eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
Nerde varla stamine mod bay android..
Ayarlar > Güç seçenekleri.
hiç mi kurcalamadın telefonu
O stamine mod değilki yahu benim eski solada vardı o özellik..
o kadarını bilmiyor ben daha 4.1.2 gelmedi bize
1-2 ay bekle la ne sabırsız adamsın.
zaten xda da filan yazmış adamlar 1080p video çalışmaz diye. ah be sdn güvenip balıklama atlamıştım romu senin paylaştığını görünce...
1080 p çalışıyorneyse
1080p video çalışıyor yahu? [MENTION=47620]spybot[/MENTION] , [MENTION=283626]patientia[/MENTION] ??
1. bootloader klidi acmada 18 .adımda bu yazıları gördüyseniz işlem tamamdıryazısı gelmedı yardımcı olabılırmısınız acaba
programda bu yazılar görünmesi gerekiyor? eğer görünmediyse fastboot driverını tekrar yükleyip dene...
(bootloader) Unlock phone requested
OKAY [ 1.430s]
finished.
total time: 1.430s
ya ben root yaparken telefon reset attı ama root programı otomatik kapanmadı bende kendim kapatıp devam ettim jellybean i yüklerkende içine attım dosyayı ama telefon cvm yi açmadı bi türlü yardımcı olurmusunuz =?
oldu mu şimdi nisan bekle mayısı bekle şimdide haziran anlaşıldı rootlamak lazım sanırım yazıklar olsun sana sony rahatladım şimdi bilgilendirmen için sağol kardeşimhttp://www.xperiablog.net/2013/05/21/xperia-s-jelly-bean-update-landing-towards-end-of-june/
Güncelleme haziran sonu imiş...
ACİL ACİL arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var jelly bean yüklemede 16. adıma geldim ama zıplı dosyayı sd card a atmayı unutmuşum şimdi telin içi boş sadece sony yazısı geliyor jelly bean dosyasını sd card a nasıl atıcam yada baska napabilirim
eyvallah hallettim saolasıntelefonda başka rom yok ise telefonu kapat flashtool ile stock romu yükle
romladım bu şekilde tekrar geriye dönüp orjinalini atayım dedim fakat hata verdi ve telefon cwm modunda kaldı hafıza kartına ulaşamıyorum içine başka tft dosyası atmak istiyorum fakat göremiyorum ne yapmam lazım flashtool da görmüyor. Ayrıca flashtool asağı ses kısma tuşuna basılı tut diyor bir işlem yapmıyor bu yüzden flashtool da görmüyor telefonu açılışta tek cwm görüyorum cevabınızı bekliyorum sony xperia s