Sizce Şubat ayında iphone 6 alınır mı ?

Reaksiyon puanı
16,128
iphone6s alman daha mantıklı esas olan s modelleri bence ben alırmıyım almam o ayrı.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Tamamen saçmalık.
Telefonuma gözüm gibi baktığımi yukarida da söyledim.
Telefonda 3 oyun var; clash of clans, subway surfers ve temple run 2
Resim ve videolarim desen sd kart'ta hepsi.
Uygulama olarak işte normal whatsapp face instagram var ama kasıyor telefon donuyor.
Ilk başlarda olmuyor tabi 6 7 ay kullanimdan sonra gösteriyor kendini tüm samsunglarda böyle note 2 de kullandim note 3 de kullandim hepsinde aynı sorun ki samsung sorunlar bölümüne bakın herkes kasmalardan donmalardan şikayetçi.
Samsung güncellemeleri haybeye vermiyor heralde. Telefon zamanla şişer. Aynı bilgisayar gibi. Zamanla sifirlama resetleme gerekli. Android çok kapsamlı bir işletim sistemi. Peki ios? Basit bir arayüzü ve az ram var. Ondan sonra neden apple da 512 mb ta oyun oynanıyor. Oynanir. Çünkü arka planda çalışan uygulama az. Samsung 3 gb ram koyuyor bak note 3 e. Adam ama çoklu görev getiriyor. Yetiyor mu? Hayır. Android daha fazla arka planda uygulama çalıştıran bir platform.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Samsung güncellemeleri haybeye vermiyor heralde. Telefon zamanla şişer. Aynı bilgisayar gibi. Zamanla sifirlama resetleme gerekli. Android çok kapsamlı bir işletim sistemi. Peki ios? Basit bir arayüzü ve az ram var. Ondan sonra neden apple da 512 mb ta oyun oynanıyor. Oynanir. Çünkü arka planda çalışan uygulama az. Samsung 3 gb ram koyuyor bak note 3 e. Adam ama çoklu görev getiriyor. Yetiyor mu? Hayır. Android daha fazla arka planda uygulama çalıştıran bir platform.

Kaç ram olduğu beni ilgilendirmiyor markanin bana sağladığı kolaylik beni ilgilendiriyor.
Ikinci elde fiyati düşmeyen tek marka apple.
Diget markalari alıyorsunuz 2000 liraya 1 yil sonra 600 700 liradan satiyorsunuz ama apple oyle degil.
Lanet gelsin samsung aldığım güne

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Samsung'u savunmaya gerek yok, sony'e bakalım kasma donma oluyormu acaba? hayır. Z3'ü alın elinize kullanın 1 saat arkada 50 tane uygulama açık bırakın donuyormu donmuyormu? hayır.

Note 4'ün işlemcisi kaç GHz? 2.6 kaç gb ram var? 3 hala takılıyormu donuyormu? evet tamam olay bitmiştir parasının hakkını vermeyen bir markadır Samsung.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi note 4 donmuyor diyeceksiniz dakika 7'den sonrasını izlermisiniz? Hakkı abi note 4'den bahsediyor.

[video=youtube;SvUBEN-MnwA]https://www.youtube.com/watch?v=SvUBEN-MnwA[/video]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Kaç ram olduğu beni ilgilendirmiyor markanin bana sağladığı kolaylik beni ilgilendiriyor.
Ikinci elde fiyati düşmeyen tek marka apple.
Diget markalari alıyorsunuz 2000 liraya 1 yil sonra 600 700 liradan satiyorsunuz ama apple oyle degil.
Lanet gelsin samsung aldığım güne
Ikinci el de fiyat düşmüyor diyorsun da ikinci el satılamaz o zaman. Herkez sıfır alır. Bana bunu mu savunuyorsun? bana fiyat mi savunuyorsun? Noldu aldığın telefon 2 3 ay sonra fiyat düştü diye bir yerine bir şey mi oldu? Benim amacım ne biliyormusun? Özellikleri beni tatmin etsin ve fiyat bana uygun olsun. Apple pahalı sattığı için buralarda. Oda android kullansa idi suan apple çöp bir marka idi ;)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Olaya apple'ı karıştırmayın lütfen bu iki işletim sistemi çok ayrı çalışıyorlar bunun konu ile alakası yok android ilede alakası yok markada sorun var, Sonyde yada HTC'de olmuyorsa Samsung'da oluyorsa bunun sorumlusu samsungdur.

