Sizce Şubat ayında iphone 6 alınır mı ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Samsung en kral telefon tamam

Bunu hicbir zaman iddia etmedim arkadasim. Bana illa sony forumundaki sorun yasayanlarin mesajlarini paylastiracan öyle mi? Gitmis @LittleMonster sendeki donmuyor demi? diye soru yöneltmissin. Ne yani onda donmuyorsa bütün sonyler donmuyor, hakki abinin note 4'ü kasma donma yapinca bütün note 4ler ayni oluyor? Bu nasil bir istir arkadas ben anlamadim.

Alintilamiyorum bundan sonra.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bunu hicbir zaman iddia etmedim arkadasim. Bana illa sony forumundaki sorun yasayanlarin mesajlarini paylastican öyle mi? Gitmis @LittleMonster sendeki donmuyor demi? diye soru yöneltmissin. Ne yani onda donmuyorsa bütün sonyler donmuyor, hakki abinin note 4'ü kasma donma yapinca bütün note 4ler ayni oluyor? Bu nasil bir istir arkadas ben anlamadim.
@edox @The_Destroyer Yorum yaptım ardından vazgeçip kaldırdım hemende alıntı yapmışsınız dikkate almayın o yorumumu zaten kaldırdım ne hızla hemen fark edip alıntı yaptınızda o kadar uzun şeyi okudunuz :mrgreen: :D

Tartışma yaratıcak diye yorumu silmiştim zaten o söylediklerimi söyledim olarak saymayabilirsiniz.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Stabil ve hızlı diyenlere diyorum; bende samsung kullanıyorum ve konuda her ne kadar apple'ci gözüksem de şuan s4 kullaniyorum. Note 2 de kullandim note 3 de kullandim. Şuan s4'de 1.5 yil dolacak ve gerçekten şikayetim büyük. Diğer serilerde olduğu gibi ilk aldığım 4 5 ay hiçbir sorun yoktu ve gayet güzel calisiyordu ama belirli zaman geçtikçe touchwiz'de donmalar takilmalar basliyor. Birisini aramak istiyorum rehbere basıyorum 3 4 saniye sonra açılıyor. Her ne kadar samsung kullansam da bir sonraki telefonum apple olacak :)
Konu basinda da dedigim gibi lutfen kullanici hatasi vs demeyin kullandigim 3 cihazda da clash of clans subway surfers ve temple run2 gibi oyunlar var ve resimler sd kartta normal uygulama olarak da whatsapp facebook instagram vs var herkeste olduğu gibi ama yinede kasıyor kasıyor kasıyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Tartisma yok hocam, olay kapanmistir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tartisma yok hocam, olay kapanmistir.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bunu hicbir zaman iddia etmedim arkadasim. Bana illa sony forumundaki sorun yasayanlarin mesajlarini paylastiracan öyle mi? Gitmis @LittleMonster sendeki donmuyor demi? diye soru yöneltmissin. Ne yani onda donmuyorsa bütün sonyler donmuyor, hakki abinin note 4'ü kasma donma yapinca bütün note 4ler ayni oluyor? Bu nasil bir istir arkadas ben anlamadim.

Alintilamiyorum bundan sonra.
Sonynin Samsungdan daha stabil olduğunu cümle alem biliyor videoymuş şuymuş buymuş bunları geçin
Video eklemeye başlasak touchwizle ilgili forum zaten forum olmaktan çıkar burdan Güney Koreye yol olur :devil2:
Şuan stock androide en yakın arayüz olarak Xperia UI gösteriliyor ve androiddeki en stabil iki arayüzden birisidir
Biri Xperia UI( Sony ) biri de Sense ( HTC) siz bunları ister kabullenin ister kabullenmeyin
Fikirler farklı olabilir ama gerçekler tektir :dirol:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ben senin gibi yanlisa dogru, dogruya yanlis diyen birisi degilim [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

