- Konuyu başlatan
Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,609
Harbi ?????"Al bir turda sen bin" Muhabbetine döndü.
Harbi ?????"Al bir turda sen bin" Muhabbetine döndü.
Gelen gideni aratır.Ne değişecek? Hiçbir şey.
Ben başka ülkelerle karşılaştırmadım, mesajlarda dönüyor bir Finlandiya muhabbeti ben de olamaz dedim.Ne diyeceğini şaşırmışssın. Ekonomik düzeye göre eğitim sistemi belirleyemezsin ama eğitim sistemine göre ekonomik düzey belirlenir. Bir de sizin gibi farklı ülkelerle kıyaslayan var. Kendiniz vasat olduğundan lafınız "Finlandiya gibi mi olacağız?" oluyor.
Sistemi mi değiştirmiş, isimleri mi? Zamanla oynayıp katsayı değiştirmekle sınav sistemi değişmiyor.
Bu acilen değişmeliGelen hiç bir bakan hangi alanda olursa olsun bağımsız değil kendi iradesi ile birşey yapamıyor hiç bir bakan Cumhur başkanının emri olmadan
1 Ayda 100 MEB değişsin hepsi aynı anlayan anladı
Sizden önce kimseden Finlandiya yorumu gelmemiş. Konu içerisinde dönmemiş bir muhabbeti dönmüş gibi gösteriyorsunuz. İronik.Ben başka ülkelerle karşılaştırmadım, mesajlarda dönüyor bir Finlandiya muhabbeti ben de olamaz dedim.
2.'si sistem değişti, kaynağınız ne ki böyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz?
Sayfa 4, 5596 numaralı kanun. Bizim eğitim sisteminin yarısı Amerika'nın elinde.Eğitim sisteminin neden kötü olduğunun kanıtı işte burda.
Kendini okuyorsun burada, sistem değişmediğine dair bir kaynağın var mı diye sordum ki yok anlaşılan.Sizden önce kimseden Finlandiya yorumu gelmemiş. Konu içerisinde dönmemiş bir muhabbeti dönmüş gibi gösteriyorsunuz. İronik.
TEOG yerine muadili LGS geldi. Bunu farklarını inceleyerek, bir sınavın tek başına ölçüt olmasına bakarak, öğrencinin ilgisine, yeteneğine, projelerine bakılmaksızın bir sınavla hayatının belirlenmesinden anlayabilirsin. Kimin bilip bilmeden konuştuğu açık.
Gerçekten müthiş (ironi değildir).Mahmut Özer başa geçti namı değer LGS'yi düzenleyen elektronik mühendisi. Müthiş seçim.
Elekt. Mühendisi olunca noldu aga adam rektörMahmut Özer başa geçti namı değer LGS'yi düzenleyen elektronik mühendisi. Müthiş seçim.