Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Asphalt 8, MC5 anlık frame düşüşleri oluyoroyun performansı düşük mü kalıyor ? hangi oyunlarda mesela
Asphalt 8, MC5 anlık frame düşüşleri oluyoroyun performansı düşük mü kalıyor ? hangi oyunlarda mesela
grafikler maximumdayken miAsphalt 8, MC5 anlık frame düşüşleri oluyor
Evetgrafikler maximumdayken mi
2000 liraya kralından android alırsın apple'a bulaşma benceArkadaşlar uzun süredir lg g2 kullanıcısyım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bazı kesimler lg g4 al devam et diyorum bi yandan içim akıcılık güncelleme desteği apple se alma düşünüyorum 2000 tl bütcem var ne önerileriniz var ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Benim arkadaşımda da G4 var yanımda oyun oynuyor ve bir süre sonra telefon ısınıyor, ısınınca da performansta kısa süreli düşüşler yaşanıyor, takılmalar oluyor.oyun performansı düşük mü kalıyor ? hangi oyunlarda mesela
Tamam da bu normal değil mi?Benim arkadaşımda da G4 var yanımda oyun oynuyor ve bir süre sonra telefon ısınıyor, ısınınca da performansta kısa süreli düşüşler yaşanıyor, takılmalar oluyor.
senin önüne iki tane karar vereceğin şey çıkıyor. 1.si android-ios, 2.si ekran boyutları bunların cevabını ver otomatik'men cevap çıkacak..Arkadaşlar uzun süredir lg g2 kullanıcısyım telefon değiştirmeyi düşünüyorum bazı kesimler lg g4 al devam et diyorum bi yandan içim akıcılık güncelleme desteği apple se alma düşünüyorum 2000 tl bütcem var ne önerileriniz var ne yapabilirim görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Değil bence çünkü rahatsız edici bir şekilde yaşanıyor bunlar.Tamam da bu normal değil mi?