Sizce Şubat ayında iphone 6 alınır mı ?

iphoneios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
Arkadaşlar öncelikle merhaba şuan İphone 5 kullanıcısıyım. Artık telefonum eskidi ve model yükseltmeyi düşünüyorum.

Şubat ayında İphone 6 Almak istiyorum ve sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum. Telefon çıkalı tam bilmiyorum ama 3-4 ay oldu. eski model telefon olsun istemiyorum ve 6s çıkınca telefonun gözümde soğuyacağını biliyorum.Çünkü Ben telefonla ilgili bazı yorumları gördüm klasik cevaplar yazmışlar S serisi herzaman daha iyidir diye ama ben 6s i beklemeyi düşünmüyorum. Bunun yanı sıra 5s ' i daha çok beğendim. Ama fiyatları arasında çok fark yok 6 daha güncel ve almışken iyisini almak istiyorum..Son olarak şimdiye kadar telefonlarım siyah renk olmuştur.Hiç beyaz telefon kullanmadım ama Gold rengi hoşuma gitti , siz hangi rengi önerirsiniz? İphone 6 Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler. :glare::laugh:

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ben silver daha cok seviyorum gold yerine
Mart ayinda iphone 6s tanıtılacak ve evet doğrudur s geldiğinde serilere bir önceki modelin upgrade modeli oluyor her zaman s serileri daha çok tutmuştur 4s 5s gibi..
Ben de iphone alacagim 6s bekliyorum

iphoneios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben silver daha cok seviyorum gold yerine
Mart ayinda iphone 6s tanıtılacak ve evet doğrudur s geldiğinde serilere bir önceki modelin upgrade modeli oluyor her zaman s serileri daha çok tutmuştur 4s 5s gibi..
Ben de iphone alacagim 6s bekliyorum
Mart ayında tanıtılacağını bilmiyordum eminmisiniz ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Mart'da yeni iPhone yok. Birkere WWDC daha haziranda.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bir şey soracağım. Bu kadar parayi neden apple a veriyorsunuz ki ? 2 telefon parası ve başka canavar telefonlar varken? Bence marka takıntısı ndan

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bir şey soracağım. Bu kadar parayi neden apple a veriyorsunuz ki ? 2 telefon parası ve başka canavar telefonlar varken? Bence marka takıntısı ndan

Marka ? Markanın bu kadar yaygın olması kullandığı malzeme ve işletim sistemi kaliteli. İos çok kasmayan ve yeterli bir sistem. Androidin bilindik telefonlarında kasan oyunlar 4s te kasmıyor. Niye? İos sistemi çünkü. Androisin yeni telefonlarında 3 Gb RAM var da ne işe yarıtor? 512 mb ile canavar oyunları çalıştırıyorum.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Marka ? Markanın bu kadar yaygın olması kullandığı malzeme ve işletim sistemi kaliteli. İos çok kasmayan ve yeterli bir sistem. Androidin bilindik telefonlarında kasan oyunlar 4s te kasmıyor. Niye? İos sistemi çünkü. Androisin yeni telefonlarında 3 Gb RAM var da ne işe yarıtor? 512 mb ile canavar oyunları çalıştırıyorum.
4s kasmıyor ha ? :lol:
Son haline iyi bakın bence siz :dirol:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Performans olarak kastetmedim. Android de çok fazla mi sorun var? Böyle bir sistemin senin 512 mb dediğin telefonun zamanında 2500-2800 tl arası olmasi fazla. Ben böyle düşünüyorum. Apple gereksiz. Tamam musteri hizmetleri vs iyi olabilir ama sırf alüminyum sırf ios sırf ince güzel diye bu fiyat verilmez.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Performans olarak kastetmedim. Android de çok fazla mi sorun var? Böyle bir sistemin senin 512 mb dediğin telefonun zamanında 2500-2800 tl arası olmasi fazla. Ben böyle düşünüyorum. Apple gereksiz. Tamam musteri hizmetleri vs iyi olabilir ama sırf alüminyum sırf ios sırf ince güzel diye bu fiyat verilmez.

6 512 mb mi? Ben 4s imden kastediyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Onu hatırlayamayacagim çıkmasa bile 2200 tl diyelim. O zamana göre gene fazla bir fiyat

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yanlış anlaşılmasın ben apple a yeni başladım doğru söylüyosunuz parası biraz fazla

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yanlış anlaşılmasın ben apple a yeni başladım doğru söylüyosunuz parası biraz fazla
Telefona fiyat normal olabilir belki ama alan ve alamayan var. Baktığımız zaman çoğu kişi bu yüzden android e yöneliyor. Yoksa apple güzel telefon yapıyor. Hızlı ve stabil.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Telefona fiyat normal olabilir belki ama alan ve alamayan var. Baktığımız zaman çoğu kişi bu yüzden android e yöneliyor. Yoksa apple güzel telefon yapıyor. Hızlı ve stabil.

Benim telefonu çok düşürdüm ve sınıftakilerin tepkisi: Gökhan iphone o hiç düşürülür mü!!!

