Soğutma Si̇stemi̇

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dreys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dreys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhabalar, itopyadan vok ultra sistemini aldım i7 10700f işlemci var. Csgo tüm grafikler en yüksekte giriyorum 400 fps alıyorum ama işlemci 100 dereceyi görüyor. Üstunde stok fan takıli. Bunun zararı var mıdır? Sıvı soğutma alsam ne kadar düşer bu sıcaklık

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Merhabalar, itopyadan vok ultra sistemini aldım i7 10700f işlemci var. Csgo tüm grafikler en yüksekte giriyorum 400 fps alıyorum ama işlemci 100 dereceyi görüyor. Üstunde stok fan takıli. Bunun zararı var mıdır? Sıvı soğutma alsam ne kadar düşer bu sıcaklık
80-85 in üstü zararlı

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Ne yapmam gerekiyor
İntelin zaten işlemcinin neredeyse kapatma diye verdiği sıcaklıklara ulaşıyorsun. Bu şekilde asla kullanma.İşlemci bi süre sonra kendini kapatmaya bile başlayabilir. Şu anda zaten tabiri caizse,can çekişiyor. Ve kesin performansı düşük çalışıyordur.
Uzu lafın kısası ,orta şekerde olsa ,acilen bi soğutucu al.O zamana kadarda oyunu bırak.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Sıvı Sogutma Her zaman ıyıdır Lakın suan Piyasa O Kadar berbatkı alıncak durumda değil ama Fıyatları Kollamanı ve ılerıde gecmenı Tavsıye ederım.

Üstekı Arkadasın verdıgı Gayet ısını gorur ama O işlemciye Mutlaka Sıvı Sogutma..

Dreys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Sıvı Sogutma Her zaman ıyıdır Lakın suan Piyasa O Kadar berbatkı alıncak durumda değil ama Fıyatları Kollamanı ve ılerıde gecmenı Tavsıye ederım.

Üstekı Arkadasın verdıgı Gayet ısını gorur ama O işlemciye Mutlaka Sıvı Sogutma..
Hocam biraz arastirdim kasa cok kotuymus havalandirmasi yan cami çıkarınca 20 derece farkediyormuş

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Hocam biraz arastirdim kasa cok kotuymus havalandirmasi yan cami çıkarınca 20 derece farkediyormuş
Kasayi Daha Büyük ve Temperli Bır kasa alıp Sirkilasyonu Düzenlemek ıse Yarayabılır, Lakin Yinede işlemci Rahatsız olacaktır, Hali ile bu işlemcinin Kullanın ömrüne sorun cıkarır.

ilk Etap Daha stabıl Bir Kasa alabılırsın Kasa içinin Sirkilasyonu Düzenleyıp işlemci Yıne dıyorum Mutlaka Yuk abanması Yapacagından sana zarar verıcektir o yuzden Degısmesı ıkısıde Faydana olur.

Ayrıca Bu sistemi ne zaman aldın? Garanti sürecindemi? Eger ole ıse Daha stabıl Kasaya da gecebılırsın..

Dreys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Kasayi Daha Büyük ve Temperli Bır kasa alıp Sirkilasyonu Düzenlemek ıse Yarayabılır, Lakin Yinede işlemci Rahatsız olacaktır, Hali ile bu işlemcinin Kullanın ömrüne sorun cıkarır.

ilk Etap Daha stabıl Bir Kasa alabılırsın Kasa içinin Sirkilasyonu Düzenleyıp işlemci Yıne dıyorum Mutlaka Yuk abanması Yapacagından sana zarar verıcektir o yuzden Degısmesı ıkısıde Faydana olur.

Ayrıca Bu sistemi ne zaman aldın? Garanti sürecindemi? Eger ole ıse Daha stabıl Kasaya da gecebılırsın..

Alalı tam 1 ay oldu pcden pek anlamiyorum tam olarak ne yapmam gerektigini soylerseniz sevinirim

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Kasanın modelini biliyorsan,yaz. İtopyanın sitesi açılmıyor. Ayrıca, kasayı bilerek,kabul ederek almışsın Bunun garantisi ile bi alakası yok. Yani bu kasanın havalandırması yetersiz,
,vs diyerek ,hiç bi hak iddia edemezsin,maalesef.
Yan camı sökersen, tabi ki ,kasanın havalAndırması kötü ise,çok faydası olur ama estetiği kaçar kasanın. Tabi senin zevkine kalmış bi olay yine de.
Ancak ne kadar iyi bi havalandırmaya sahip kasan olsa da ,o işlemci, intelin o küçücük soğutucusu ile soğuyamaz. İllaki bi soğutucu alacaksın .Sıvı soğutma da şart değil.