Apple'a geldiğimizde, Android gibi 150 tane uygulamayı arkada devamlı çalışır durumda değil uyutur durumda bırakıyor bu yüzden benim iphone 5s'in 1 GB'lik raminden 650 ile 500MB boşta ve en fazla 400mb'a kadar indiğini hatırlıyorum daha fazla kullanma ihtiyacı duymuyor fakat Samsungdan dahamı stabil? evet kasma donma varmı? hayır :)

Olay apple değil olay samsung'un kullanıcılara sunduğu hizmet biz bunu eleştiriyoruz, sorun androidden kaynaklansa sonyde donar htcde lgde.

G2'yi 1 yıl kullandım tek bir problemi vardı oda stock romundan kaynaklıydı olay ise şöyle müziklere yada rehbere girince yukarıda başlıklar var '' son arananlar, çevir, rehber '' gibi gibi bunlar hızlı tıkladığımızda ise lag oluyordu 1 saniyelik bile değil sadece bu sorun vardı fakat bunu bir kere tekrar ediyordu düzeliyordu daha sonradan arka plandan temizledikten sonra tekrar oluyordu.

Ama bu sorun açar açmaz hızlıca yaparsak oluyor kısaca bizim gibi sorunları arayan kişiler tarafından keşif ediliyor yoksa bulmanız zaman alır :)

Ikinci el de fiyat düşmüyor diyorsun da ikinci el satılamaz o zaman. Herkez sıfır alır. Bana bunu mu savunuyorsun? bana fiyat mi savunuyorsun? Noldu aldığın telefon 2 3 ay sonra fiyat düştü diye bir yerine bir şey mi oldu? Benim amacım ne biliyormusun? Özellikleri beni tatmin etsin ve fiyat bana uygun olsun. Apple pahalı sattığı için buralarda. Oda android kullansa idi suan apple çöp bir marka idi ;)

Arkadaşın bahsettiği ikinci el olayı şu, Samsung Note 4 alın 1 yıl sonra satmaya çalışın fiyatı ne kadar olucak?

Bide İphone 6+ alın 1 yıl sonra satın fiyatı kaç olucak?

Bundan bahsediyor hani insanlık hali sıkılabilir sevmeyebiliriz 1 yıl sonra satabiliriz Apple'ın ürünleri kolay kolay ucuzlamazken samsung'un çatır çatır ucuzluyor tabi diğer android cihazlar içinde aynısı geçerli arkadaş bundan bahsetmiş sanırım yanlış izah etmiş açıklık getirmek istedim.

Bu arada Apple'ın olayı zaten kendi işlemcisi, işletim sistemi vb. Android kullansa bile 1GB ram koyucak değil orda çalışan kaç tane profesyonel eleman var bunlar neyi hangi dozda koyucağını bizden çok daha iyi biliyorlar işleri bu emin olun androidde çıkartsa diğer android firmalar gibi başarılı olucaktır.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bütün markalarda zamanla böyle şeyler oluyor. Bunu kimse inkar etmesin. Samsung ta sadece fazla oluyor. Düzeltmiyormu? Düzeltiyor. Servis iyi değil tamam doğru ama güncellemeler boşa değil. Aldığı paranın azda olsa hakkını veriyor ;)
Bu arada apple neden az ram ile çok iş başarıyor? Android in arayüzü ile ios un arayüzünü bir karşılaştırın. Bunu diyorum sadece. Ve suda var. Bu telefon 1080p ekran kullanırken apple 720p ekran kullanıyor dikkat

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bütün markalarda zamanla böyle şeyler oluyor. Bunu kimse inkar etmesin. Samsung ta sadece fazla oluyor. Düzeltmiyormu? Düzeltiyor. Servis iyi değil tamam doğru ama güncellemeler boşa değil. Aldığı paranın azda olsa hakkını veriyor ;)

Ablam S3 kullanıyordu zamanında S3de donmalar takılmalar vardı ve Note 4'de de hala var sorun düzeltilmiyormuş yani burdan bakınca böyle gözüküyor.

