Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

ANKET

• İphone 5s

Kullanılan: 58 24.0%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 62 25.6%
  • HTC one

Kullanılan: 28 11.6%
  • Sony Xperia z1

Kullanılan: 40 16.5%
  • LG G2

Kullanılan: 54 22.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Çakar bence :D video beklerim deneyi yaparken :D

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet,kanıtlandı hatta.Bir eleman kurtuldu, Htc telefon sayesinde. :D
(Zamanını şuan tam olarak hatırlamıyorum,ama çok yakın bir zamandı.)

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İşin garip yanı telefon sapasağlam çıktı zaten kurşun bile geçirmiyomuş hTC ler

La geçenlerde paylaşmıştı biri :D Adam uzun namnulu silahla HTC One vuruyodu ön taraftan deliniyordu telefon ama alt kısımdan vurunca telefon paramparça :D

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hatta telefon Evo 3D idi 2-3 gün önceydi

Aynen,öyle bir şeydi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

La geçenlerde paylaşmıştı biri :D Adam uzun namnulu silahla HTC One vuruyodu ön taraftan deliniyordu telefon ama alt kısımdan vurunca telefon paramparça :D

One iyidir,çelik yelek mübarek. :D
Kurşun geçirmiyor.

ch@t527 için üzülmeye değmez testten önce the-grudge onu kapmazsa bu test olabilir belki.

Onlar kapmadan önce yapıver. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Biliyorum o videoyu İşin garip yanı dayanıksız denilen iPhone sapasağlam duruyordu çok ilginç

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Xperia Z ye yakın zamanlarda lg optimus g yi çıkardı 4.1 de duruyor aynı xperia z şimdiye kadar 13 güncelleme aldı Kasımın ortasında da 4.3 alacak . Sonynin sicili var diyebiliyorsan eğer sen LG nin hiçe yakın güncelleme vereceğinin farkında olmalısın . O ürün boşuna 1500 değil :) kopya arayüz kopya tasarım . dayanıklılığı düşük malzeme kalitesi kötü . bir 4.3 verip geçicek o cihazın daha suratına bakmayacak bile :)) .

lg ni sicili konusunda haklısın ki ben zaten lg nin sicilinin temiz olduğunu düşünmüyorum.sony sadece bir modele destek verdi diye sicilide iyi olmuyor.şahsi düşüncem hem lg g2 hemde z1 in gerekli yazılımsal desteği alacağı yönünde.
kopya arayüz kötü birşey değil bugün bakınca apple da dahil rakiplerinde iyi ne varsa alıp koyuyor telefonuna arayüzdeki ikonlarda dahil...
dayanıklılığı düşük malzeme olarak z1 daha dayanıksızdır diye düşünüyorum g2 ye göre.plastik camdan daha dayanıklı düşmelerde ve çizilmelerde...hissiyat olarak tabiki z1 çok daha iyi ama 700tl lik farka bakarsak su geçirmezlik ve kasa kalitesi farkına 700tl ediyor.birazda hız farkı var tabi.

wakizashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dünyada safkan iki telefon üreticisi vardır. motorola ve Ericsson,,, motorolaya arka çıkan olmadı belki ama Ericsson u sony gibi elektroniğin piri ve yaratıcısı olan bir marka satın aldı ve bu işi kalite memnuniyet stabiliyet vs vs vs olarak götürdü.unutmayınızki en çok satmak en iyi olmak değildir.örn. Mercedes benz dünyanın en çok satan araba markası değil ama en iyi araba markasıdır.durum aynen budur.elektronikte Japonlar arabada almanlar...bu değişmez bir gerçek...

wakizashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar altı üstü bir cep telefonu kullandığımız şey bu kadar kafa yormaya gerek yok.yalnız şunu belirtmek isterim.ben z kullanıcısıyım ve ben cihazla bozulacağını bile bile denize yani tuzlu suya girdim.ne oldu biliyormusunuz ??? HİÇBİRŞEY...!!! cihazda arka panel kalmasından bahsediliyor ve en çokta,,,buraya dikkat; PANEL KALKMALARINDAN KAYNAKLANAN KAMERADA SİYAH LEKELER...!!! bu çok ciddi bir sorun açıkça belirteyim.şuan cihaz elimde yansa yine gider z yi alırım ancak birazda kullanıma dikkat etmemiz gerekiyor.ben arka cebimde unuttuğum telefonumun üzerine oturmuş halimle ( bu arada ben 135 kiloyum ) tam 3.5 sattlik yolu gittim.uyuya kalmışım ve inerken farkettim ama elimi cebime atmaya korktum çünkü cihaz ikiye çoktaaaaannn bölünmüştür dedim :))) ama yine bişey olmamıştı.amaaaaaa kameranın olduğu yerde hafif bir klkma farkettim bir süre sonra.olayın özü cihaza iyi bakacaksın arkadaş.düşürmeyeceksin denize girmeyeceksin üstüne oturmayacaksın :))) selam ve saygılarımla...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İphone'a dayanıksız diyen kim ? :)
En dayanıklı telefonlardan biri şuan.
Şans işi ama iPhone 5 dayanıklı olsa bile dayanıksız yani hafif ve dengesini iyi sağlayamıyor bundan dolayı düşerken direk camın üstüne düşüyor iPhone 4 ve 4s te bu durum daha iyiydi açıkçası iki kere fayansa düşürdüm bir şey olmadı ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

wakizashi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arabada almanlar elektronikte Japonlar,,,,,NOKTA,,,

Z1...

