Snapdragonlu S7 edge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar herkeze 1-2 hafta önce 6s plus ve s7 edge arasında kaldığım için konu açmıştım s7 edge de karar kıldım.Cihazı Avusturalyadan alıcam sorum şu snapdragonlu versiyonumu exynoslu versiyonumu olucak ?

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Gelen versiyon yüksek ihtimalle 820 işlemcili olur. S7 ve S7 Edge'lerde Exynos işlemcinin daha stabil çalıştığını belirtmekte fayda var tabii.

TheMetehan06

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Peki geldiği zaman kutuda yazarmı hangi işlemciyi kullandığı :D
Kutuda yazıp yazmayacağı hakkında bir fikrim yok ancak cpu-z, antutu ve benzeri programlar aracılığıyla öğrenebilirsin :) telefonu aldıktan sonra antutu testi yapmayı unutma

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İyi akşamlar herkeze 1-2 hafta önce 6s plus ve s7 edge arasında kaldığım için konu açmıştım s7 edge de karar kıldım.Cihazı Avusturalyadan alıcam sorum şu snapdragonlu versiyonumu exynoslu versiyonumu olucak ?

Merhaba,

Ulkemizde satiln s7 ve s7 edge modelinin kutu arkasinda islemci ozelligi olarak "64 bit octa core" diye bir ifade var. Bu exynos 8890 icin olan ifade. Cunku exynos 8890 8 cekirdekli bir islemci. Ama snapdragon 820 8 degil 4 cekirdekli bir islemci. O nedenle sd820'li modelin kutusunu gormedim ama 4 cekirdekli olan bir islemci icin octa core ifadesini kullancaklarini zannetmiyorum. Buyuk ihtimalle sd820'li cihazin bu ozelligi kutu arkasindaki islemci ozelliginin belirtildigi satirdan anlarsiniz.

Bir diger ogrenme yolu da cihazi actiktan sonra cpu-z, aida64 gibi 3.parti uygulamalar ile donanim detaylarina ulasabilirsiniz.

Ali Saygın

Asistan
Reaksiyon puanı
8
snapdragonlu al gitsin.Güncelleme bile çabuk gelir.Bence snapdragonlu modeller daha iyi.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Eğer rom vs ile ugrasiyirsan direk quallcomm luyu ala ama normalde exynoslu daha performanslı

Ali Saygın

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Her zaman guncelleme diye yakiniyorlar.Onun icin snapdragon diyorum.Sanki Marsa uçacaklar.