Öneri Solidworks 3D program için Bilgisayar tavsiyesi

ethemkvnc

Asistan
Reaksiyon puanı
42
İyi forumlar ;

Başlıktaki gibi 3D program için bilgisayar toplanacak. Tüm ekipmanlar dahil bütce 25k civarı nasıl bir sistem önerirsiniz ? Firmaya alınacak.
Bilgisayar toplayan firmalardan alınacağı için sitelerden hazır sistem değilde bileşen halinde yardımcı olursanız sevnirim.
Sıfır kasma sıkıntı vs yaşatmasınız istemiyoruz.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdidden teşekkürler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
İtopya, Sinerji, İncehesap vb. yerlerde satılan hazır sistemlerden almazsanız ayrı ayrı toplamak daha pahalıya patlar.

ethemkvnc

Asistan
Reaksiyon puanı
42
İtopya, Sinerji, İncehesap vb. yerlerde satılan hazır sistemlerden almazsanız ayrı ayrı toplamak daha pahalıya patlar.
Evet katılıyorum. Ancak fabrikalar vs firmalarlar anlaşmalı oluyor öyle satın alıyor. Garanti vs yazılımsal konularda da destek alıyor onu engelliyemiyorum maalsef. burda önemli olan 3060 lı sistem yeterli mi vs. Bileşen tavsiyesi.
Yorum için teşekkürler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Evet katılıyorum. Ancak fabrikalar vs firmalarlar anlaşmalı oluyor öyle satın alıyor. Garanti vs yazılımsal konularda da destek alıyor onu engelliyemiyorum maalsef. burda önemli olan 3060 lı sistem yeterli mi vs. Bileşen tavsiyesi.
Yorum için teşekkürler.
Peki sistem yukarıda dediğim sitelerden birinden olsa ancak içerisindeki tüm bileşenler aynı marka olsa sorun olur mu? Mesela bu şekilde. MSI olabilecek her parça MSI. Bu da garanti ve servis tarafında işinizi kolaylaştırır. Zaten işlemci ve SSD mecburen farklı marka olacak.

ethemkvnc

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Peki sistem yukarıda dediğim sitelerden birinden olsa ancak içerisindeki tüm bileşenler aynı marka olsa sorun olur mu? Mesela bu şekilde. MSI olabilecek her parça MSI. Bu da garanti ve servis tarafında işinizi kolaylaştırır. Zaten işlemci ve SSD mecburen farklı marka olacak.
Böyle mantıklı ana bileşenler aynı marka olması. Bu fiyatlara i7 12700K ve rtx 3070 li sistem düşünüyorum bende o şekilde ayarlayım bakalım. Teşekkür ederim cevabınız için

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Böyle mantıklı ana bileşenler aynı marka olması. Bu fiyatlara i7 12700K ve rtx 3070 li sistem düşünüyorum bende o şekilde ayarlayım bakalım. Teşekkür ederim cevabınız için
Bu fiyata 12700K ve 3070 sistem çok zor maalesef. 12700K ve ona uygun Z690 bir anakart nereden baksanız 10000 TL ediyor.