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şunu diyim samsung kullanıyorum s4 1.5 yıl önce 2.000 liraya özenle aldim gözüm gibi bakıyorum ancak kasma sorunu ve gereksiz takilmalar beni deli edecek. Satmaya kalksam 400 500 eder cunku sifiri 1300 1400 lira.
Apple gelirsek kasan takilan apple görmedim duymadim tamam bazi hataları çıkabilir ama zamanında samsung'a 2.000 lira verdiysem apple'a 2.600 lira gerçekten yakışır. Ayrıca satmaya kalktigimizda da diğer telefonlar gibi değeri düşmüyor. Neredeyse 5s'ler bile 1900 liradan satılıyor.
Ayrıca apple bir defaya mahsus telefonuz bozulursa size yenisini veriyor örneğin iphone 6 aldiniz ama 4 gün sonra düşürüp camını kirdiniz cam değişim bedeli 200 300 lira tutuyor ve siz bu bedeli vererek yeni iphone alıyorsunuz ki bu başka hiçbir firmada yok.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Şunu diyim samsung kullanıyorum s4 1.5 yıl önce 2.000 liraya özenle aldim gözüm gibi bakıyorum ancak kasma sorunu ve gereksiz takilmalar beni deli edecek. Satmaya kalksam 400 500 eder cunku sifiri 1300 1400 lira.
Apple gelirsek kasan takilan apple görmedim duymadim tamam bazi hataları çıkabilir ama zamanında samsung'a 2.000 lira verdiysem apple'a 2.600 lira gerçekten yakışır. Ayrıca satmaya kalktigimizda da diğer telefonlar gibi değeri düşmüyor. Neredeyse 5s'ler bile 1900 liradan satılıyor.
Ayrıca apple bir defaya mahsus telefonuz bozulursa size yenisini veriyor örneğin iphone 6 aldiniz ama 4 gün sonra düşürüp camını kirdiniz cam değişim bedeli 200 300 lira tutuyor ve siz bu bedeli vererek yeni iphone alıyorsunuz ki bu başka hiçbir firmada yok.

Kullanıcı hatasından dolayı cihaz değişimi yapıyorlar mıydı? Cam kırmaya aplle ın telefon değiştireceğini tahmin edememiştim

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Siz telefona dikkat etmediğiniz sürece onlar çoğalır. Düşürüp ondan sonra yavaşlar dersiniz.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Siz telefona dikkat etmediğiniz sürece onlar çoğalır. Düşürüp ondan sonra yavaşlar dersiniz.

Tamamen saçmalık.
Telefonuma gözüm gibi baktığımi yukarida da söyledim.
Telefonda 3 oyun var; clash of clans, subway surfers ve temple run 2
Resim ve videolarim desen sd kart'ta hepsi.
Uygulama olarak işte normal whatsapp face instagram var ama kasıyor telefon donuyor.
Ilk başlarda olmuyor tabi 6 7 ay kullanimdan sonra gösteriyor kendini tüm samsunglarda böyle note 2 de kullandim note 3 de kullandim hepsinde aynı sorun ki samsung sorunlar bölümüne bakın herkes kasmalardan donmalardan şikayetçi.

iphoneios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler Ama hala cevabımı alamadım. benim şuan 5. telefonum İphone 5. İlk 4 taneside android di. Tabi android kullanıcısı baya var telefonundan memnun olan var olmayan var. Ama ben size İphone'a okadar para verilir mi ? diye sormadım. Yanlış anlamayın. Birdaha android almayı kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyorum.. Eylül ayında çıkacağına göre İphone 6 alabilirim..Android kullanıcıları yanlış anlamasın Bu konuda Herkesin fikri kendine diye düşünüyorum..Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler Ama hala cevabımı alamadım. benim şuan 5. telefonum İphone 5. İlk 4 taneside android di. Tabi android kullanıcısı baya var telefonundan memnun olan var olmayan var. Ama ben size İphone'a okadar para verilir mi ? diye sormadım. Yanlış anlamayın. Birdaha android almayı kesinlikle ve kesinlikle düşünmüyorum.. Eylül ayında çıkacağına göre İphone 6 alabilirim..Android kullanıcıları yanlış anlamasın Bu konuda Herkesin fikri kendine diye düşünüyorum..Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

Kardes sen 6 alacaksan al bence 6s falanda en büyük hangi ozellikle gelebilir belli degil bana göre bazi iyilestirmelerle gelir ayrica yazilimsal yenilikler gelir mi gelmez diye dusunmene gerekte yok ilk guncellemeyle o yeni yazilimsal ozelliklerde gelir. Ayrica 6s alsan sonra 7 cikacak bu böyle. Bende bu duruma düştüm iki arada kaldim sonra pek bisi olmuyo telefonun tasarımını sevdin mi gerisi hikaye kalıyo.

iphoneios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardes sen 6 alacaksan al bence 6s falanda en büyük hangi ozellikle gelebilir belli degil bana göre bazi iyilestirmelerle gelir ayrica yazilimsal yenilikler gelir mi gelmez diye dusunmene gerekte yok ilk guncellemeyle o yeni yazilimsal ozelliklerde gelir. Ayrica 6s alsan sonra 7 cikacak bu böyle. Bende bu duruma düştüm iki arada kaldim sonra pek bisi olmuyo telefonun tasarımını sevdin mi gerisi hikaye kalıyo.
Haklısın Teşekkür ederim Gold ile space gray arasında kaldım almaya gittiğimde birini alacağım.Umarım hayırlı olur 😄

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
6'da çok sorun var white spot(beyaz ışık) kasa açıklığı ölü piksel ön kamera kayması eylülü bekle 6s al.