garizmaboy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
kaspersky keyleri uçmaya başladı galiba 2 tane almıştım 2side çalışmıyo blackliste almışlar
Senin ornijal keye ne oldu abi.![]()
Atıyorum 365 günlük. Attım. Yakala.massaudbasaran@gmail.com..Alabilirsem çok sevinirim.Teşekkürler.
Kampanyadan aldığım lisanslar la ilgili olarak şimdiye kadar böyle bu durumla hem ben hem de arkdaşlarım karşılaşmadı.Hatta bugün aldığım lisansı denedim tekrar dan bir yıl oldu.Fakat bir lisansı 2 veya 3 defa aynı veya farklı bir pc de etkinleştirmeye kalktığınızda o lisansı kabul etmiyor.Sizin bahsettiğiniz sorun bu olsa gerek.Keyler uçmaya başlamış yavaştan:hammer:
gönderdim.
gönderildi.unifeb70@gmail.com ben de alabilirsem çok sevinirim,şimdiden teşekkürler...
Birtanede bana gerekli eğer elinde fazla olan varsa ve verebilirse çok sevinirim.
recepcaliskantr@aol.com
kaspersk lazım bana
gönderdim.
---------- saat 12:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:17 eklenmişti ----------
gönderildi.
---------- saat 12:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:19 eklenmişti ----------
Thank you for submitting your information for a Free 1-year license of Kaspersky Internet Security 2010.
ayrım yaptığımı nerden çıkardın onu anlayamadım ama görmemişim demkki.bu arada gönderdim.Kardeş bizide gör Ayrım yapma da...![]()
sende almadıysan artık :biggrin:
bir kaspersky key gönderen olmadı yaw, bu 3. mesajım. nasıl forum bu ya zsorguc@yahoo.com
:yes:3 Mesajda forumu çözdün yani öyle mi ? Bu tarz bir yaklaşımla o keyi zaten alamazsın.
Kardeşim ben 6 sayfada bir mesaj yazdım anca aldımbir kaspersky key gönderen olmadı yaw, bu 3. mesajım. nasıl forum bu ya zsorguc@yahoo.com