Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Çakar bence
video beklerim deneyi yaparken 

Çakar bencevideo beklerim deneyi yaparken
![]()
Çakar bencevideo beklerim deneyi yaparken
![]()
Bir ara aynı deneyi hTC One X ile yapmışlardı her vurduklarında içim gidiyordu![]()
Benim de One'a yaptıklarını görünce içim gider.![]()
Bir ara aynı deneyi hTC One X ile yapmışlardı her vurduklarında içim gidiyordu![]()
Evet,kanıtlandı hatta.Bir eleman kurtuldu, Htc telefon sayesinde.
(Zamanını şuan tam olarak hatırlamıyorum,ama çok yakın bir zamandı.)
İşin garip yanı telefon sapasağlam çıktı zaten kurşun bile geçirmiyomuş hTC ler
Hatta telefon Evo 3D idi 2-3 gün önceydi
La geçenlerde paylaşmıştı biriAdam uzun namnulu silahla HTC One vuruyodu ön taraftan deliniyordu telefon ama alt kısımdan vurunca telefon paramparça
![]()
ch@t527 için üzülmeye değmez testten önce the-grudge onu kapmazsa bu test olabilir belki.
La geçenlerde paylaşmıştı biriAdam uzun namnulu silahla HTC One vuruyodu ön taraftan deliniyordu telefon ama alt kısımdan vurunca telefon paramparça
![]()
Xperia Z ye yakın zamanlarda lg optimus g yi çıkardı 4.1 de duruyor aynı xperia z şimdiye kadar 13 güncelleme aldı Kasımın ortasında da 4.3 alacak . Sonynin sicili var diyebiliyorsan eğer sen LG nin hiçe yakın güncelleme vereceğinin farkında olmalısın . O ürün boşuna 1500 değilkopya arayüz kopya tasarım . dayanıklılığı düşük malzeme kalitesi kötü . bir 4.3 verip geçicek o cihazın daha suratına bakmayacak bile
) .
Biliyorum o videoyu İşin garip yanı dayanıksız denilen iPhone sapasağlam duruyordu çok ilginç
Şans işi ama iPhone 5 dayanıklı olsa bile dayanıksız yani hafif ve dengesini iyi sağlayamıyor bundan dolayı düşerken direk camın üstüne düşüyor iPhone 4 ve 4s te bu durum daha iyiydi açıkçası iki kere fayansa düşürdüm bir şey olmadı ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazımİphone'a dayanıksız diyen kim ?
En dayanıklı telefonlardan biri şuan.
Şans işi ama iPhone 5 dayanıklı olsa bile dayanıksız yani hafif ve dengesini iyi sağlayamıyor bundan dolayı düşerken direk camın üstüne düşüyor iPhone 4 ve 4s te bu durum daha iyiydi açıkçası iki kere fayansa düşürdüm bir şey olmadı ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım
arkadaşlar altı üstü bir cep telefonu kullandığımız şey bu kadar kafa yormaya gerek yok.yalnız şunu belirtmek isterim.ben z kullanıcısıyım ve ben cihazla bozulacağını bile bile denize yani tuzlu suya girdim.ne oldu biliyormusunuz ??? HİÇBİRŞEY...!!! cihazda arka panel kalmasından bahsediliyor ve en çokta,,,buraya dikkat; PANEL KALKMALARINDAN KAYNAKLANAN KAMERADA SİYAH LEKELER...!!! bu çok ciddi bir sorun açıkça belirteyim.şuan cihaz elimde yansa yine gider z yi alırım ancak birazda kullanıma dikkat etmemiz gerekiyor.ben arka cebimde unuttuğum telefonumun üzerine oturmuş halimle ( bu arada ben 135 kiloyum ) tam 3.5 sattlik yolu gittim.uyuya kalmışım ve inerken farkettim ama elimi cebime atmaya korktum çünkü cihaz ikiye çoktaaaaannn bölünmüştür dedim)) ama yine bişey olmamıştı.amaaaaaa kameranın olduğu yerde hafif bir klkma farkettim bir süre sonra.olayın özü cihaza iyi bakacaksın arkadaş.düşürmeyeceksin denize girmeyeceksin üstüne oturmayacaksın
)) selam ve saygılarımla...
Ben fikrimi değiştirdim arkadaş en iyisi kesinlikle htc one kırmızı.Htc dahaiyisini çıkarana kadar en iyisi bu.Telefon olarak z1 phatablet olarak note III bence.Z1den sonra da lg g2 geliyor.
sırf meraktan açıyorum bu konuyu isteyen düşüncesini yazabilir
arabada almanlar elektronikte Japonlar,,,,,NOKTA,,,
Z1...
SONY
make.believe
Ben fikrimi değiştirdim arkadaş en iyisi kesinlikle htc one kırmızı.Htc dahaiyisini çıkarana kadar en iyisi bu.
Bence hTC One+ diye bir model çıkaracak s800 ve a330 ile gelecek ve uçacak İnşallah böyle olurHTC ONE Bende Hastasıyım ancak s600 işlemci gelecekteki bazı appler için yetersiz kalabilir :/ onun dışında tasarım harikası sırf müzik için alan arkadaşlarım var harika kalite malzeme![]()
Bir modele destek verdi diye birşey yok ayrıca diğer modellerede verdi fakat ben onu kullanıyordum dolayısıyla onu söyledim . Bakıldığında Sony Lg den bu konuda zaten hep üstün olmuştur . Tamam bir Xperia S e daha fazla güncelleme verilebilirdi fakat yeterli güncelleme verildi onada .lg ni sicili konusunda haklısın ki ben zaten lg nin sicilinin temiz olduğunu düşünmüyorum.sony sadece bir modele destek verdi diye sicilide iyi olmuyor.şahsi düşüncem hem lg g2 hemde z1 in gerekli yazılımsal desteği alacağı yönünde.
kopya arayüz kötü birşey değil bugün bakınca apple da dahil rakiplerinde iyi ne varsa alıp koyuyor telefonuna arayüzdeki ikonlarda dahil...
dayanıklılığı düşük malzeme olarak z1 daha dayanıksızdır diye düşünüyorum g2 ye göre.plastik camdan daha dayanıklı düşmelerde ve çizilmelerde...hissiyat olarak tabiki z1 çok daha iyi ama 700tl lik farka bakarsak su geçirmezlik ve kasa kalitesi farkına 700tl ediyor.birazda hız farkı var tabi.
lg ni sicili konusunda haklısın ki ben zaten lg nin sicilinin temiz olduğunu düşünmüyorum.sony sadece bir modele destek verdi diye sicilide iyi olmuyor.şahsi düşüncem hem lg g2 hemde z1 in gerekli yazılımsal desteği alacağı yönünde.
kopya arayüz kötü birşey değil bugün bakınca apple da dahil rakiplerinde iyi ne varsa alıp koyuyor telefonuna arayüzdeki ikonlarda dahil...
dayanıklılığı düşük malzeme olarak z1 daha dayanıksızdır diye düşünüyorum g2 ye göre.plastik camdan daha dayanıklı düşmelerde ve çizilmelerde...hissiyat olarak tabiki z1 çok daha iyi ama 700tl lik farka bakarsak su geçirmezlik ve kasa kalitesi farkına 700tl ediyor.birazda hız farkı var tabi.