Cidden Samsung'un savunulur bir yanı yok, Note 3'de çerçeveler falan çatlıyordu ufak tefek iyileştirmeler yapıp note 4'ü çıkarttı öyle aman aman bir fark yok donanımsal olarak elbette daha güçlü ama tasarım olarak ve bazı şeyler olarak aynı ve ufak tefek iyileştirmeler var.

Bir telefona 2000, 2500tl civarı veriyorsan ki Türkiyede ki maaşlar belli o telefonun donması kasmadını geçtim lag bile olmayacak yoksa parasını hak etmiyordur.

Takılmalar donmalar bir çok telefonda oluyordu eskiye dönersek iphone 4'ler de bile oluyordu ama o zamanın donanımı ile şimdinin donanımı aynımı acaba?

Yani 1000TL'lik bilgisayar ile oyunlarda aldığınız performans ile 10,000TL'lik bilgisayar ile aldığınız performans bir olmaz dimi? 1000TL'lik bilgisayar ne kadar idare eder? 10,000TL'lik ne kadar idare eder? yani bu telefonlarda hemen hemen böyle eski telefonlarda tamam kasmalar donmalar oluyordu ama yıl oldu 2015 yakında uçan telefonlar çıkıcak ve bu donmaymış kasmaymış bunların aşılması gerekiliyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ablam S3 kullanıyordu zamanında S3de donmalar takılmalar vardı ve Note 4'de de hala var sorun düzeltilmiyormuş yani burdan bakınca böyle gözüküyor.

Cidden Samsung'un savunulur bir yanı yok, Note 3'de çerçeveler falan çatlıyordu ufak tefek iyileştirmeler yapıp note 4'ü çıkarttı öyle aman aman bir fark yok donanımsal olarak elbette daha güçlü ama tasarım olarak ve bazı şeyler olarak aynı ve ufak tefek iyileştirmeler var.

Bir telefona 2000, 2500tl civarı veriyorsan ki Türkiyede ki maaşlar belli o telefonun donması kasmadını geçtim lag bile olmayacak yoksa parasını hak etmiyordur.

Takılmalar donmalar bir çok telefonda oluyordu eskiye dönersek iphone 4'ler de bile oluyordu ama o zamanın donanımı ile şimdinin donanımı aynımı acaba?

Yani 1000TL'lik bilgisayar ile oyunlarda aldığınız performans ile 10,000TL'lik bilgisayar ile aldığınız performans bir olmaz dimi? 1000TL'lik bilgisayar ne kadar idare eder? 10,000TL'lik ne kadar idare eder? yani bu telefonlarda hemen hemen böyle eski telefonlarda tamam kasmalar donmalar oluyordu ama yıl oldu 2015 yakında uçan telefonlar çıkıcak ve bu donmaymış kasmaymış bunların aşılması gerekiliyor.
Bir telefonun iyi olmasını performansını fiyat belirlemez. Samsung özellik ekliyor sorunları beraberinde getiriyor. Ama zamanla çözmeye çalışıyor. Samsung apple kadar profesyonel olmayabilir ama çabalıyor gorusumce. Apple az sisteme çok para verdirtiyor. Ama diğer markalar yüksek donanıma az para verdirtiyor. Ben hangisini secerim peki? Tabiki diğer markaları. Apple seçmem

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu arada apple neden az ram ile çok iş başarıyor? Android in arayüzü ile ios un arayüzünü bir karşılaştırın. Bunu diyorum sadece. Ve suda var. Bu telefon 1080p ekran kullanırken apple 720p ekran kullanıyor dikkat

İos ve Android işletim sistemlerinin çalışma mantığını google'da araştırıp okurmusunuz? ona göre tartışmayı devam ettirelim çünkü ben size diyorum ki İos arka planda uygulamaları uyutuyor, android ise çalıştırıyor bu yüzden android birden fazla işi aynı anda yapmaya çalışıyor bu yüzdende her zaman daha fazla donanıma ihtiyaç duyuyor fakat İos işletim sistemi zıttı oluyor.

