Sony Haftaya Android 4.0.4 Güncelemesine Başlıyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Önümüzdeki haftadan itibaren Tüm 2011 modellerini Android 4.0.4 e güncelemeye başlıyor.

Ice-Cream-Sandwich1-590x323.jpg

2012 modelleri ise haziran ayı içerisinde bu güncellemeyi alacağı açıklandı

kaynak

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet bende okudum. Gerçekten bu sefer çok iddalı gibi geliyor sanki :).

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu sefer temelenden yaptılar güncellemeyi sorunsuz olacak gibi görünüyor

Tangalı Penguen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony tarafından yapılan açıklamaya göre Önümüzdeki haftadan itibaren Tüm 2011 modellerini Android 4.0.4 e güncelemeye başlıyor.

Ice-Cream-Sandwich1-590x323.jpg

2012 modelleri ise haziran ayı içerisinde bu güncellemeyi alacağı açıklandı

kaynak
Merhabalar Benim Cihazımın Ics Sürümü 4.0.3 Bende Bu Yeni Güncellemeden Faydalanabilecekmiyim?
Gene Pc Companion Üzerinden mi Güncelleme Yapabileceğiz?
İkinci Bir Soru Ne Tür Değişiklikler Mevcut Teknik Bir Bilgi Aktarılmışmı? 4,0,3 den Gözle Görülür Farkları Gibi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Merhabalar Benim Cihazımın Ics Sürümü 4.0.3 Bende Bu Yeni Güncellemeden Faydalanabilecekmiyim?
İkinci Bir Soru Ne Tür Değişiklikler Mevcut Teknik Bir Bilgi Aktarılmışmı? 4,0,3 den Gözle Görülür Farkları Gibi?

Daha önce 4.0.3 e güncellenen 3 Modelde(ARC S, Neo V ,Ray) Bu güncellemeyi alacak

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Senin telefon hangi modeldi Jibbs?
Jibbs mi dedim ben çok pardon ağzımdan kaçtı herhalde

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Oy oy oy, şu eksiklikleri de gidersinler, çok iyi olacak...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu arada 4.0.3 güncellemesi iptal edilmiş anladığım kadarı ile

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
X10 um ve ben yalnız kaldık :(

X10 um ve ben yalnız kaldık :(

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende de x10 war alalı 1 sene olmadı şuanda mağdur durumdayım ne kadar saçma telefonu satarken deseler ya şuraya kadar güncelleme alabilir şurdan sonra güncelleme yok diye bir daha tövbe daha da androidli telefon almam

bende de x10 war alalı 1 sene olmadı şuanda mağdur durumdayım ne kadar saçma telefonu satarken deseler ya şuraya kadar güncelleme alabilir şurdan sonra güncelleme yok diye bir daha tövbe daha da androidli telefon almam

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sony güncellemeleri yine askıya aldı arkadaşlar.
Güncelleme bugün gelecekti , güncellemeleri server'a yükleyen kişi izinliymiş yarına kaldı dendi. Ve şimdi bir arkadaş Sony Türkiye merkez'e sordu Türkiye merkezin söylediğine göre ; güncellemeler öbür haftaya kalmış :(. Bu iş bada 2 hikayesine dönüyor yavaş yavaş...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sony güncellemeleri yine askıya aldı arkadaşlar.
Güncelleme bugün gelecekti , güncellemeleri server'a yükleyen kişi izinliymiş yarına kaldı dendi. Ve şimdi bir arkadaş Sony Türkiye merkez'e sordu Türkiye merkezin söylediğine göre ; güncellemeler öbür haftaya kalmış :(. Bu iş bada 2 hikayesine dönüyor yavaş yavaş...

İzinli olma durumu saçma geldi biraz ama haftaya gelmesi normal zaten Türkiyeye hiç bir zaman tüm dünya ile birlikte gelmedi güncellemeler.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İzinli olma durumu saçma geldi biraz ama haftaya gelmesi normal zaten Türkiyeye hiç bir zaman tüm dünya ile birlikte gelmedi güncellemeler.

Bu güncelleme bütün Dünya'ya aynı anda verileceği söylenmişti. Ve sanırım güncelleme haftaya başlayacak. Bada hikayesine dönmesinde haftaya gelsin tek.