Kendinle karistirma yani beni. Daha öncede dedigim gibi, hicbiri babamin sirketi degil.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bla bla bla...
Xperia UI ile Touchwiz UI ın stabilitesini karşılaştırmayalım istersen
Engin bilgilerin , teorilerin çürüyebilir :devil2:
Her senede aynı tayfa
''s4 ile touchwiz çok hızlandı eskisi gibi değil''
''note3 ile touchwiz süper muhteşem''
''s5 ile touchwiz çok değişti inanılmaz ! ''
''Note4teki touchwiz ile uçuyoruz yağ gibi akıyo .s.s''
Şunları yazıp yazıp 3-4 ay sonrada ''kasıyor'' demekten hiç usanmıyorlar
Samsung aynı tas aynı hamam
''Yanlışa doğru , doğruya yanlış'' MIŞ :lol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bu konunun ismi [MENTION=312196]edox[/MENTION] [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] kapışması olmalıydı bence :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben tartışmadan çekildim arkadaşlar tadında bırakmak lazım.

Aynısı [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] ve [MENTION=312196]edox[/MENTION]'a öneriyorum.

Zaten konu amacından çok uzaklara gitti.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bilincsiz insanlari bilgilendirmek lazim hocam. Körü körüne fanboyluk yapmamayi ögrensinler.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bilincsiz insanlari bilgilendirmek lazim hocam. Körü körüne fanboyluk yapmamayi ögrensinler.

Biz böyle güzel güzel konuşuyoruzda yok lag yok donmada şimdi konuya yabancı olanlar sanıcakki telefon donmaktan geçilmiyor :mrgreen:

Yok arkadaşlar bahsettiğimiz, eleştirdiğimiz telefonlar alınabilinir kullanılır yine hızlı stabil telefonlar ama hiç bir telefon kusursuz değil o yüzden yeri geldiğinde eleştiri yapıyoruz bazen dozu kaçırabiliyoruz yinede yanlış anlaşılmasın Samsung'a öyle garezimiz yok :mrgreen: zamanında üyelerimizden birine Note 3 aldırtan biriyim o kadarda insafsız değiliz :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Benim sözüm zaten sana degil güzel kardesim, o sahis kendini biliyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings

Benim sözüm zaten sana degil güzel kardesim, o sahis kendini biliyor.

Ya siz şey değilmisiniz şu steamde ki Payday 2 oynadığım kişi? :D şimdi fark ettim.

Hala konuyu saptırıyorum, özel mesaj ile cevap verirsiniz daha fazla konuyu saptırmayalım sahibi kızmasın 1 sayfa tartışma mesajı var sadece :mrgreen:

iphoneios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar sonunda geldim ne kadar mesaj yazılmış :O üşenmeyip okudum neyse sonuç olarak zarten iphone alacağıma karar vermiştim Bu hafta alıyorum teşekkürler.. iyi akşamlar..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar sonunda geldim ne kadar mesaj yazılmış :O üşenmeyip okudum neyse sonuç olarak zarten iphone alacağıma karar vermiştim Bu hafta alıyorum teşekkürler.. iyi akşamlar..

Zaten nickinizden belliydi :) hayırlı olsun o zaman.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kişiden kişiye değişir. Müzikler için Sony MP3 çalarım var bu yüzden telefonda hiç müzik yok. Oyun en büyük oyunum 50 mb :D. Resimlerde bulutta olunca çok rahat yetiyor alan. Benim yaptıklarımın hepsini telefonda yaparsanız 16 yetmez ama.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bilmiyorum 😌 Önceki iphoneda 16 gb dı. Yarısı boştu yine aynı olur diye düşünerek aldım
32 gb versiyonu yokmu ? Bende 16 kullandım kullanışsız di ama şimdi 32 kullanıyorum bana bıraktığı alan 25.2 gb yetiyor :D alırken 32 gb almalıydiniz bence :)

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir hocamın lafından alıntı yapmak istiyorum. "Iphone Amerikalılar içindir,onlar karışık işleri yapamazlar."

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kusura bakmayında forumda konu açılıyo adam renk soruyo donanım soruyo özelliklede ıphone 6 alıcam napıyım diyor. gelmiş samsungun şusu şöyle yok markaya bu para verilmez yok 4s kasıyor. e size ne adam onumu sormuş. hayır milyon tanede başlık var bunları tartışacak.

Reaksiyon puanı
16,128
aslında her telin min.64gb 128gb filan olması gerek bir film kaç gb?