Son dakika… Medya dünyasında flaş gelişme! Fatih Portakal Fox TV’den istifa etti

Bu konuyu okuyanlar

Craigdiizzeer

Doçent
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
666
Reaksiyon puanı
959
Puanları
93
Yaş
25
Beyler haber gerçekmiş. Foxtan kamuoyu açıklaması gelmiş. Kimse beklemiyordu. Haberlere yalan demiştim. Çünkü aynı haber siteleri Fatih Portakal ile ilgili yalan haber yapmışlardı. O yüzden pek inanasım gelmemişti. Ama Fox kanalı açıklama yapınca dedim bu sefer gerçekmiş. Bilir misiniz Çoban ile köylü hikayesi vardır. Çoban köylüyü sürüye kurt saldırdı diye her seferinde kandırıyormuş. Bir gün sürüye gerçek kurt saldırısı olurken yardım istemiş ama kimse dikkate almamış. Bende aynı durumu yaşadım. Her neyse bir Portakal gider başka bir Portakal gelir. Ayrıca emeklisini istemesi de normal. Ekranlarda genç görünebilir fakat baya yaşlıdır. Babam yaşındaydı. Babamda önümüzde ki ay emekli oluyor. Normal karşılıyorum. Artık gelecek bizim ellerimizde. Z kuşağına selam olsun
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,060
Puanları
113
Bugün kulis bilgilerine göre Fatih Portakal Sözcü gazetesinin yeni kuracağu TV kanalında görev alacakmış. ( Sunucu tarzı değil ama arkada Yayın yönetmeni veya Kanalın genel Haber kısmından sorumlu tarzında. )


Sözcü gazetesinin TV kanadına geçerse artık Fatih Portakal'a Tam tarafsız bağımsız diyenler ne diyecekler bakalım... ( Gazeteciliğini beğenirim ama tam tarafsız değildir kendisi hatta aşırı Muhalife kaçar bazen söylemleri. ) Sözcü gazeteside kimin herkes biliyordur heralde.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
İşte Portakalgillerin yerine getirilecek kişi...

1598299795671.png


Fatih Portakal’ın emeklilik kararı alması sonrası FOX Ana Haber’de yerine geçecek isim de belli oldu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenini bundan sonra Habertürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni Selçuk Tepeli sunacak.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile bugün bir görüşme gerçekleştiren Selçuk Tepeli’nin anlaşmaya vardığı bilgisine ulaşıldı.

Sürpriz ayrılık sonrası medya kulislerinde İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli, Deniz Zeyrek ve Cüneyt Özdemir’in isimleri ön plana çıkmıştı.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul'da doğan Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulundu. Tepeli, bir süre önce Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği'nden ayrıldı.


 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,870
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,121
Puanları
113

Cüneyt Özdemir daha iyi olur.
 

epsilon06

Müdavim
Katılım
19 Ocak 2016
Mesajlar
2,179
Reaksiyon puanı
2,077
Puanları
113
Yaş
28
Üzülmedim.Habercilik vasfı olmayan birisiydi.Konuşmayı bile beceremiyordu.Tgrt haberde de ekrem var o da çok boş konuşuyor.Show haber izleyip psikolojimi bozuyom genelde?
 
Üst