Sony Xperia S-Samsung Galaxy S III-Htc One X

Sony Xperia S mi ? Samsung Galaxy S III mü ? Htc One X mi ?

• Kullanılan toplam oy
    113
  • Anket kapatılmış .

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ne varsa sony'de var :D

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Türkiyede birşeyin üstüne çok düşülüyorsa ayağa düşmüş demektir kaçının, ;)

emrahcoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc One X gerçekten çok başarılı bir ürün.

Russell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 ve One X in yanında Xperia S komik olmuş. S3 bazı özellikleriyle One X in önüne geçiyor.

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Surda sony xperia s için keskin görüntü diyenlere tavsiyem , bir teknoloji mağazasına gidip ellerine htc one x alsınlar ; keskin görüntünün ne olduğunu görsünler!

Not: samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve htc almamamın 3 sebebi sarjın 1800 mh. olması , bataryanın cıkartılamaması ve sar değeri..

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Surda sony xperia s için keskin görüntü diyenlere tavsiyem , bir teknoloji mağazasına gidip ellerine htc one x alsınlar ; keskin görüntünün ne olduğunu görsünler!

Not: samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve htc almamamın 3 sebebi sarjın 1800 mh. olması , bataryanın cıkartılamaması ve sar değeri..

PPI değerlerini bilmesek neyse diyeceğim de he gardaş haklısın diyeyim de sevindirik ol :)

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PPI değerlerini bilmesek neyse diyeceğim de he gardaş haklısın diyeyim de sevindirik ol :)

Nasıl bir göz var sende ? 270 ppi nin üzerini farkediyosun? Bu cihazların ucude 300 ppi değerinin üzerinde , yapman gereken o kadar zor değil ; bir teknoloji mağazasına gidip cihazları karşılaştırmak. Keskinlik öyle kağıt üzerindeki ppi değeriyle olculemez! Gün ışığında eline bir sony al birde htc öne x al bak bakalım hangisinin ekranını güneşin altında daha rahat görüyorsunuz . Adamlar htc de süper ips lcd2 teknolojisi kullanmış siz ppi değerinden bahsediyorsunuz.....

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir göz var sende ? 270 ppi nin üzerini farkediyosun? Bu cihazların ucude 300 ppi değerinin üzerinde , yapman gereken o kadar zor değil ; bir teknoloji mağazasına gidip cihazları karşılaştırmak. Keskinlik öyle kağıt üzerindeki ppi değeriyle olculemez! Gün ışığında eline bir sony al birde htc öne x al bak bakalım hangisinin ekranını güneşin altında daha rahat görüyorsunuz . Adamlar htc de süper ips lcd2 teknolojisi kullanmış siz ppi değerinden bahsediyorsunuz.....

Zaten telefonlar elimde mevcut güzel kardeşim almadan önce de karşılaştırdım merak etme. Ha SONY fan boyumuyum değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sen o dediğin karşılaştırmayı yap sonra gel bana PPI yı farketme muhabbetine gir.
Edit : Super IPS ama bir Bravia engine değil :)

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zaten telefonlar elimde mevcut güzel kardeşim almadan önce de karşılaştırdım merak etme. Ha SONY fan boyumuyum değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sen o dediğin karşılaştırmayı yap sonra gel bana PPI yı farketme muhabbetine gir.
Edit : Super IPS ama bir Bravia engine değil :)

Benim dedigim dogru olsun mantıgıyla gidersen; 15 lik ergenler gibi sebebsiz yere sacmalarsın burda! Telefonların ikislninde sende olduguna inanmıyorum ,cunki kendim bizzat bu cihazları aynı anda test etme fırsatı buldum ve htc one x in ekranı gunes altında gercekten sony xperia s e fark atıyordu.Simdi ben senin burda sidik yarıstırmanamı inanayım yoksa kendi gordugumemi! Bravia teknolojisinide gozunde fazla buyutme ; 2 ay once evime aldıgım sony bravia televizyondan bin pismanım , ben beyazları bu kadar rezil gosteren bir lcd gormedim! Olan benim 1500 tl. ya oldu....

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim dedigim dogru olsun mantıgıyla gidersen; 15 lik ergenler gibi sebebsiz yere sacmalarsın burda! Telefonların ikislninde sende olduguna inanmıyorum ,cunki kendim bizzat bu cihazları aynı anda test etme fırsatı buldum ve htc one x in ekranı gunes altında gercekten sony xperia s e fark atıyordu.Simdi ben senin burda sidik yarıstırmanamı inanayım yoksa kendi gordugumemi! Bravia teknolojisinide gozunde fazla buyutme ; 2 ay once evime aldıgım sony bravia televizyondan bin pismanım , ben beyazları bu kadar rezil gosteren bir lcd gormedim! Olan benim 1500 tl. ya oldu....

Sakin ol sampiyon atarlanma hemen. Senin yaptigin sidik yaristirmak, fan boyluk yapmak o da degil ergenlik yapmak degildir de nedir be guzel kardesim. Iste her halukarda Sony'e atip durmussun ben seninle neyin tartismasini yapayim? Seni inandirmak icin bir yerlerimi yirtacak degilim, hadi onu da gectim sizler o telefonlara milyarlar bayiliyorken bizlere o telefonlari parasiz veriyorlar alamayacak kadar durumumuz yok da degil. Ha buna da inanmazsin sen. Neyse ben ugrasmayayim forumda benim yazdigim konulara bak telefonun capslerini bulursun isinin adi ne. Aratirken asdera yazman yeterli.

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sakin ol sampiyon atarlanma hemen. Senin yaptigin sidik yaristirmak, fan boyluk yapmak o da degil ergenlik yapmak degildir de nedir be guzel kardesim. Iste her halukarda Sony'e atip durmussun ben seninle neyin tartismasini yapayim? Seni inandirmak icin bir yerlerimi yirtacak degilim, hadi onu da gectim sizler o telefonlara milyarlar bayiliyorken bizlere o telefonlari parasiz veriyorlar alamayacak kadar durumumuz yok da degil. Ha buna da inanmazsin sen. Neyse ben ugrasmayayim forumda benim yazdigim konulara bak telefonun capslerini bulursun isinin adi ne. Aratirken asdera yazman yeterli.

1)kullandıgım telefon samsung galaxy s3 (htc one x degil) yani sizin kullandıgınız tabirle fanboy degillm....
2) yasım 33 (ergenlikten cıkalı oldu bir 18 sene)
3)sana telefon alamazsın demedim.
4) ne is yaptıgın beni ilgilendirmez
5)karsındaki insanı tanımadan bu kadar lakait yazma!

İyi forumlar dilerim..........

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1)kullandıgım telefon samsung galaxy s3 (htc one x degil) yani sizin kullandıgınız tabirle fanboy degillm....

1 - Sana HTC nin fan boyusun demedim.
2 - Yaşım 31 ve ergenlik 365 X lerle olmuyor.
3 / 4 - İşimden bahsetmedim telefonların bende olmadığını idda ettin kendimi savundum.
5 - Hayırlısı be gülüm

Hayırlı forumlar.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
One X ile XPERIA S arasında kararsızım ben de bir aydır.
Biriniz bana bir iki günlüğüne bir One X verse de şöyle pil ömrünü test etsem ya.. =)
Dün bir TURKCELL'de biraz kurcaladım, 6dk'da %4 indirebildim bili, bu da 140-150dk'da bütün pili öldürebilirim demek. Bi de WiFi'daydı :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Yahu arkadaşım bir telefonu kullanmadan ne kadar net cevaplar verip alıcıların aklını bulandırmayı başarıyorsunuz.Sony keskinlik mi ? Yazışından belli zaten telefonu bir kere eline almadıgın.İnternette araştırmalara ve kullanıcı yorumlarına bakarsan One X güneş altında görülmesi Xperia S ten daha zor :) Bir kere Sony Samsung degil somut rakamlarla kendini tanıtan bir firma.Ben Xperia S kullanıcısıyım alalı 1.5 ay oldu şu an iyiki S3 veya One X almamısım diyorum . Garanti servislerinde kendimi rezil edip sağa sola şu sorunum var bu sorunum var güncelleme alır mı almaz mı diye yazmaya merakım yok :)

Sony'nin 342 ppi değeri havadan ibaret değil :)

Yorumlarınızı somut kanıtlar üzerine şekillendirmenizi tavsiye ederim.Yukarıda yazdıklarım size bir öğreti şeklinde değildir.

Ha bu arada akıl yaşta değil baştadır efendim.İyi forumlar...

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Sony Xperia S almalısın. Çünkü ben kullanıyorum ve çok memnunum. Diğerlerini hiç kullanmadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arayüz, Tasarım, 12.1 mp kamera (1080p video), Çizilmeyen ekran = Xperia s.
Birde gerek işlemci gerek ram bakimindan, Xperia serileri 2 çekirdekli olmasına rağmen 4 çekirdekli s3 ve onex gibi telefonlardan çok daha iyi bir performans sergilemekte, internette yabancı teknoloji siteleri 1 aydır bunu belirtmekte, internette testlerde mevcut. fakat eğer ben zaten 3 aya alamam diyorsanız, Xperia Acro S öneririm, Su geçirmeyen bu telefon aynı özelliklere sahip. isterseniz havuzda video çekin =), Ama başkasının görüşlerine önem vermeyen, ve ben samsungumu alırım 1 yıl kullanırım sonra bozulcak zaten diyenlerdenseniz bana laf düşmez :)