Sonunda Nexus 4 alabildim | Görüşlerim

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazi bnim gibi teknosadan alanlar bir sorum olcuakti sizlere ben cihazin üst kartonu boşta çikabiliyordu sadece içindeki kutunun altinda 2 tane bant vardi sizdede bu şekildemi geldi cihazlar yoksa komple kutu jelatinlimiydi?

Bende de aynı şekilde iki bant vardı.
Almak isteyenlere tavsiye ederim

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cihazi bnim gibi teknosadan alanlar bir sorum olcuakti sizlere ben cihazin üst kartonu boşta çikabiliyordu sadece içindeki kutunun altinda 2 tane bant vardi sizdede bu şekildemi geldi cihazlar yoksa komple kutu jelatinlimiydi?
altinda 2 tane bant vardi bende de

hayırlı olsun.. forumdaki ilk nexus 4 kullanıcısı sensin sanırım :)
Onu bilemem ama nexus 4 kullanıcısı olduğumu duyuran ilk kişi sanırım ben oldum :D

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
altinda 2 tane bant vardi bende de

Onu bilemem ama nexus 4 kullanıcısı olduğumu duyuran ilk kişi sanırım ben oldum :D

hocam cihazdan memnunmusun bende biraz kasmalar mevcut 5 6 tane program yüklü acaba nedendir fabrika ayarlarina dondum filan sonuc ayni...bu nedendir acaba?diger bir sorum ise şu ekrani uykudan uyandirdigmizda saat dakikasi nrmal olagan saaate geliyor ayni anda olmuyor açilinca yani saat geride kaliyor sonra tekrar normal saate geliyor sizdede aynisi oluyormu

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam cihazdan memnunmusun bende biraz kasmalar mevcut 5 6 tane program yüklü acaba nedendir fabrika ayarlarina dondum filan sonuc ayni...bu nedendir acaba?diger bir sorum ise şu ekrani uykudan uyandirdigmizda saat dakikasi nrmal olagan saaate geliyor ayni anda olmuyor açilinca yani saat geride kaliyor sonra tekrar normal saate geliyor sizdede aynisi oluyormu
Eğer 4.2.1 güncellemesini almadıysan ondan olabilir çünkü google 4.2.1 güncellemesini 4.2 de bazı kasılmalar olduğu için çıkardı, 2. sorunun aynısı bende de var nedenini bilmiyorum ama çok da kafaya taktığım bir şey değildi :) Telefondan memnunmusun kısmına gelinirse çok memnunum, oyun oynayan biri değilim sanırım bu yüzden pazar gününden beri telefonu şarj etmedim, bugün pazar sabahı ile beraber 5. gün ve şarj %40 civarında bundan dolayı gayet memnunum.

çetin1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende almayı düşünüyorum ama 1400 lira vermişken daha iyisi var diye tavsiyeniz var mıdır?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
bende almayı düşünüyorum ama 1400 lira vermişken daha iyisi var diye tavsiyeniz var mıdır?

Nexus 4 güzel bir telefon. Eğer illa android olacaksa Note 2 de Nexus 4'te olabilir. Hoş ikisi de ayrı sıklette.

Ben olsam 820 alırım, 200 TL'yi de yerim :P

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun güle güle kullan, böyle dedinde telefonu merak ettim bakayım bi şimdi :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Donanım - Fiyat olarak kıyaslanacak bir rakibi yok. Aynı donanıma sahip cihazlar daha pahalı, aynı fiyata sahip cihazların donanımı düşük kalıyor. Bu durum telefonun cazibesini arttırıyor.

blatela1993

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Donanım - Fiyat olarak kıyaslanacak bir rakibi yok. Aynı donanıma sahip cihazlar daha pahalı, aynı fiyata sahip cihazların donanımı düşük kalıyor. Bu durum telefonun cazibesini arttırıyor.
Bunun üstüne bir de android ailesinin en stabil telefonu olunca almak da kaçınılmaz oluyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar nexus 4 aldım. Menü de uygulamaların yerini bir türlü değiştirmedim nasıl olacak bilen var mı acaba ? sorularınız varsa cevaplayabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu bende aldım hızlı mı hızlı ama şarjı 1 günü görmüyor ayrıca ben alalı 10 günlükken servislik oldu 1 ay oldu hala tık yok servisi kötü klas,k lc işte:unsure:

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
@blatela1993

s3 ve Nexus 4 arasında gidip geliyorum karar veremiyorum haziran sonunda değiştirmeyi düşünüyorum telefonu hangisi önerebilirsin bana?

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun.aramıza hoş geldin...

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel seçim ama bende kullaniyorum ama içimde pişmanlık var ama pişmanlık telefonla alakalı değil keşke aldığımda bende konu açsaydım diye :D

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Nexus'a hep güvendim ama htc'den vazgeçemedim.HTC ile gelecek galiba Nexus 5.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Galaxy 4 diye girdim. Diyom ne zaman çıktıda aldılar.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu telefon lg den değilde başka bir firmadan çıksaydı kesinlikle alırdım ama lg gibi markadan asla telefon almam lgnin donanımsal yapıları çok kalitesiz ki hoparlor kamere vs. bahsedilmiş hep kronik sorunlar var cihazda haa google markası olduğu için nexus üretiminde bazı kıstaslar getirildiyse standarta onu bilmem ama lg gibi taklitçi firmaların bantlarından geçmiş bir telefon mu aman diyim gidin galaxy nexus alın ama lg nexus evlerden ırak.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bu telefon lg den değilde başka bir firmadan çıksaydı kesinlikle alırdım ama lg gibi markadan asla telefon almam lgnin donanımsal yapıları çok kalitesiz ki hoparlor kamere vs. bahsedilmiş hep kronik sorunlar var cihazda haa google markası olduğu için nexus üretiminde bazı kıstaslar getirildiyse standarta onu bilmem ama lg gibi taklitçi firmaların bantlarından geçmiş bir telefon mu aman diyim gidin galaxy nexus alın ama lg nexus evlerden ırak.

Sayın C.A.

LG den telefon alınmaz diye neden bu şekilde bir kötüleme yaptın çok merak ediyorum açıkçası.. kötülemek için yapılan yorumlar olmuş olamaz mı? Epey kullanıcısı olan bir üründen bahsediyoruz.. Ayrıca LG ve Google yapımı olduğunu gayette iyi biliyorsun.. Güncellemeler ilk bu cihazlara geliyor ayrıca.. Bence kendi gözünle görmeden bu kadar yüklenme ilk mesajlarında.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
abimde lg optimus black var. gayet iyi bi telefondu zamanında. ve hala kullanıyor. sağlam telefon. bnde nexus 4 var. yeni aldım. çok iyi bi telefon. yiğidi öldür hakkını yeme yani. adamlar iyi telefon yapıyor. kullanmadan etmeden. yok lg kötü yok bilmem ne şeklindeki bağnaz tavırlar boş bence

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
bende black kullanıyorum ve halen ilk aldığım günkü gibi.. herhangi bir sorun yaşamadım ve devam ediyorum çok şükür. tamam güncelleme sorunu vardı ama onuda çözdüler, daha ne yapsınlar ki. telefonları zaten son derece güzel biliyorsunuz g tasarım ödülünü aldı en iyi telefon seçildi falan fistan bunlar goygoy haberler değiller.

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. İnşallah bi sıkıntı yaşamazsın