Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

ANKET

• İphone 5s

Kullanılan: 58 24.0%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 62 25.6%
  • HTC one

Kullanılan: 28 11.6%
  • Sony Xperia z1

Kullanılan: 40 16.5%
  • LG G2

Kullanılan: 54 22.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bir modele destek verdi diye birşey yok ayrıca diğer modellerede verdi fakat ben onu kullanıyordum dolayısıyla onu söyledim . Bakıldığında Sony Lg den bu konuda zaten hep üstün olmuştur . Tamam bir Xperia S e daha fazla güncelleme verilebilirdi fakat yeterli güncelleme verildi onada .
Ayrıca Çok yanlış düşünüyorsunuz göz var nizam var yani .
G2 den çok çok daha dayanıklı Z1
Drop testlerine bakmanızı tavsiye ediyorum size .
Yani daha iyi servis ,güncelleme desteği , aksesuar çeşitliliği , dayanıklılık , daha iyi kamera ve Sony e özel yazılımlar var .

şimdi sıralamaya başlsam liste çok uzun sürer sony z dışında onlarca telefonuna destek vermedi.bu bir gerçek.
dayanıklılık konusunda tahmini konuştum cam yüzeyler nekadar gorillaglassta olsa çizilip kırılıyor z1de durum böyle olmayabilir dediğim gibi sadece tahmindi.
daha iyi teknik servis bilmiyorum,aksesuar çeşitliliği kaç kişi tercih eder bilmiyorum ki kangisinin aksesuarı daha çok emin değilim,kamera aralarında çok fark varmı emin değilim ki olması lazım ama iki telefondan çekilmiş bir iki foto gördüm çok fark göremedim (yazılımsal destekler gelirse iş değişebilir tabi) özel yazılımlarda lg nin bariz üstünlüğü var. sizin tarafsız baktığınızı düşünmüyorum ben ne sony kullandım nede lg ama gündemi yıllardır yakından takip ederim.
g2 içerisinde daha fazla kendine has (bazıları kopya olsada) app ile geliyor ve günellemede benim takip ettiğim kadarıyla ikiside şimdiye kadar iyi değil.sony son modellerde toparlamaya çalşıyor fakat görünen lg bukadar konuşulan ve talep gören telefonada desteği verir heralde.

ben iki modelide tercih etmiyeceğim sony ekran boyuna göre çok büyük bir telefon lg ise daha büyük ekranla daha küçük bir telefon ve aynı batarya kapasiteleri ile..
ekran konusunda lg yi daha iyi buluyorum.benim şahsi tercihlerime göre gerçekçilikten öte canlı renkler aha önemli.sony nin arayüzünü ve ikonlarını bu yüzden beğenmiyorum bana çok soluk geliyor.hatta sanki ekranı çok kötüymğş gibi geliyor halbuki kötü değil.
su geçirmezlik iyi ama benim çok işime yaramaz.kalite olarak z1 daha iyi olduğu aşikar kamera olarakta üstün saysak en azından çözünürlük bakımından üstün ben 700lira fark vermem açıkçası ama bende para sorunu yok acımam aradaki farka diyenede birşey diyemem.
3 yıldır android kullanıyorum androidte artık beni cezbeden birşey kalmadı.önümüzdeki ay iphone5s tercihim olacak.biraz ufaka ama denemek lazım :drool:
biraz uzun oldu ama okursan şimdiden teşekkürler :laugh:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Öncelikle güncelleme konusunda sony sicili temiz değil ama ben sp kullanıyorum 3-4 defa güncelleme aldım almaya da devam ediyorum. Dayanıklılık konusunda da sony üstüne tanımam. Jelatinsiz kaç defa ekranın üstüne yere düştü yalan yok tek bir kılcal çizik dahi yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Htc one max çıkardı ama phablet sınıfında. One plus çıkarırsa piyasanın yine baş köşesine oturur. Htc, iphone severlerin düşünmesi gereken bir model. iphone kadar şık kasası var ve iphone gibi kendine has arayüzü ve stabilitesi var. Farklı olmayı seven iphone kullanıcıları htc one'ı bi gözden geçirsin.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
lg g2 f/p cihazı ama bence en iyisi HTC One

