merhabalar ,rica etsem bende 1 adet kaspersky lisansı alabilirmiyim
warningerror@hotmail.com
teşekkürler...
warningerror@hotmail.com
teşekkürler...
3 Mesajda forumu çözdün yani öyle mi ? Bu tarz bir yaklaşımla o keyi zaten alamazsın.
magdur kardes unutma sonucta bır forumdasın boyle ıhtıyacların olunca az bı yıkayıp yaglaman lazım bu tur seyler zaten sadece bızım memleketımıze has bısey yabancı forumlarda boyle sıkıntı yok sadece ıhtıyacına bakıyorlar cılaya degıl
Arkadaşlar ben almaya çalışrırken hata veriyo .
hata;
Maalesef, bizim sistemimizde ana e-posta adresine sahip görünmemektedir. Lütfen geri dönüp tekrar deneyin.
şeklinde bir hata sorunu nasıl çözebilirim
kaspersky 6 aylık key ile rapidshare üyeliği takas edebilirim.
illegal paylaşım yasak ben deneme amaçlı yollayım sana hangi sürüm kullanıyorsun. Key için Özelden yazın lütfen
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar benim elimde daha hiç kullanmadığım kis keyi var yani partiden alınan fakat ben norton 360 hayranıyım elinde norton 360 lisans anahtarı olan varsa değiştirebiliriz teşekkürler saygılar.
Teşekkürler açıklaman için sayın Militarist ben şansımı denemek istedim hayırlı geceler:yes:360 lisans anahtarı yok. Boşa arama. Ha biri satın almıştır süresi vardır takas eder onu bilemem.
Çok çok teşekkürler dediğiniz 90 gün deneme sürümünü daha önce indirmiştim.dediğim gibi hayranıyım norton 360 ın hele ki son sürümü 4.0 gerçekten mükemmel tek kelime mükemmel.evet dediğiniz gibi 3 arkadaş bir ara alalım bu şekilde gerçekten teşekkürler sayın Militarist saygılar:yes:Ayrıca ben lisanslı eski abonesi olduğum için bana indirim var yani 99.99 TL. +1 bonus ilginizden dolayı teşekkürler.Bak burada 90 gün deneme süreli var uyducu engin_22 http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symantec/2004/N360_2010_4.0_Build_127_OEM90_Microsoft.exe
İndir setup'ı sakla bir yerde her 3 ayda bir format at.
Yok ben satın almak istiyorum diyosan güne girelim 3 kişi alalım bir ara.
3 kişi 1 yıllık alırsak $79.99
2 yıllık $134.99
3 yıllık $194.99 fiyatları 3 e böl.