Bu yüzden iki işletim sistemini karşılaştırmayın lütfen.

Apple 720p kullanmıyor 1080p kullanıyor.

6+:
401 ppi, 1920 x 1080 piksel çözünürlük.

İphone 6+ diğer eski telefonlarına göre daha hızlı ve stabil çalışıyor :) olay ekrandan falan kaynaklanmıyor biraz araştırma yapmanızı öneririm.

720 ve 1080p ekranlar standartdır üstü ise zararlıdır bkn: LG G3, 2K ekran koydu ne oldu? daha fazla ısınıyor daha çok şarj gidiyor performans konusunda rakiplerinin gerisinde kalıyor.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
''Touchwiz süper yağ gibi akıyo bi kere tmm mı .s.s ? ''
:lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bir telefonun iyi olmasını performansını fiyat belirlemez. Samsung özellik ekliyor sorunları beraberinde getiriyor. Ama zamanla çözmeye çalışıyor. Samsung apple kadar profesyonel olmayabilir ama çabalıyor gorusumce. Apple az sisteme çok para verdirtiyor. Ama diğer markalar yüksek donanıma az para verdirtiyor. Ben hangisini secerim peki? Tabiki diğer markaları. Apple seçmem

Bakın şöyle izah ediyim.

Samsung özellik koyuyormu? Apple'da koyuyor parmak izi, parmak izi ile kullanılınan özellikler gibi hatta bakın ben jailbreak ile ilgili bir konu açmıştım hatırlıyormusunuz? jailbreak yaptıktan sonra binlerce tweak var istediğinizi yükleyin ve benim cihazımda şu anda 30 taneden fazla tweak var ve aldığım gün gibi kullanıyorum.

Anlatmak istediğimde tam olarak bu biz yasal olmayan yani apple tarafından değil illegal yollarla telefona ek özellik ekliyoruz buna rağmen stabil aynı performansta çalışıyor cihaz bir problem olmuyor fakat Samsung kendisi tarafından telefonlarına eklediği özellikler kullanıcılarını ilgilendirmiyor bu özellikleri ekliyorsa düzgün ayarlayıp satışa sunması gerekiyor acelesi nedir neden acele ediyor? acele işe şeytan karışır diye bir söz vardır yavaş yavaş yap ama düzgün yap diyede bir söz vardır bunları uygulasa belki biraz yol alabilir.

Şimdi şöyle demişsiniz Samsung daha yüksek donanım koyuyor, apple ise daha az ben daha çok olanı alırım.

Bilgisayardan anlamayanlar genelde şöyle der ya abi ben ne yapıyım 1GB Ekran kartını? bana orda 4GBlık ekran kartı ver yada 6GBlık ekran kartı ver '' her şeyi rakama vuruyorlar ''.

Alıyorsun 4GB ekran kartını dimi? fakat bu 4GB ekran kartı ile 1GB ekran kartının performansı birmi? o 1GB ekran kartını 4GB ekran kartını 4'e katlar.

Olayı sayılara vurdurmamak gerekiyor bakın size bunu anlatmaya çalışıyorum.

Apple İphone 5s'in GTA oyun performansı ile ilgili bir video açıp izleyin nasıl akıcımı? evet.

Samsung Galaxy S5'in GTa oyun performansını izleyin Frame Drop oluyormu? evet, yani demekki olay 40 gb ram 25.05GHz işlemci Adreno 155000 Grafik işlemcisi koymak Apple'ın koyduğu daha düşük donanıma kafa tutamıyormuş dimi? olayda bu işte Apple işlemcisini kendi üretiyor işletim sistemini kendi üretiyor bunlar bir biri ile uyumlu çalışan şeyler bu böyle uzayıp gidiyor.

