Lg G4 Iphone Se

15935724865005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kardesim bence g2den g4e gecme derim bekle g5 al.sen bence android mi ios mu ona karar ver.2000 tlye secenek cok.bi dusun.

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar uzun süredir lg g2 kullanıcısyım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bazı kesimler lg g4 al devam et diyorum bi yandan içim akıcılık güncelleme desteği apple se alma düşünüyorum 2000 tl bütcem var ne önerileriniz var ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
2000 liraya kralından android alırsın apple'a bulaşma bence

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
aradaki erkan boyutu farkını da dikkate almak lazım. 4" ile 5.5" arasında çok fark var.
kasa ekran oranı açısından da ciddi fark var. lg de kasanın %72 si ekran, apple da %61. yani iphone da çerçeve daha fazla.
ekranı bölme, knock code, qslide gibi android avantajları var.
sd kart takamıyorsun. üstüne sadece 16 gb disk alanı var.

ios güzel, iphone malzeme kalitesi çok iyi . fakat çok fazla eksik yanı var. arkadaşların dediği gibi en azından 64 lük falan alınmalı. ayrıca 5" ve altı bence yetersiz.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
oyun performansı düşük mü kalıyor ? hangi oyunlarda mesela
Benim arkadaşımda da G4 var yanımda oyun oynuyor ve bir süre sonra telefon ısınıyor, ısınınca da performansta kısa süreli düşüşler yaşanıyor, takılmalar oluyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar uzun süredir lg g2 kullanıcısyım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bazı kesimler lg g4 al devam et diyorum bi yandan içim akıcılık güncelleme desteği apple se alma düşünüyorum 2000 tl bütcem var ne önerileriniz var ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
senin önüne iki tane karar vereceğin şey çıkıyor. 1.si android-ios, 2.si ekran boyutları bunların cevabını ver otomatik'men cevap çıkacak..

aytugdab

Asistan
Reaksiyon puanı
8
iphone SE = harika arka kamera, rezalet ön kamera (iphon 5'deki 5s bile değil :) mükemel performans küçük ekran
g4 desen muazzam kamera ön arka güzel ekran ama kişisel görüşümdür tasarım rezil