Son Nvidia Geforce Güncellemesinden(466.47) Sonra Ses Gelmiyor

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere son ekran kartı güncellemesinden sonra bilgisayardan ses gelmiyor. Video açıyorum, müzik açıyorum farklı programlardan ses yok. Ekran kartım Asus GTX 1060 3GB versiyonu. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan var mı?

Çözüm
Dün bende güncelleme sonrası genel ses ayarlarının değiştiğini fark ettim. Normalde hoparlör olarak kullandığım ses aygıtı direkt olarak monitöre geçmiş. Sonrasında tekrar sağ alt köşede bulunan ses ikonundan tekrar hoparlöre aldım düzelmişti.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Dün bende güncelleme sonrası genel ses ayarlarının değiştiğini fark ettim. Normalde hoparlör olarak kullandığım ses aygıtı direkt olarak monitöre geçmiş. Sonrasında tekrar sağ alt köşede bulunan ses ikonundan tekrar hoparlöre aldım düzelmişti.

Çözüm

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Birkaç çözümü denedikten sonra hala sorun yaşıyorsan DDU ile sürücüleri silip tekrardan eski sürücüyü kurabilirsin.

dopeboy

Asistan
Reaksiyon puanı
66
Çok teşekkür ederim. Düzeldi.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Sorunu tam olarak benim söylediğim gibi mi çözdünüz yoksa farklı bir yol izleyerek mi çözdünüz?

FireVPN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
aynı sorun bendede mecvut nasıl düzelttiniz? Şuan hiçbirşekilde hoparlor gözükmüyor .