Smile ADSL'den izlenimlerim

vladimirpyro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arada bir görüyorum bu forumda Smile ADSL'e geçen var mı? Biri ADSL nasıl diye soran çok arkadaşımız var. TTNET ile sözleşmesi dolan herkes bu soruyu soruyor. Bende sordum ve genelde olumsuz bir görüş aldıktan sonra yine de Smile bayiisine gittim. Bana 1 Mbit Sınırsız paketinin 27 lira olduğunu 7 ay böyle kalacağını sonra 45 liraya yükseleceğini söylediler. Kredi kartı lazımmış onu da verdim. Üyeliğimin 3 işgünü içinde açılacağını söylediler.

Ertesi gün telefonuma mesaj geldi üyeliğim açılmıştı fakat modemimde bir değişiklik yoktu. Telefon ettim arızayı söyledim hemen ilgileneceklerini söylediler. Yarım saat sonra santralden aradılar ve çalıştıklarını söylediler. 5 dakika sonra internete girebildim. Fakat hızım 260 Kbps görünüyordu. Ben Manisa Merkezde oturuyorum santrale uzaklığım 1200 mt. civarı. Tekrar aradılar arıza hakkında bu seferde hızı düşük dedim. Hemen ilgileneceklerini söylediler. 2 saat sonra hattım düzeldi. TTNET'te eskiden 1010 görünen hızım tam 1024 olarak görünüyordu. Ertesi gün kapı çaldı adamın biri Smile'den geliyorum bir sorun var mı diye sordu. Hallolduğunu anlattım. Daha sonra telefon geldi yine arıza ile ilgili. Teşekkür ettim hallolduğunu söyledim.

Hep şikayetlerimizi dile getirecek değiliz ya bu seferde memnuniyetimizi iletelim dedim ve paylaşmak istedim. Smile ADSL'e geçmek isteyen varsa gönül rahatlığıyla geçebilir. Ben gayet memnunum :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Smile Adsl Çözüm Ortaklığı işletiyorum tüm müşterilerim memnun :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Her Kurum Müşterilerine Bu Kadar Yakın Yaklaşsa Keşke

Ama Seçme Hakkı Her Zaman Müşterilerde Değil Malesef

Smile ADSL bu Tutumundan Dolayı Kutluyorum

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
valla enteresan bi durum
sanırım manisa merkezde çalışan smile adsl personelin çok iyi olmasından kaynaklanan bir durum
bir arkadaşım çok şikayetçiydi (istanbul-acıbadem) tabi genelleme yapmak doğru olmaz.

kopukucurtma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende düşünüyorum geçmeyi smile adsl e
sakaryada durum ne acaba,hizmet ve hız konusunda kullanan arkadaşlar yazarsanız sevinirim. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben 2 yıl önce kullanıyordum. Müşteri hizmetlerindeki kadının terbiyesizliği yüzünden TTNet'e geçtik. :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Evet bende smile adsl kullanıyorum çok rahatım.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2 Seneden Beri Smile Adsl Kullanıyorum Dostlarım bir kere Bile Disconnect olmadım buna inanın,hızım stabil ve hep aynı değerlerde,üstelik gecikme faizide almıolar fazla öle,kota sorunu da yasamazsınız yaptıgınızı ödersiniz.ben memnunum ve tüm dostlarıma tavsiye eder şiddetle öneririm.Saygılarımla

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bazı arkadaşlar çok sorunlu olduğunu dile getirmişti ama mutlu olanlarda varmış demek ki.

kaniyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bayramdan önce çarşamba günü aradım, perşembe -arefe- günü hemen bağladılar.
Sıkıntı var mı memnunmusunuz diye de aradılar.
Şu anda memnunum...

limanci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende TTnet sözleşmesi biter bitmez Mart 2009 da smile ADSL ye geçtim. Tabi bu sefer limit aşılarında başım ağrıdığı ve özgürlüğümden ödün vermemek adına Sınırsız Pakete geçtim. 7 ayda limitli fiyatına sınırsız kullandım ve şu ana kadar çok uzun süreli bir bağlantı sorunu yaşamadım. Smile den gayet memnunum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yılbaşında bomba kampanyalar gelecek bence onu bekliyorum:)

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
1 ayım kaldı ttnet zulmunden kurtulmama.... ben de smile geçecem

kayhan1988

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün ardakaş ttnet bağlattı modem kurulumunu ben yaptım. Ama internete bağlanmıyordu sebep olarakta adsl hattından kaynaklanan bir kesinti olabilir diyordu. Müşteri hizmetlerini aramaya kalktım turkcell'den aranmıyor. Vodafone'den aradım. Müşteri temsilciside bir şey yapamadı.
Arıza notunu ilinize bildiricem dedi 5 dakika sonra internet geldi 2 saat sonra aradılar sorun çözüldü mü diye çözüldü dedim akşamı yine bir bayan aradı sordu sorunun çözülüp çözülmediğini.
Ben kendim uydunet kullanıyorum ve ttnetten bu kadar ilgi beklemiyordum ama rekabet artmaya başlamış gibi görünüyor.