- Reaksiyon puanı
- 510
Slaytmatik 1.0.0

Lisans:ücretsiz Dil:Türkçe Boyut:1.71mb
söyledikleriniz için teşekkürler grafiklere artık daha çok dikkat edeceğim ben bu programın yapımcısıyım titansoft ekibinin yaş ortalaması zaten düşükBu güzel yararlı ve küçük boyutlu programları yapan amatör programmerların tasarım için iyi bir grafikerle çalışmalarının gerekliliğine vurgu yapmak istiyorum, çünkü ne olursa olsun böyle bir arayüz son kullanıcıya çok kaba geldiği için(şahsım adına konuşuyorum) baştan büyük bir eksi(-) alıyor zaten program, ama boyutu itibariyle diğer slayt gösterici programların önüne geçen bir yazılım.
söyledikleriniz için teşekkürler grafiklere artık daha çok dikkat edeceğim ben bu programın yapımcısıyım titansoft ekibinin yaş ortalaması zaten düşük(ortalama 14 hepimiz aynı yaştayız) bu ikinci çıkarttığımız program daha öğrenecek çok şeyimiz var :helpsmilie: :thumbup:
söyledikleriniz için teşekkürler grafiklere artık daha çok dikkat edeceğim ben bu programın yapımcısıyım titansoft ekibinin yaş ortalaması zaten düşük(ortalama 14 hepimiz aynı yaştayız) bu ikinci çıkarttığımız program daha öğrenecek çok şeyimiz var :helpsmilie: :thumbup: