şirketi yükleme yapıyor istanbuldan gerekli subelere geldikten sonra kapınıza kadar geliyorBişey sorucam.Hepsiburada'dan kapıda ödeme ile alsak nasıl olur? Kapıya kargo mu getiriyor, hepsi buradadan birileri mi?
Aksine şarjzı daha çok gidiyor bende![]()
Aksine şarjzı daha çok gidiyor bende![]()
sen önce pc bagla telefonunu güncelemelerini o sekilde kontrol et. benim telefonda aynı seyi diyodu telefonu pc bagladıktan sonra 4.0 sürümünün yüklenmeye hazır oldugunu söylediben dün aldım telefonu güncelle dedigimde telefonunuzda sonsürüm yüklü diyo ne yapabilirim?
Bende çok gidiyor şarj...Her akşam şarj'ı takıyorum... (Ekran arka ışıklandırması kapalı...Ekran parlaklığını yarıdan aşağı düşürdüm yine aynı...)Aksine şarjzı daha çok gidiyor bende![]()
Ben 3 saat oyun oynuyorum bu aralar diğer kalan şarjzlada internet felan 17-18 saat gidiyor![]()
xperia sola kullanıcısıyım ama arc s tavsiye ederim tasarımı solaya göre daha güzel
Ne zaman konulara baksam sola mutlaka var ne solaymış arkadaş![]()
O sorunlar olabilyor hatta daha farklıları da oluyor ama Sony sonradan güncelleme veriyor yani onlar düzeliyor istersen Ericsson kullanan birine sor ilk başta Ericsson lar içinde İCS işi kötüydü ama sonradan gelen güncellemeler ile düzeldi.Yaklaşık bir hafta önce bu telefondan bir tane aldım. Aldığım zaman android 2.3.7 sürümü yüklüydü. Birkaç gün sonra da 4.0.4 sürümüne geçtim. ICS'ye geçmeden önce telefonda herhangi bir sorun yoktu ama güncelleme yaptıktan sonra ilginç arızalar vermeye başladı.
Uygulamalar/çalışıyor menüsüne girdiğimde "malesef durdu" uyarısı alıyordum. telefonu kapatıp açtıktan sonra şimdilik böyle bir sorunla karşılaşmadım. bluetooth devreye girmiyordu, kapatıp açtıktan sonra bu sorun da şimdilik düzeldi. yalnız hala devam eden birkaç sorun var.
"Ayarlar/Geliştirici seçenekleri/ Ekran güncellemelerini göster" seçeneğini aktif ettiğim zaman ekranda ilginç ışıklar çıkıyor. "Eldiven modu" kendiliğinden aktif oluyor. Bu modu ben aktif ettiğim zaman tekrardan kapatmak istediğimde kapanmıyor. Tuş kilidini açmak için tuş kilidi tuşuna bastığım zaman ekran geç açılıyor. Aynı sorunları yaşayan var mı?
O sorunlar olabilyor hatta daha farklıları da oluyor ama Sony sonradan güncelleme veriyor yani onlar düzeliyor istersen Ericsson kullanan birine sor ilk başta Ericsson lar içinde İCS işi kötüydü ama sonradan gelen güncellemeler ile düzeldi.
@spybot Baktım ama anlayamadım jelly bean mı alıyoruz![]()