Sony M5 mi ~ LG G4 mü ?

ViceroySpeciaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı segment telefonlar olmayabilir, ayrıntılı bilgim yok ikisi hakkında da; ilgimi çeken 2 model olduğu için görüşlerinizi almak istedim.

Aralık ayı içinde telefon almayı düşünüyorum, 1000-2000 lira aralığında bi bütçe ayırmayı düşünüyorum. Farklı tavsiyeleriniz varsa onlarıda önerebilirsiniz. Harikulade bir oyun performansı beklemiyorum, iyi bi kamera ve stabil bir telefon olsun uzun süre götürsün yani verdiğim paraya değsin istiyorum.

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekürler. :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

1000-2000 tl bandında en iyi kameralı telefon lg g4 dür. Hatta 3000 tl lik iphone 6s den bile iyi kamerası. eğer kamera sizin için önemliyse kesinlikle g4 almalısınız.

Sony m5 oldukça iyi bir model fakat g4 ile kıyaslamayın çünkü onun gerisinde kalıyor. zaten fiyatlarıda aynı değil. ikisi arasında bir seçim yapmanız gerekiyorsa lg g4 ü almanızı tavsiye ederim.

şuan kipada 32 gb lg g4 1700 tl. bilginize. lg g4 ün fiyat segmentinde benim önerdiğim iki model var. oda samsung note 4 ve lg g4. mağazaya gidip tasarımlarını kendi zevkinize göre inceleyip bir tercih yapabilirsiniz. samsung note 4 bir süre kullandığım ve beğendiğim bir model. lg g4 ise arkadaşım kullanıyor. arayuzu sade akıcı. ikiside sizi memnun edicek modeller.

subita

Asistan
Reaksiyon puanı
2
marka bazlı yorumlara göre SONY... her koşulda SONY LG'de kasa çatlama sorunu var... ısınma var... çok sorunlu...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
marka bazlı yorumlara göre SONY... her koşulda SONY LG'de kasa çatlama sorunu var... ısınma var... çok sorunlu...
G3 çatlama sorunu var.
G4 sorunsuz.

M5 başarılı bir telefon ama rakibi G4 değil. S801/S805 telefonlar M5'in rakibi.

Tabiki G4.

ViceroySpeciaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok ısınıp soğurken kasa çatlaması sorunu g3 ün ilk üretim serilerinde karşılaşılan bi sorun diye hatırlıyorum, g4 de duymadım hiç.

Cevaplar için teşekkürler, farklı önerilerde de bulunabilirsiniz kendinizce sebepleriyle.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
G4 un ilk serisinde kronik bir kaç sorun vardı ama sanırsam onlar giderildi G4 derim. Telefon değiştirecek olsam şuan G4 alırım.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
İkisi aynı kulvarda cihazlar değil. G4 tabi ki.

ViceroySpeciaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisi aynı kulvarda cihazlar değil. G4 tabi ki.

Aynı segment olmayabilir diye belirtmiştim. Yelpaze geniş, fiyat / performans örneği, uzun süre beni üzmeyecek bi telefon peşindeyim. Sürekli telefon değiştiren biri değilim. :) Şuan iphone 4 kullanıyorum, 4s olsa bide bazı sorunları olmasa bozuluncaya kadar kullanırdım öyle söyliyim :)

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Hiç bir android telefonu o kadar süre sorunsuz kullanamazsın. Bende G4 almanı öneririm bizzat kullanıyorum, gayet güzel. Bahsedilen sorunlar ilk partiden sonra düzeltildi.