- Reaksiyon puanı
- 630
Ne varsa sony'de var 

Surda sony xperia s için keskin görüntü diyenlere tavsiyem , bir teknoloji mağazasına gidip ellerine htc one x alsınlar ; keskin görüntünün ne olduğunu görsünler!
Not: samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve htc almamamın 3 sebebi sarjın 1800 mh. olması , bataryanın cıkartılamaması ve sar değeri..
PPI değerlerini bilmesek neyse diyeceğim de he gardaş haklısın diyeyim de sevindirik ol![]()
Nasıl bir göz var sende ? 270 ppi nin üzerini farkediyosun? Bu cihazların ucude 300 ppi değerinin üzerinde , yapman gereken o kadar zor değil ; bir teknoloji mağazasına gidip cihazları karşılaştırmak. Keskinlik öyle kağıt üzerindeki ppi değeriyle olculemez! Gün ışığında eline bir sony al birde htc öne x al bak bakalım hangisinin ekranını güneşin altında daha rahat görüyorsunuz . Adamlar htc de süper ips lcd2 teknolojisi kullanmış siz ppi değerinden bahsediyorsunuz.....
Zaten telefonlar elimde mevcut güzel kardeşim almadan önce de karşılaştırdım merak etme. Ha SONY fan boyumuyum değilim ama yiğidi öldür hakkını yeme. Sen o dediğin karşılaştırmayı yap sonra gel bana PPI yı farketme muhabbetine gir.
Edit : Super IPS ama bir Bravia engine değil![]()
Benim dedigim dogru olsun mantıgıyla gidersen; 15 lik ergenler gibi sebebsiz yere sacmalarsın burda! Telefonların ikislninde sende olduguna inanmıyorum ,cunki kendim bizzat bu cihazları aynı anda test etme fırsatı buldum ve htc one x in ekranı gunes altında gercekten sony xperia s e fark atıyordu.Simdi ben senin burda sidik yarıstırmanamı inanayım yoksa kendi gordugumemi! Bravia teknolojisinide gozunde fazla buyutme ; 2 ay once evime aldıgım sony bravia televizyondan bin pismanım , ben beyazları bu kadar rezil gosteren bir lcd gormedim! Olan benim 1500 tl. ya oldu....
Sakin ol sampiyon atarlanma hemen. Senin yaptigin sidik yaristirmak, fan boyluk yapmak o da degil ergenlik yapmak degildir de nedir be guzel kardesim. Iste her halukarda Sony'e atip durmussun ben seninle neyin tartismasini yapayim? Seni inandirmak icin bir yerlerimi yirtacak degilim, hadi onu da gectim sizler o telefonlara milyarlar bayiliyorken bizlere o telefonlari parasiz veriyorlar alamayacak kadar durumumuz yok da degil. Ha buna da inanmazsin sen. Neyse ben ugrasmayayim forumda benim yazdigim konulara bak telefonun capslerini bulursun isinin adi ne. Aratirken asdera yazman yeterli.
1)kullandıgım telefon samsung galaxy s3 (htc one x degil) yani sizin kullandıgınız tabirle fanboy degillm....
2) yasım 33 (ergenlikten cıkalı oldu bir 18 sene)
3)sana telefon alamazsın demedim.
4) ne is yaptıgın beni ilgilendirmez
5)karsındaki insanı tanımadan bu kadar lakait yazma!
İyi forumlar dilerim..........
1)kullandıgım telefon samsung galaxy s3 (htc one x degil) yani sizin kullandıgınız tabirle fanboy degillm....
2) yasım 33 (ergenlikten cıkalı oldu bir 18 sene)
3)sana telefon alamazsın demedim.
4) ne is yaptıgın beni ilgilendirmez
5)karsındaki insanı tanımadan bu kadar lakait yazma!
İyi forumlar dilerim..........
Bence senin aklında S3 var, S3 almak istiyorsun diğerleri kazansa da S3 alacaksın.