Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar resimde belirttiğim üzere sıkıntı yaşıyorum.herhangi birine msj atacağım zaman yazı yazarken sıkıntı olmuyor ama ne zaman ifade eklesem msj hemen mms ye dönüşüyor.bilgisi olan böyle bişey yaşayanınız varsa yardım ederseniz sevinirim.
Kendi telefonumdan mesaj yerine giriyorum ve sağ üstteki işarete tıkladığımda bu mesaj yollama geri çıkıyor o MMS yazan yerde 160 yazıyor yazı yazdıkça azalıyor ve MMS atmayı ben telefonumda bulamadım. Rehberden bir kişinin üstüne basılı tutuyorum mesaj gönder var ama mms falan gönder çıkmıyor sadece mesaj atabiliyorum. Bu mesajlar'a tıkladığımızda karşımıza açılan bize gelen mesajlar ekranında sağ alttaki tuşa basıyoruz 3 çizgi olan karşımızdaki seçeneklerden ayarlara geliyoruz ve orasını iyice kurcalayıp bakıyorsun bende böyle bir sorun olmadığı için neyi işaretleyeceğime nereye bakacağımı bilmiyorum ama kurcalarsan çözebilirsin. Ayriyetten telefonun ayarlarına gelipte orayıda kurcala.