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
lg g2 f/p cihazı ama bence en iyisi HTC One

Bende aynı şeyi düşünüyorum.En iyisi aslında Htc One.
Lg G2,f/p telefonu olabilir.Ama,Htc One'dan daha iyi değil.
(Normalde,piyasanın en iyi telefonu için Xperia Z1 diyorum.Çünkü,yaklaşık olarak her kişiye hitap ettiği için,çok iyi donanıma ve özelliklere sahip olduğu için diyorum.Aslında bana kalsa da şuan piyasanın en iyi telefonu Htc One.Diğer telefonlar da çok iyi olabilir,ama en iyisi Htc One.Yani;İphone 5S,Note 3...'de çok iyi telefon,ama Htc One en iyisi.)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
(Normalde,piyasanın en iyi telefonu için Xperia Z1 diyorum.Çünkü,yaklaşık olarak her kişiye hitap ettiği için,çok iyi donanıma ve özelliklere sahip olduğu için diyorum.Aslında bana kalsa da şuan piyasanın en iyi telefonu Htc One.Diğer telefonlar da çok iyi olabilir,ama en iyisi Htc One.Yani;İphone 5S,Note 3...'de çok iyi telefon,ama Htc One en iyisi.)

HTC patlatacak bombayı. Bi' çıkarsa S800 + Adreno 300 + 3 GB Ramli telefon. O zaman HTC birinci olur.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Htc one max çıkardı ama phablet sınıfında. One plus çıkarırsa piyasanın yine baş köşesine oturur. Htc, iphone severlerin düşünmesi gereken bir model. iphone kadar şık kasası var ve iphone gibi kendine has arayüzü ve stabilitesi var. Farklı olmayı seven iphone kullanıcıları htc one'ı bi gözden geçirsin.

Doğru yazmışsın.
Bide Htc One,bana göre İphone'lardan daha güzel.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC patlatacak bombayı. Bi' çıkarsa S800 + Adreno 300 + 3 GB Ramli telefon. O zaman HTC birinci olur.

Kesinlikle.O zaman yüzde yüz Htc birinci olur. :P

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
z1 bence hayal kırıklığı belki z1f durumu toparlar

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

aynen android arayuzunu sevmeyen bir iphone cu olarak htc one en buyuk alternatif fakat one plus falan yeni model biseyler bekliyorum

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
şimdi sıralamaya başlsam liste çok uzun sürer sony z dışında onlarca telefonuna destek vermedi.bu bir gerçek.
dayanıklılık konusunda tahmini konuştum cam yüzeyler nekadar gorillaglassta olsa çizilip kırılıyor z1de durum böyle olmayabilir dediğim gibi sadece tahmindi.
daha iyi teknik servis bilmiyorum,aksesuar çeşitliliği kaç kişi tercih eder bilmiyorum ki kangisinin aksesuarı daha çok emin değilim,kamera aralarında çok fark varmı emin değilim ki olması lazım ama iki telefondan çekilmiş bir iki foto gördüm çok fark göremedim (yazılımsal destekler gelirse iş değişebilir tabi) özel yazılımlarda lg nin bariz üstünlüğü var. sizin tarafsız baktığınızı düşünmüyorum ben ne sony kullandım nede lg ama gündemi yıllardır yakından takip ederim.
g2 içerisinde daha fazla kendine has (bazıları kopya olsada) app ile geliyor ve günellemede benim takip ettiğim kadarıyla ikiside şimdiye kadar iyi değil.sony son modellerde toparlamaya çalşıyor fakat görünen lg bukadar konuşulan ve talep gören telefonada desteği verir heralde.

