Sony Xperia Sola Batarya Türü Nedir?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
pd6su.png

Arkadaşlar Resimde gördüğünüz gibi batarya türü; Li-Polymer olarak geçiyor. Fakat diğer sitelerin hepsi Li-ion diyor. Kendi bataryasının üstünde de buna dair herhangi bir şey yazmıyor sizce Batarya türü Li-Poly midir?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ayarlar>telefon hakkında>durum>pil bilgileri> Li-poly
bataryanın üstünde de yazıyor zaten.
AGPB009-A002-sony-xperia-sola-MT27i-original-battery-500x500.jpg

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bataryanın üstünde yazmıyor numaralar yazıyor arkasında yazabilir belki ama gömülü olduğu için sökemiyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
resimdeki orjinal batarya işte, telefonda üstünde siyah bant var altından resimdekinin aynısı çıkar.

xsarım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar 1 hafta önce xperia sola aldım sd karta muzik ve uygulamadan indirdiğim dosyalrı aktaramadım bir tuş kilidi desenini nasıl iptal ederim daha doğrusu telf baya karmasık ilk kullanım için yardımcı olursanız sevinirim

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
slm arkadaşlar 1 hafta önce xperia sola aldım sd karta muzik ve uygulamadan indirdiğim dosyalrı aktaramadım bir tuş kilidi desenini nasıl iptal ederim daha doğrusu telf baya karmasık ilk kullanım için yardımcı olursanız sevinirim

Tuş kilidinden kastınız nedir? Şifreyi mi kaldırmak istiyorsunuz?

xsarım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet kaldırdım sd karta muzıklaerı nasıl atabılırım daha doğrusu tlf hakkında genel kullanımı bilgi verirseniz sevinirim birde andırod 4 ü yükleyemedim tekrar 2 3 7 yükledi