Sizin için en iyi 5 Rapçi kim ?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Arkadaşlar herkes en sevdiği 5 rapperı yazsın sırasıyla.

Benim top 5 im böyle.

1-) Sagopa Kajmer
2-) Kolera
3-) Sansar Salvo
4-) Şanışer
5-) Mafsal

Not : Sadece Türk rapçileri yazalım arkadaşlar

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
rapper :D ilahi

yine de yorum yazmadan geçmeyelim

sean paul
snoop dog
sagopa
kartel :)
tv deki menapoz teyzeler (inanın bana onlar kadar söz cambazı rapçi yok kaynım bunu yaptı şunu yaptı kocam böyle kızım şöyle ........... vs. )

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
rapper :D ilahi

yine de yorum yazmadan geçmeyelim

sean paul
snoop dog
sagopa
kartel :)
tv deki menapoz teyzeler (inanın bana onlar kadar söz cambazı rapçi yok kaynım bunu yaptı şunu yaptı kocam böyle kızım şöyle ........... vs. )
Sadece Türk rapçi yazarsan sevinirim.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
üzgünüm o kadar rapçi tanımıyorum :)

karteli kim sevmez cehennemden çıkan çılgın "türk" :)
kartel türkiyede ilk rap yapanlardan olduğu için hamdı bu da bi gerçek ama abileri sayılır

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1-Sagopa Kajmer
2-Kolera
3-Şanışer
Abluka Alarm(4-Leadri)(5-Savaş)

benim listem böyle :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1- Sagopa Kajmer
2- Kolera
3- Cartel
4- Ceza
5- TripKolic

Rap'le aram fazla yoktur. :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
1- Sago&Kolera

2- Ceza

3- DaPoet

4- Dr. Fuchs

5- Pit10

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
1- Şanışer

2- Sagolera

3- Pit10

4- A.P.O

5- Sokrat ST

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sago
kolo
laedri
savaş
vale

mf yani ;)
bu adamların yaptığı rap'in yanında (bazılarının) diğerlinin ki tekerleme kalıyor.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
DJ Mic Check, Kaf Kef, Yaşlı Taş Çocuk, Küheylan, Pesimist, Evliya-i Rap, Karizmatik Emmi, Gizemli Rapçi, Cümle Mühendisi, Melodrama, Yaşlı Planet, Kajmeran, Yorgun Bekçi, Rap'in Oğlu, Kırık Çocuk,Gezgin Rapçi,Rap'in Kendisi,Kör Cerrah,Kasva..
Bu alemde Tek...,

~ Sagopa Kajmer
~

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Sago,Da poet,Patron,A.P.O,Sansar,Karaçalı

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cartel Sagopa Kurşun Ceza yerli rap dinleyemiyorum ondan böyle liste :)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla yorum yapanlar sago'yla ceza'nın düşman olduğunu bilmiyorlar galiba hatta sansar da poet fuchs pit10.ya mf dinlersin ya da diğerlerini çünkü yaptıkları rap birbirinden tamamen farklı

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sagopa'nın ritimleri falan hep aynı. Ben önceden dinlerdim ama. En iyi Türk rapci Ceza bence. Diğerleri artı arabesk rap'e doğru kaçmaya başladı. Bazıları keç zaten Sansar falan. Rock forever abicim. Açıp FL studio'yu enstrümansız yapılan şey müzik mi olurmuş. Gerçek enstrüman olucak içinde...

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1-Ceza
2-Sagopa
3-Hayki
4-Ramiz
5-Ayben-Kolera

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Sagopa'nın ritimleri falan hep aynı. Ben önceden dinlerdim ama. En iyi Türk rapci Ceza bence. Diğerleri artı arabesk rap'e doğru kaçmaya başladı. Bazıları keç zaten Sansar falan. Rock forever abicim. Açıp FL studio'yu enstrümansız yapılan şey müzik mi olurmuş. Gerçek enstrüman olucak içinde...
Bknz. "PESİMİST ORKESTRA"
Sagopa Kajmer Alıntı
Bu seferki EP her zamankinden daha değişik çünkü tam anlamıyla beklediğiniz altyapılar yok.Bu EP de canlılık var,orkestral
bir yapı var.hiç dijital bir ses kullanmadım.sanırım en dijitali scratch lerdir.
Davullar,gitarlar,bass ve diğerleri hepsi gerçek ve 2000 li yılların dijital teknolojisinden çok uzakta.Ama yine de
bu müzikal yapı 2000 li yıllara da yetişebiliyor.Kanımca bu seferki EP olgunluğun kutlaması.
Müzikal olarak olgunlaşmak bana göre dijitallikten uzaklaşmakta saklı.Ben çok temiz soundu sevemiyorum.yani müziğim de
kirli olmalı sözlerim gibi.birçoğunuz tertemiz sözlerin var sago diyebilir ama ben aslında yığınla pislikten çıkarıyorum o sözleri.
temiz olan benim içim.müzik kirli ve bu kirlilik kötü birşey değil.daha fazla içine dalıyorsun bu kir sayesinde.

EP deki şarkıları toplam 3 günde sonlandırdım.çok fazla üzerlerinde duramadım vakit kıtlığı nedeniyle.fakat yine de sizlere en güzelini
sunabilmek için çabaladım.olduğu kadar artık.
Ben bu EP yi sevgili eşim Kolera'ya yıldönümü hediyesi olarak armağan etmek istiyorum.Onun için yazığım çok güzel sözler de bu EP de var.Sürahi şarkımın nakaratındaki bukleler onun.onu üzenlerden nefret ediyorum,kim olursa olsun.
Ayrıca kargaların kargaşası adlı şarkımda bana laf atan herkese toplu bir gönderme yaptım.diss değil ama biraz sitem.
ben artık diss yapmıyorum.ama sözler birine yazılmış gibi olduğu için hep aynı kişilere diss yaptığımı düşünenler var.
bu büyük bir algı yanılgısı,düşünce hatası.ben aslında seni,sizi karşımda tekil olarak düşünebiliyorum ve sana ,size konuşuyorum.
çeşit çeşit insan var,kime sözü gönderdiğimi ancak ben bilebilirim.bu karmaşadan tenzih edilmek isterim.çünkü benim dissimi
yiyecek adam değecek biri olmalı.herkese herkes gibi laf atıp diss yapsaydım sagopa kajmer değil x bir rapçi olurdum.
ben herkes değilim.o nedenle sözleri genele vurun.küçük kutularda kapalı kalmayın.
EP deki scratchler yine benim.ama bu seferki scratchler daha farklı.ben bu stile ''gelişine'' diyorum.o an içimden ne geldiyse onu scratchledim ve aynen kayda aldım.gerçek zamanlı bir scratch durumu var.
EP biraz sert ve gürültülü.bunun nedeni orkestranın yoğunluğu.
Türkiyenin sevilen genç gruplarından birinin elemanlarıyla hoş bir grup kurduk.grubun adını edeben vermem doğru değil.
şimdilik affınıza sığınarak müzikle idare etmenizi rica edeceğim.
grup üyeleri ile az önce de beraberdim ve kendileriyle yepyeni şarkılara girdik melodiler keşfettik çaldık.bu EP deki tüm altyapılar benim tarafımdan düzenlendi.ben herhangi bir şey eklemedim.düzenleme yaptım.melodileri seçtim.gerisi olup bitiverdi.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Sagopa Kajmer (Kaf Kef) her zaman 1 numaradır...
Cartel
Kolera
KaraKan

başka yok..

cezayı hiç saymıyorum o ekran soytarısı, rapçi olamaz.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1

abi sago seni duymuş:mrgreen:
artık pesimist orkestra var.yani gerçek enstrümanlarla yapıyorlar artık

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1- Sagopa
2- Ceza
3- Pit10
4- Sansar
5- Ramiz
6- Kolera
7- Medusa
8- Şanışer
9- Abluka Alarm
10- MT

ilk 2 dışında sıralamam yer değiştirir sürekli

Eğer sayarsak maNga bir numaradır. O ayrı. :)

Fuat ve Ayben'i raper saymayanlardanım. Sagopa - Ceza kavgasıyla da ilgilenmem. Bi ara çok takıyordum. Ama artık sallamıyorum. Kavgalıysalar onlar kavgalı. Ben müziğe bakarım.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1)Şanışer
2)Sago
3)pit10
4)Beta
5)Şehinşah

by efsane

Rektör
Emektar