Gerçek hayattan örnek vericek olursak siz çok dürüst saygılı bir insansınız diyelim ve bir bayan ile tanışıyorsunuz, bayan hırsızlıkta yapıyor küfürde ediyor saygılıda değil siz bir biriniz uyuşuyormusunuz? evlenseniz kaç yıl yaşayabilirsiniz uyum içinde? kaç yıl bir birinize katlanabilirsiniz? siz yapma dedikteçe o yapıcak nerde bu uyum?

Sizin aradığınız tarzda birini bulsanız ikinizde saygılı, bir birinizin görüşlerine saygılı bir bayan bulsanız uzun yıllarca uyum içinde yaşamazmısınız acaba?

Hah işte bakın tam noktayı tutturduk dimi şimdi? bende tam olarak bundan bahsediyorum yani olay 15gb ram değil olay uyum!

Apple'ın cihazları uyumlu çalışıyor dimi? fakat samsung'da bu sorun hala aşılamadı işte bende tam bundan bahsediyorum.

Sizin gözünüzü ne kadar boyamışlar rakamlarla fakat siz bilirsiniz gidin 3GB ramli telefondan alın ama hala apple cihazlarının performansına ve stabilitesine eş olmayacaktır.

Sony alın, HTC alın hiç yoktan bu cihazlar stabil çalışıyorlar performansları daha iyi.

Benim amacım burda bilgi vermek yardımcı olmak fanboyluk yapmamak her şeyi doğuru şekilde anlatmak umarım anlatabilmişimdir daha yazıcak bişi kalmadı aklımda biraz araştırın gameplay videoları izleyin telefonlarla ilgili Frame drop yani fps düşmesini kendi gözlerinizle görün biri akıcı 1GB ram ile oynatırken diğer 2GB ram ile akıcı oynatamıyor sonra dersiniz bak Vikings demişti iyi oldu öğrendiğim.

''Touchwiz süper yağ gibi akıyo bi kere tmm mı .s.s ? ''
:lol:

İlk defa katılıyorum :mrgreen:

Roman yazmaktan ciğerim soldu ya ama hoşumada gitmiyor da değil böyle üyelerimizi bilgilendirmek lazım 1 üye 1 üyedir.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bakın şöyle izah ediyim.

Samsung özellik koyuyormu? Apple'da koyuyor parmak izi, parmak izi ile kullanılınan özellikler gibi hatta bakın ben jailbreak ile ilgili bir konu açmıştım hatırlıyormusunuz? jailbreak yaptıktan sonra binlerce tweak var istediğinizi yükleyin ve benim cihazımda şu anda 30 taneden fazla tweak var ve aldığım gün gibi kullanıyorum.

Anlatmak istediğimde tam olarak bu biz yasal olmayan yani apple tarafından değil illegal yollarla telefona ek özellik ekliyoruz buna rağmen stabil aynı performansta çalışıyor cihaz bir problem olmuyor fakat Samsung kendisi tarafından telefonlarına eklediği özellikler kullanıcılarını ilgilendirmiyor bu özellikleri ekliyorsa düzgün ayarlayıp satışa sunması gerekiyor acelesi nedir neden acele ediyor? acele işe şeytan karışır diye bir söz vardır yavaş yavaş yap ama düzgün yap diyede bir söz vardır bunları uygulasa belki biraz yol alabilir.

Şimdi şöyle demişsiniz Samsung daha yüksek donanım koyuyor, apple ise daha az ben daha çok olanı alırım.

Bilgisayardan anlamayanlar genelde şöyle der ya abi ben ne yapıyım 1GB Ekran kartını? bana orda 4GBlık ekran kartı ver yada 6GBlık ekran kartı ver '' her şeyi rakama vuruyorlar ''.

Alıyorsun 4GB ekran kartını dimi? fakat bu 4GB ekran kartı ile 1GB ekran kartının performansı birmi? o 1GB ekran kartını 4GB ekran kartını 4'e katlar.

Olayı sayılara vurdurmamak gerekiyor bakın size bunu anlatmaya çalışıyorum.