ben iki modelide tercih etmiyeceğim sony ekran boyuna göre çok büyük bir telefon lg ise daha büyük ekranla daha küçük bir telefon ve aynı batarya kapasiteleri ile..
ekran konusunda lg yi daha iyi buluyorum.benim şahsi tercihlerime göre gerçekçilikten öte canlı renkler aha önemli.sony nin arayüzünü ve ikonlarını bu yüzden beğenmiyorum bana çok soluk geliyor.hatta sanki ekranı çok kötüymğş gibi geliyor halbuki kötü değil.
su geçirmezlik iyi ama benim çok işime yaramaz.kalite olarak z1 daha iyi olduğu aşikar kamera olarakta üstün saysak en azından çözünürlük bakımından üstün ben 700lira fark vermem açıkçası ama bende para sorunu yok acımam aradaki farka diyenede birşey diyemem.
3 yıldır android kullanıyorum androidte artık beni cezbeden birşey kalmadı.önümüzdeki ay iphone5s tercihim olacak.biraz ufaka ama denemek lazım :drool:
biraz uzun oldu ama okursan şimdiden teşekkürler :laugh:
Son modelde toparladı demişsiniz sizde peki toparladığı ortadaysa özellikte diğerine göre o zmn daha başarılıdır güncelleme işinde bir önceki modele bu kadar güncelleme vren bir firma var birde son amiral gemisi verir heralde diye bir düşünce var aradaki farkı anlatabildim sanırım ?
Xperia Z bile kasım ortasında 4.3 alacak . Htc one ve S4 4.3 ü aldı zaten . ama g2 de aynı şey söz konusu değil adamlar 4.2 de bıraktı bana göre verirse de 4.3 ü oldukça geç verecek çünkü önceki modellerine yaptığı ortada optimus g mesela sonra optmus g pro hep aynı.
Su geçirmezlik sizin işinize yaramayabilir fakat şunuda göz önünde bulundurun ani bir kaza herkesin başına gelebilir o zmn su teması olduğunda iyiki bunu almışım diyebiliyorsunuz öte yandan suya dayanıklı cihaz basınca dayanıklı olur dolayısıyla dayanıklılığı diğer cihazlardan ister istemez daha farklı ve üst boyutlara taşınılmış olur . Yani dayanıklılıüı diğer üst segmentlerden daha iyi olur .
İphone 5S alıcam demişsiniz tercihe karışmak gibi anlama ama bnce İphone 6 ile devrim yapacak gibi geliyor bana apple :) ekran büyüynce donanımda eklenecek haliyle.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hTC kaliteli telefonlar yapmaya başladı batmaya yakınlaştı bir aralar Sensation XE,XL,Incredible S,EVO 3D çıkarmıştı o yıllar çok satmıştı ama çok şikayet almıştı o kadar şikayet ve memnuniyetsizlik One serisini çok kötü etkiledi One X S3 ten çok daha iyi bir cihaz olmasına rağmen çok az sattı aynı şey One içinde geçerli oldu birde hTC nin fiyat politikası çok yalnış oldu şu an One X 1500 tl siz düşünün

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
hTC kaliteli telefonlar yapmaya başladı batmaya yakınlaştı bir aralar Sensation XE,XL,Incredible S,EVO 3D çıkarmıştı o yıllar çok satmıştı ama çok şikayet almıştı o kadar şikayet ve memnuniyetsizlik One serisini çok kötü etkiledi One X S3 ten çok daha iyi bir cihaz olmasına rağmen çok az sattı aynı şey One içinde geçerli oldu birde hTC nin fiyat politikası çok yalnış oldu şu an One X 1500 tl siz düşünün

Ben de S3 sevmiyorum pek ama One X nasıl daha iyiydi onu anlamadım? O iyi dediğiniz cihazın bataryası çıktığı zaman 1 günü çıkarmıyordu, pili çıkmıyordu, hafıza artırılmıyordu, fiyatı s3 ten 400 tl daha pahalıydı. Güncelleme ilk S3 e gelince zaten One x bitti. Ayrıca performans konusunda da S3 öndeydi. Hee testte S3 1. idi hatırlarsanız. Hadi testi geçtim, oyun performansı One x in S3 e göre bayağı kötüydü.

