İyi akşamlar herkeze 1-2 hafta önce 6s plus ve s7 edge arasında kaldığım için konu açmıştım s7 edge de karar kıldım.Cihazı Avusturalyadan alıcam sorum şu snapdragonlu versiyonumu exynoslu versiyonumu olucak ?

Peki geldiği zaman kutuda yazarmı hangi işlemciyi kullandığıGelen versiyon yüksek ihtimalle 820 işlemcili olur. S7 ve S7 Edge'lerde Exynos işlemcinin daha stabil çalıştığını belirtmekte fayda var tabii.
Kutuda yazıp yazmayacağı hakkında bir fikrim yok ancak cpu-z, antutu ve benzeri programlar aracılığıyla öğrenebilirsinPeki geldiği zaman kutuda yazarmı hangi işlemciyi kullandığı![]()
İyi akşamlar herkeze 1-2 hafta önce 6s plus ve s7 edge arasında kaldığım için konu açmıştım s7 edge de karar kıldım.Cihazı Avusturalyadan alıcam sorum şu snapdragonlu versiyonumu exynoslu versiyonumu olucak ?
Kutunun arkasında işlemci modeli ve birkaç bilgi yer alması gerekiyor.Peki geldiği zaman kutuda yazarmı hangi işlemciyi kullandığı![]()
Eğer rom vs ile ugrasiyirsan direk quallcomm luyu ala ama normalde exynoslu daha performanslıİyi akşamlar herkeze 1-2 hafta önce 6s plus ve s7 edge arasında kaldığım için konu açmıştım s7 edge de karar kıldım.Cihazı Avusturalyadan alıcam sorum şu snapdragonlu versiyonumu exynoslu versiyonumu olucak ?