Apple İphone 5s'in GTA oyun performansı ile ilgili bir video açıp izleyin nasıl akıcımı? evet.

Samsung Galaxy S5'in GTa oyun performansını izleyin Frame Drop oluyormu? evet, yani demekki olay 40 gb ram 25.05GHz işlemci Adreno 155000 Grafik işlemcisi koymak Apple'ın koyduğu daha düşük donanıma kafa tutamıyormuş dimi? olayda bu işte Apple işlemcisini kendi üretiyor işletim sistemini kendi üretiyor bunlar bir biri ile uyumlu çalışan şeyler bu böyle uzayıp gidiyor.

Gerçek hayattan örnek vericek olursak siz çok dürüst saygılı bir insansınız diyelim ve bir bayan ile tanışıyorsunuz, bayan hırsızlıkta yapıyor küfürde ediyor saygılıda değil siz bir biriniz uyuşuyormusunuz? evlenseniz kaç yıl yaşayabilirsiniz uyum içinde? kaç yıl bir birinize katlanabilirsiniz? siz yapma dedikteçe o yapıcak nerde bu uyum?

Sizin aradığınız tarzda birini bulsanız ikinizde saygılı, bir birinizin görüşlerine saygılı bir bayan bulsanız uzun yıllarca uyum içinde yaşamazmısınız acaba?

Hah işte bakın tam noktayı tutturduk dimi şimdi? bende tam olarak bundan bahsediyorum yani olay 15gb ram değil olay uyum!

Apple'ın cihazları uyumlu çalışıyor dimi? fakat samsung'da bu sorun hala aşılamadı işte bende tam bundan bahsediyorum.

Sizin gözünüzü ne kadar boyamışlar rakamlarla fakat siz bilirsiniz gidin 3GB ramli telefondan alın ama hala apple cihazlarının performansına ve stabilitesine eş olmayacaktır.

Sony alın, HTC alın hiç yoktan bu cihazlar stabil çalışıyorlar performansları daha iyi.

Benim amacım burda bilgi vermek yardımcı olmak fanboyluk yapmamak her şeyi doğuru şekilde anlatmak umarım anlatabilmişimdir daha yazıcak bişi kalmadı aklımda biraz araştırın gameplay videoları izleyin telefonlarla ilgili Frame drop yani fps düşmesini kendi gözlerinizle görün biri akıcı 1GB ram ile oynatırken diğer 2GB ram ile akıcı oynatamıyor sonra dersiniz bak Vikings demişti iyi oldu öğrendiğim.

İlk defa katılıyorum :mrgreen:

Roman yazmaktan ciğerim soldu ya ama hoşumada gitmiyor da değil böyle üyelerimizi bilgilendirmek lazım 1 üye 1 üyedir.
Yazmaktan sıkıldım Teşekkürler. Bilgilendirme güzel oldu da zaten ben oynuyorum. Gta performansınıda sıkıntım yok. Hızlı ve stabil bir telefon kullanıyorum. Note 3 um var 2.5 ay oldu alalı hızlı ve stabil. Ben memnunum bundan bahsediyorum. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bakın şöyle izah ediyim.

:lol::lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Dur az ne yazıcağımı şaşırdım böyle saçma örnek verdim dalga geçmeyin :mrgreen:

Benim zaten örneklerim fenadır Jb konusunda da vardı market çikolata falan filan gitmiştim baya :D hey gidi günler :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yazmaktan sıkıldım Teşekkürler. Bilgilendirme güzel oldu da zaten ben oynuyorum. Gta performansınıda sıkıntım yok. Hızlı ve stabil bir telefon kullanıyorum. Note 3 um var 2.5 ay oldu alalı hızlı ve stabil. Ben memnunum bundan bahsediyorum. :)

Sizi ben galiba çıkartıyorum gibi benmi size yardım etmiştim hani gidin note 3 alın demiştim başka telefonlar alıcaktınızda? ben ikna etmiştim dimi?

Ben birine bu forumdan note 3 aldırtmıştımda kimdi o kişi?

