Sleeping Dogs açılmıyor

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Sleeping Dogs çok ufak bir hata lütfen yardım!!!

Arkadaşlar oyunu normal kurdum crackınıda yaptım fakat masaüstünde oyunun simgesine tıkladığımda fare okunun ucundaki mavi çember ( yükleniyor işareti ) bir süre dönüyor ve duruyor.Oyunda hiçbir hata vermiyor.Kısacası oyundan hiçbir tepki yok arkadaşlar...

Ne yacapacağım ? :(

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Sorun çözüldü arkadaşlar.şimdi başka bir sorun var. :D oyundayken esc ile menü açılmıyor.ve oyun ilk açıldığında menüde options > audio ya tıkladığımda hiç bişi olmuyor ancak bir dahada bisiye tıklayamıyorum donuyor ama ses müzik geliyor sağdaki kayan socil hub uyarı yazısıda hareket ediyor.buna bari yardımcı olun.. :(

anyonesouls1925

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar oyunu normal kurdum crackınıda yaptım fakat masaüstünde oyunun simgesine tıkladığımda fare okunun ucundaki mavi çember ( yükleniyor işareti ) bir süre dönüyor ve duruyor.Oyunda hiçbir hata vermiyor.Kısacası oyundan hiçbir tepki yok arkadaşlar...

dostum bende de aynı sorun oluyor nasıl yaptın yardımcı olur musun ?
tesekkurler
--- Gönderi Güncellendi ---
yardım lutfen aynı sorunu yasadım bırsey soyleyın yaapayım tesekkurler

Reaksiyon puanı
12

Bendede oldu o olay