[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erencik

Asistan
Reaksiyon puanı
2
3 Mesajda forumu çözdün yani öyle mi ? Bu tarz bir yaklaşımla o keyi zaten alamazsın.

magdur kardes unutma sonucta bır forumdasın boyle ıhtıyacların olunca az bı yıkayıp yaglaman lazım bu tur seyler zaten sadece bızım memleketımıze has bısey yabancı forumlarda boyle sıkıntı yok sadece ıhtıyacına bakıyorlar cılaya degıl

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Nankörlük yapmayın. Hem zamanında istemiyorsunuz hem de trip yapıyorsunuz. Key olayı bitti. Elimdekileri de dağıttım şahsen. Olanlar da yollar.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
magdur kardes unutma sonucta bır forumdasın boyle ıhtıyacların olunca az bı yıkayıp yaglaman lazım bu tur seyler zaten sadece bızım memleketımıze has bısey yabancı forumlarda boyle sıkıntı yok sadece ıhtıyacına bakıyorlar cılaya degıl

Kimsenin yıkayıp yağlaması gerekmiyor insan gibi isteyenlere elinde olan vermek isteyen varsa veriyor.Haklısın bir teşekkürü veya insan gibi isteyip beklemeyi sadece biz söylüyoruz.Eğer yabancı forumlarda böyle bir sıkıntı yok diyorsan gidip oralardan key isteği yapabilirsiniz.

fxfx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
atakans arkadaşım sana minnet ve saygılarımı sunuyorum. Allah paylaşımlarını karşılıksız koymasın inşallah. İyi çalışmalar diliyorum.

soldier002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben almaya çalışrırken hata veriyo .

hata;
Maalesef, bizim sistemimizde ana e-posta adresine sahip görünmemektedir. Lütfen geri dönüp tekrar deneyin.

şeklinde bir hata sorunu nasıl çözebilirim

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar ben almaya çalışrırken hata veriyo .

hata;
Maalesef, bizim sistemimizde ana e-posta adresine sahip görünmemektedir. Lütfen geri dönüp tekrar deneyin.

şeklinde bir hata sorunu nasıl çözebilirim

Keyler sadece Windows 7 partisine katılanlara veriliyor. Bunun için Windows 7 partisine katılan mail adresi bulmanız gerekiyor.

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Peki bu Windows 7 partisine şimdi katılmak mümkün mü mail adresi ile geç mi kaldık yoksa birden fazla lisans alanlar olmuş maşallah halada almaya devam edenler var ....

EskiKullanici

Asistan
Reaksiyon puanı
0
140 sayfa var ara ara incelerim sayfaları :) bana da kasper internet security key lazım 2 adet host email soruyor linke tıkladığımda. Nasıl alıcaz bu eserial kodları. en başta bir günlük diye bilgi verilmiş ama öyle olsa linkin hiç çalışmaması gerekmez mi? Bu işi anlayan banada anlatabilir mi ? Ve alabiliyorsak nasıl alıcaz?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar elimde 2 kis 2010 lisansı vardı, win7 kurduktan sonra lisansların ikisini de kurmaya çalıştığımda "Number of activations using this code exceeded" uyarısını alıyorum. sanırım lisansın kullanıldığı uyarısını veriyor, öyle olsa nasıl olacakki lisans aktif olarak güncelleme fln yapmıyor? şöyle yapsam olur mu acaba: sanal pcde xp kurup kaspersky yükleyip o lisansı tekrar kurmayı denesem olur mu??:S

ya da bunlar olmazsa şunu da sorayım; burda paylaşılan nortondan key alabilen var mı? bana mail geldi ama birşey anlamadım bu işten?

aguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, karspersky 2010 türkçeleştirmeye ihtiyacım var

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende kasperskynin tüm versiyonları için anladın işte özelden ulaşabilirsiniz :)

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
norton ınternet securıty 2010 kullanın derım gercekten cok ıyı

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kaspersky 6 aylık key ile rapidshare üyeliği takas edebilirim.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Son olarak Mc Afee verdi onunda süresi bitti. Windows 7 çıktı,anti-virüs şirketleri bizleri sevince boğdu.:clover:

Panda İs bilgisayarı çok kasıyor ama iyide buluyor.:w00t:

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
illegal paylaşım yasak ben deneme amaçlı yollayım sana hangi sürüm kullanıyorsun. Key için Özelden yazın lütfen

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
illegal paylaşım yasak ben deneme amaçlı yollayım sana hangi sürüm kullanıyorsun. Key için Özelden yazın lütfen

illegal olarak istemiyorum zaten lisans kampanyasının olduğu zamanlarda bazı arkadaşlar çok fazla key almışlardı, bir şansımı deneyeyim dedim

noname37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kaspersky internet security key lazım yardımcı olursanız sevinirim email:manyakk_48@hotmail.com atar mısınız mail

---------- saat 18:21 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:16 eklenmişti ----------

kav veya kıs key var mı

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
@Alptekin46
Keşke önceden yarışmamı görseydin :P

uyducu engin_22

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar benim elimde daha hiç kullanmadığım kis keyi var yani partiden alınan fakat ben norton 360 hayranıyım elinde norton 360 lisans anahtarı olan varsa değiştirebiliriz teşekkürler saygılar.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar benim elimde daha hiç kullanmadığım kis keyi var yani partiden alınan fakat ben norton 360 hayranıyım elinde norton 360 lisans anahtarı olan varsa değiştirebiliriz teşekkürler saygılar.

360 lisans anahtarı yok. Boşa arama. Ha biri satın almıştır süresi vardır takas eder onu bilemem.

uyducu engin_22

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bak burada 90 gün deneme süreli var uyducu engin_22 http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symantec/2004/N360_2010_4.0_Build_127_OEM90_Microsoft.exe

İndir setup'ı sakla bir yerde her 3 ayda bir format at.

Yok ben satın almak istiyorum diyosan güne girelim 3 kişi alalım bir ara.

3 kişi 1 yıllık alırsak $79.99

2 yıllık $134.99

3 yıllık $194.99 fiyatları 3 e böl.
Çok çok teşekkürler dediğiniz 90 gün deneme sürümünü daha önce indirmiştim.dediğim gibi hayranıyım norton 360 ın hele ki son sürümü 4.0 gerçekten mükemmel tek kelime mükemmel.evet dediğiniz gibi 3 arkadaş bir ara alalım bu şekilde gerçekten teşekkürler sayın Militarist saygılar:yes:Ayrıca ben lisanslı eski abonesi olduğum için bana indirim var yani 99.99 TL. +1 bonus ilginizden dolayı teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...