Neden satamadı anladınız mı?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de S3 sevmiyorum pek ama One X nasıl daha iyiydi onu anlamadım? O iyi dediğiniz cihazın bataryası çıktığı zaman 1 günü çıkarmıyordu, pili çıkmıyordu, hafıza artırılmıyordu, fiyatı s3 ten 400 tl daha pahalıydı. Güncelleme ilk S3 e gelince zaten One x bitti. Ayrıca performans konusunda da S3 öndeydi. Hee testte S3 1. idi hatırlarsanız. Hadi testi geçtim, oyun performansı One x in S3 e göre bayağı kötüydü.

Neden satamadı anladınız mı?

Bir tanıdığımın One X ini yaklaşık iki hafta kullandım sabah(8:30) şarjdan çıkardığım telefon akşam(22:00) %5-6 idi şarjı bence çok iyi olmasada yeterliydi hafıza sorunu yaşanacağını zannetmiyorum 26GB hafıza var telefonda fiyat ve güncelleme konusunda kesinlikle haklısınız performans olarak oynadığım en ağır oyun Dead Trigger ve Asphalt 7 idi ve kasma falan yoktu ama S3 te aynı oyunları hiç oynamak nasip olmadı tasarım,ekran ve kamera olarak One X bana daha üstün geldi birde 4.1.2 li halini kullandım 4.0.4 lü halini bilmiyorum ama fiyatı ve ismi olduğu için S3 daha fazla sattı görüşlerim tamamen öznel katılmayabilirsiniz zaten katılmıyorsunuz bir de biz neden geçen senenin telefonlarını tartışıyoruz :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bir tanıdığımın One X ini yaklaşık iki hafta kullandım sabah(8:30) şarjdan çıkardığım telefon akşam(22:00) %5-6 idi şarjı bence çok iyi olmasada yeterliydi hafıza sorunu yaşanacağını zannetmiyorum 26GB hafıza var telefonda fiyat ve güncelleme konusunda kesinlikle haklısınız performans olarak oynadığım en ağır oyun Dead Trigger ve Asphalt 7 idi ve kasma falan yoktu ama S3 te aynı oyunları hiç oynamak nasip olmadı tasarım,ekran ve kamera olarak One X bana daha üstün geldi birde 4.1.2 li halini kullandım 4.0.4 lü halini bilmiyorum ama fiyatı ve ismi olduğu için S3 daha fazla sattı görüşlerim tamamen öznel katılmayabilirsiniz zaten katılmıyorsunuz bir de biz neden geçen senenin telefonlarını tartışıyoruz :D

Çünkü dükkanımız varken ikisini de kullandım. Doğru neyse onu söylerim.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çünkü dükkanımız varken ikisini de kullandım. Doğru neyse onu söylerim.

O zamanlar S3 alma imkanım vardı ama yuvarlak tasarımdan dolayı hiç beğenmemiştim Gio ile yola devam ettim alan arkadaşlarımda hiç memnun olmadılar S3 aldıklarına bunlardan dolayı S3 hiç ilgimi çekmedi ve hiç detaylı incelemedim üstün körü baktım o kadar,yanılıyor olabilirim çok normal (şiir gibi oldu:D)

Reaksiyon puanı
16,128
sonuc olarak walkman'i icat eden sony'ye yakismayan seviyede az sesi var z1'in yani? ch@t527'nin sesi daha cok yoksa z1'in mi? igreen'in yaptigi earpods'la sesi iyi sayilir z1'in sesi nasil? nt'de earpods 25lira haberiniz olsun bir tane alicam kredi kartimin bakiyesi uygun olunca

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
İphone 5S : iOS
LG G2 : Android

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Özellik ve hız bakımından g2 diyorum. Lg şu güncelleme olayının üzerine biraz daha düşerse tam 5 yıldızlık bir tlf g2.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Piyasanın birincisi: 5S, ikincisi: Z1, nokta. :D