Biz anlatıyoruz burda da yani samsung'u yerin dibine soktuk gibi gözüksede yinede alınır oyun oynanır kullanılabilinir bir cihaz yani.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sizi ben galiba çıkartıyorum gibi benmi size yardım etmiştim hani gidin note 3 alın demiştim başka telefonlar alıcaktınızda? ben ikna etmiştim dimi?
Hayır hocam :) ben değilim de siz neden adamı samsunga davet ettiniz de bu kadar apple yancisinizda?
O nasıl bir kelime oldu yav "yancisinizda" :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayır hocam :) ben değilim de siz neden adamı samsunga davet ettiniz de bu kadar apple yancisinizda?

:( Ben Apple'cı değilim hiç bir şeyciyim sadece iyiler hangisiyse onların öneririm :D

Bir üyemiz 2 telefon arasında kalmıştı biri çok pahalıydı galiba pahalı olanla yapıcaklarını note 3 ilede yapabilirsin demiştim biraz anlattık konuştuk tartıştık sonunda gitti note 3 aldı gayette memnun dur kulübe bakıyım bulurum belki avatardan çıkartabilirim :mrgreen:

Ben Samsung'a tamamen karşı değilim ha isteyen varsa alabilir elbette ama daha iyi alternatiflerde önerebilirim.

Samsung'un Exynos işlemcisi yüzünden TR'de satılanları pek önermiyorum burada hep Snapdragonlu modeller olsa öneririm onlar daha performans canavarı telefonlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Şimdi note 4 donmuyor diyeceksiniz dakika 7'den sonrasını izlermisiniz? Hakkı abi note 4'den bahsediyor.

[video=youtube;SvUBEN-MnwA]https://www.youtube.com/watch?v=SvUBEN-MnwA[/video]

Senin bu bahsettigin lag sorunlari apple, samsung, sony ve bildigin bütün telefonlarda "olabilecek" bir sorun. Video'da lagliyor diye alayinin lagladigi anlamina gelmez.

Neymis efendim bakin hakki abi ne diyormus. Ben sizle gecen iphone videolarini paylasmadim mi? Yok onlar güncellemeyle söyle oldu böyle oldu diyip kestirip attin. Samsung düzeltemiyor mu? Gec de olsa düzeltiyor.

Tutturmuslar arka planda calisinca lagliyor. Kardesim al bakalim söyle 15bin liralik bir pc bakalim kac tane program ve oyun ayni anda acabileceksin? Cok mu zor iki dügmeye basip calisan programi kapatmak?

Hakki abi sanki dünyada bulunan bütün note 4 leri elden gecirmis gibi ayni seyi söyleyip duruyorsun.

IOS 8.1 sorunlarindan bahsedin biraz. Iphone forumundaki sorunlari yasayan ben miyim?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
:( Ben Apple'cı değilim hiç bir şeyciyim sadece iyiler hangisiyse onların öneririm :D

Bir üyemiz 2 telefon arasında kalmıştı biri çok pahalıydı galiba pahalı olanla yapıcaklarını note 3 ilede yapabilirsin demiştim biraz anlattık konuştuk tartıştık sonunda gitti note 3 aldı gayette memnun dur kulübe bakıyım bulurum belki avatardan çıkartabilirim :mrgreen:

Ben Samsung'a tamamen karşı değilim ha isteyen varsa alabilir elbette ama daha iyi alternatiflerde önerebilirim.

