Slaytmatik 1.0.0

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Slaytmatik 1.0.0​
10166.jpg
Slaymatik anlık slayt gösterisi sunma imkânını sağlayan kullanışlı bir programdır. Okullarda, toplantılarda bir ülke ya da bölge tanıtımında kısacası her yerde ve her anda en büyük yardımcınız olacak.
Lisans:ücretsiz Dil:Türkçe Boyut:1.71mb​

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Bu güzel yararlı ve küçük boyutlu programları yapan amatör programmerların tasarım için iyi bir grafikerle çalışmalarının gerekliliğine vurgu yapmak istiyorum, çünkü ne olursa olsun böyle bir arayüz son kullanıcıya çok kaba geldiği için(şahsım adına konuşuyorum) baştan büyük bir eksi(-) alıyor zaten program, ama boyutu itibariyle diğer slayt gösterici programların önüne geçen bir yazılım.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Pratik olabilir ama geliştirilmesi gerekir diye düşünüyorum.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
İndirelim bakalım...Varsa başka tavsiyesi olan bekleyebilirim:)

macera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu güzel yararlı ve küçük boyutlu programları yapan amatör programmerların tasarım için iyi bir grafikerle çalışmalarının gerekliliğine vurgu yapmak istiyorum, çünkü ne olursa olsun böyle bir arayüz son kullanıcıya çok kaba geldiği için(şahsım adına konuşuyorum) baştan büyük bir eksi(-) alıyor zaten program, ama boyutu itibariyle diğer slayt gösterici programların önüne geçen bir yazılım.
söyledikleriniz için teşekkürler grafiklere artık daha çok dikkat edeceğim ben bu programın yapımcısıyım titansoft ekibinin yaş ortalaması zaten düşük :D (ortalama 14 hepimiz aynı yaştayız) bu ikinci çıkarttığımız program daha öğrenecek çok şeyimiz var :helpsmilie: :thumbup:

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
söyledikleriniz için teşekkürler grafiklere artık daha çok dikkat edeceğim ben bu programın yapımcısıyım titansoft ekibinin yaş ortalaması zaten düşük :D (ortalama 14 hepimiz aynı yaştayız) bu ikinci çıkarttığımız program daha öğrenecek çok şeyimiz var :helpsmilie: :thumbup:

Yolunuz açık olsun o zaman kardeşim :wink:

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
fikir geliştirilebilir...elinize sağlık

macera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fikir geliştirmek için yardımlarınıza ihtiyacımız var :D .

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510

Programın yapımcısı senmiydin... Bak programını tanıttık çabuk bonusumu ver...:laugh: Ayrıcada başarılar....Bu yaşta iyisin...:thumbup1:

macera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bonus işi tamam :D Söylediklerin için teşekkürler.