Sony Xperia S-Samsung Galaxy S III-Htc One X

Sony Xperia S mi ? Samsung Galaxy S III mü ? Htc One X mi ?

• Kullanılan toplam oy
    113
  • Anket kapatılmış .

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sony Xperia S mi ? Samsung Galaxy S III mü ? Htc One X mi ?

Hangisi kazanırsa ondan alıcam.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gardaşş herkes açıyor bende açim dedim :D

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s3 e xperia s alternatif olmaz. Xperia ion desen neyse.

Reaksiyon puanı
2,148
Bence senin aklında S3 var, S3 almak istiyorsun diğerleri kazansa da S3 alacaksın.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim bana HTC'nin artılarını sayabilir misin ?
Çünkü şimdiye kadar ne Samsung nede Htc kullandım.

HTC One X'i bir teknoloji mağazasında denemelik kullansan bile farkını anlarsın.
Telefonu elime aldım,gerek dokunuşu gerek işlemcisi,işlenişi çok harika,o efekt'leri,o aheng sana resmen HTC kullanıyorsun dedirtiyor.

Bence almadan önce benim gibi bir teknoloji mağazasında dene.

Bkz;Media Markt

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yorumlarınızdan dolayı hepinize Teşekkürler.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Galaxy S III hemen kırılıyomuş ama olmadı şimdi :huh:

omRcftc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia s öldü artık sorunlu telefon o. onu ele
Htc one x in bataryası çıkmıyor , pili az gidiyor vs vs. s3 al kurtul benım gıbı

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsungda artık iphone gibi birşey oldu, milletimiz seviyor kulaktan dolma bilgileri. ee Galaxy S3 en iyisi... dimi. Gidin kendiniz bakın, milletin ağzına bakmayın hangisi iyi diye. Simdi s3 iyi çünkü herkes s3ten bahsediyor o yüzden iyi. Bana göre samsung iyi değil. HTCnin arayüzünün yanına bile yaklaşamaz. Ayrıca malzeme kalitesi bakımından da bütün samsunglar plastik hissini veriyor. Ama htc öyle değil. Piyasada Fiat lineanın çok yaygın olması iyi olduğu anlamına gelmez.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Xperis S'e sorunlu diyorsunuz. İlk çıkan seride evet biraz sorun çıktı. Gerçi benim telefonum ilk seri hiçbirşey olmadı. Gayet memnunum. İşlemci olarak S3 Ve One X, Xperis S ten iyi ama Xperia S şuan dünyanın en net ekranınıa sahip. Medya uygulamaları tasarım olsun Xperia S herzaman tercih edilir.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadasım Bana Kalırsa Glaaxy Note 2 Ve Htc One XXL i bekle gerkcekten donanımlar ucucak o cıhazlarda ama bekleyemem ben yazın sonunda kadar dersen one x ı onerırım.Not:(Bende Bekleyip Htc One XXL) alacağım.
Ama İllaha alıcam dıyosan One X. Samsung uygulamaları 0.5 veya 1 sanıye once acıyor dıye acıkcası Ben Sense arayuzunden vazgecmem.

asayis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadşlar birşey soracagım. Lütfen bukonuda beni mazur görün bilmedigimden soruyorum. Ben bir telefon siparısı verdim android işletim sistemi var dediler.kargo ile gelecek telefon. Ben telefonu kontrol için baktıgımda nasıl anlıcam android oldugunu lütfen yardım edin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google lay marketin olması lazım ve ayarlardan giripde anlayabilirsin android olduğunu ..zaten android herşeyinden blli eder merak etme :D..bu arada xperia s çok iyi bi işlemciye sahip daha iyisi varmı tabiki var ama daha oturmamış bir sistem yani xperia s in 1 buçuk yıl tamamiyle yeteceyi kesindir.. çünki sony yazılımdan gerçekden anlıyo önmli olan yazılımdır yazılım iyi oldukdan snra 2 çekirdakli bi işlemci ve adreno 220 graphic çipi psvita kalitesine yakın oyunları rahat bi şekilde oynatır..anlıcağınız bunlar teknoloji pazarının oyunu sürekli yeni bişey çıkarp mlletin aklını çeliyorlar tarzım olsun farkım olsun keliteli bi cihazım olsun diyorsanız sony tek geçerim...

ilkayyy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2012 yilinin en iyi telefonu s3 seçildi daha da bir şey söylemenin anlami yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arayüz tasarım keskin görüntüler süper kamera ve ses diyorsanız xperia s :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bilgilerinize güvenerek samsung galaxy note un ekranı nın boyutu size göre nasıl size nasıl geliyor birde bu samsung galaxy note un içinde bulunan spen ile ilgili neler düşünüyorsunuz spen in note un içinde bulunması beni çok rahatsız ediyor sizin düşünceleriniz nedir

Reaksiyon puanı
10,315
s3 boyut olarak fazla büyük benim için, xperia s ideal bu konuda ama...
diğer taraftan sağlığım benim için herşeyin önünde.
bu yüzden ki, s3 şu an sar değeri yönüyle dünyanın en iyi telefonu...
xperia s maalesef bayağı bi yüksek gözüküyor, sar değeri.
keza one x'de de yüksek bu değer.
alacak olsaydım bu yüzden s3'ü mecburen tercih ederdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony Xperia S kullanıcısıyım, daha önce İphone 3 kullandım ve 4S almaya karar vermiştim ki XPERİA S çıktı. Özellik ve grafik olarak ekran ve kamera görüntüsü, ekran büyüklüğü netliği, kolaylığı bana cazip geldi ve 4S alacakken Sony xperia s aldım. Şuan sorunsuz kullanıyorum.Gece flash yetersiz biraz ama idare ediyor. panoramik 3d vs. özellikleir mevcut ve hd video çekmesi çok iyi.12 mp yakalıyor netleme yapıyor.Çokta memnunum. Ekran sorunu çok duydum olmadı henüz inşallah ta olmaz. iphone insanı kısıtlıyor. Bluetooth olarak, veri aktarımı olarak (itunes)

S3 model ile Xperia S tartışılır. Özellikleri bakımından. Kişiye kalmış birşeydir.

Alacak olan arkadaşa tavsiyemdir.

SONY Dünya çapında kendini dijital ürünlerde kanıtlamış ve kaliteli ürün olduğunu herkes biliyor.

Samsung herşey üretiyor.(çamaşır mak. vs. ) ama halk dilinde tutuldu sadece e 250 diye bir telefonunu yeni çıktığında kullanmıştım 2.günü geri verdim. Bir dahada sevmedim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun ayarlar kısmına gireceksin en altda ( telefon hakkında )denen yazıya tıklıyacaksın işletim sistemi android yazıyo sa sonrun yok başka bir işlemci ismi yazıyosa android degildir kardeş

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yaw bende soru ciddi sandıydım zuha zuha zuhahaa