Samsung'un Exynos işlemcisi yüzünden TR'de satılanları pek önermiyorum burada hep Snapdragonlu modeller olsa öneririm onlar daha performans canavarı telefonlar.
Note 4 snapdragon muydu ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Konu nereden nereye gelmiş , konu amacından sapmış şubatta niye iphone 6 alınmasın ki yeni modeli çıkacak diye mi bilmiyorum ama yeni modeli olayina takılırsan hep beklersin. Bence her telefon her zaman f/p ürünü olduğu sürece alınabilir.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
64 bit olsa ne olacak Note4 ün işlemcisi ?
Yazılımsal olarak 32bitte sınırlandırıyor Samsung
Kernelle bile açamıyorsun hala 64 bit diye konuşanlar var
Sen git 64bit diye reklam yap sonra yazılımla 32 bite indirge performansını
Üstüne bide touchwiz oldu bitti işte :dirol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
64 bit olsa ne olacak Note4 ün işlemcisi ?
Yazılımsal olarak 32bitte sınırlandırıyor Samsung
Kernelle bile açamıyorsun hala 64 bit diye konuşanlar var
Sen git 64bit diye reklam yap sonra yazılımla 32 bite indirge performansını
Üstüne bide touchwiz oldu bitti işte :dirol:
Güncelleme ile aşılabilir bir durum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Güncelleme ile aşılabilir bir durum.

Belki şu sıralar aklına bir plan olmadığı için 32 bit ile sınırlandırdı, ileride 64bitide güncelleme ile açabilirler.

Anlamadığım olay ise 64 bit destekli telefon yapıyorsan neden bu özelliği kısıyorsun? her hangi bir zararımı olucak yoksa 64bit'i düzgün çalıştırıcak hale getirilmedi hala üstündemi çalışıyorlar? acele işe şeytan karışır demiştim diğer yorumlarımda.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Eee samsung bunu düşünsün o zaman beni ilgilendirmiyor ben temizlemek zorunda değilim o kadar milyarlar veriyorsak yapmayacak kardeşim, bu saçma ve gereksiz tartışmayı sizinle uzatmak istemiyorum size göre Samsung en kral telefon tamam kullanın fakat genel kusurları savunmayın lütfen.

Touchwiz kullanıldığı sürece
Buna mahkum.
Biz uzatmak mi istiyoruz? Samsung en iyi marka demedik. Sadece fikirlerimizi sunuyoruz sizde eksisini artısını söylüyorsunuz. Samsung en iyi demedim sadece abarttıginiz kadar lag takılma donma yavaşlık söz konusu değil. Stabil ve hızlı. Sıkıntı yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Senin bu bahsettigin lag sorunlari apple, samsung, sony ve bildigin bütün telefonlarda "olabilecek" bir sorun. Video'da lagliyor diye alayinin lagladigi anlamina gelmez.

Neymis efendim bakin hakki abi ne diyormus. Ben sizle gecen iphone videolarini paylasmadim mi? Yok onlar güncellemeyle söyle oldu böyle oldu diyip kestirip attin. Samsung düzeltemiyor mu? Gec de olsa düzeltiyor.

Tutturmuslar arka planda calisinca lagliyor. Kardesim al bakalim söyle 15bin liralik bir pc bakalim kac tane program ve oyun ayni anda acabileceksin? Cok mu zor iki dügmeye basip calisan programi kapatmak?

Hakki abi sanki dünyada bulunan bütün note 4 leri elden gecirmis gibi ayni seyi söyleyip duruyorsun.

IOS 8.1 sorunlarindan bahsedin biraz. Iphone forumundaki sorunlari yasayan ben miyim?

Ben gerekli cevapları vermiştim diğer yorumunuza, 1 ci sorun Apple store'da ki yukarı aşağı yaparken uygulamalar kısmında titreme oluyor bu uygulamaya özel bir sorun telefonla alakası yok güncelleme ile düzeltilir.

Diğer sorun ise klavye lagıydı ve videoda 6 yada 6+ kullanılıyordu yeni çıktıktan sonra bu tarz sorunlar olabilir şimdi çoktan düzeltilmiştir.

Bunları geçtim o klavye lagını yapmak için ya o videoda ki akıllı arkadaş gibi hayvanca saniyede 150 kere tıklayacaksınız yada allah vergisi bir yeteneğimiz olması lazım o kadar hızlı yazı yazıpta lag olması için :)

İyiki bir sorununuzu bulduk hemen karşılık vermek için en saçma sorunlardan 2 video ile karşıma geliyorsunuz valla bu şirketler benim babamın değil ben gördüğümü bildiğimi söylerim bu tartışmayıda kapattık artık daha fazla uzatmayalım ve lütfen alıntılamayın.