SONY
make.believe

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şans işi ama iPhone 5 dayanıklı olsa bile dayanıksız yani hafif ve dengesini iyi sağlayamıyor bundan dolayı düşerken direk camın üstüne düşüyor iPhone 4 ve 4s te bu durum daha iyiydi açıkçası iki kere fayansa düşürdüm bir şey olmadı ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

Öyle,tabi.Her zaman tedbirli olmak lazım zaten.Bizim sınıfta bir arkadaş,İphone 5'i,10-15 cm'den aşağı bıraktı.Hiçbir şey olmadı telefona.Tabi,dediğin gibi;birazda şans işi hocam.

arkadaşlar altı üstü bir cep telefonu kullandığımız şey bu kadar kafa yormaya gerek yok.yalnız şunu belirtmek isterim.ben z kullanıcısıyım ve ben cihazla bozulacağını bile bile denize yani tuzlu suya girdim.ne oldu biliyormusunuz ??? HİÇBİRŞEY...!!! cihazda arka panel kalmasından bahsediliyor ve en çokta,,,buraya dikkat; PANEL KALKMALARINDAN KAYNAKLANAN KAMERADA SİYAH LEKELER...!!! bu çok ciddi bir sorun açıkça belirteyim.şuan cihaz elimde yansa yine gider z yi alırım ancak birazda kullanıma dikkat etmemiz gerekiyor.ben arka cebimde unuttuğum telefonumun üzerine oturmuş halimle ( bu arada ben 135 kiloyum ) tam 3.5 sattlik yolu gittim.uyuya kalmışım ve inerken farkettim ama elimi cebime atmaya korktum çünkü cihaz ikiye çoktaaaaannn bölünmüştür dedim :))) ama yine bişey olmamıştı.amaaaaaa kameranın olduğu yerde hafif bir klkma farkettim bir süre sonra.olayın özü cihaza iyi bakacaksın arkadaş.düşürmeyeceksin denize girmeyeceksin üstüne oturmayacaksın :))) selam ve saygılarımla...

Evet,gözün gibi bakacaksın telefonuna. :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
sırf meraktan açıyorum bu konuyu isteyen düşüncesini yazabilir

fp ürünü olarak değerlendirirsen lg g2 performans olarak değerlendirirsek note 3 saglamlık ve su ve toz geçirmeme olarak değerlendirirsek z1 kompack tasarım ve performans dersekde 5s :) bu kadar basit

arabada almanlar elektronikte Japonlar,,,,,NOKTA,,,

Z1...

SONY
make.believe

anlaşılan sony çalışanısın zaten profilide yeni oluşturmuşsun bari ne kadar veriyolar size bu yorumlar için onuda söylede forumdaki kişiler onuda ögrensin.....

Ahmetgungor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC ONE Bende Hastasıyım ancak s600 işlemci gelecekteki bazı appler için yetersiz kalabilir :/ onun dışında tasarım harikası sırf müzik için alan arkadaşlarım var harika kalite malzeme :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HTC ONE Bende Hastasıyım ancak s600 işlemci gelecekteki bazı appler için yetersiz kalabilir :/ onun dışında tasarım harikası sırf müzik için alan arkadaşlarım var harika kalite malzeme :)
Bence hTC One+ diye bir model çıkaracak s800 ve a330 ile gelecek ve uçacak İnşallah böyle olur

Reaksiyon puanı
16,128
htc windows phone olupta çalışan 100lira altı ikinci eli olur mu? yada iphone3gs için zor ama ios7 fiyaskosu yaşayan olurmu?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
lg ni sicili konusunda haklısın ki ben zaten lg nin sicilinin temiz olduğunu düşünmüyorum.sony sadece bir modele destek verdi diye sicilide iyi olmuyor.şahsi düşüncem hem lg g2 hemde z1 in gerekli yazılımsal desteği alacağı yönünde.
kopya arayüz kötü birşey değil bugün bakınca apple da dahil rakiplerinde iyi ne varsa alıp koyuyor telefonuna arayüzdeki ikonlarda dahil...
dayanıklılığı düşük malzeme olarak z1 daha dayanıksızdır diye düşünüyorum g2 ye göre.plastik camdan daha dayanıklı düşmelerde ve çizilmelerde...hissiyat olarak tabiki z1 çok daha iyi ama 700tl lik farka bakarsak su geçirmezlik ve kasa kalitesi farkına 700tl ediyor.birazda hız farkı var tabi.
Bir modele destek verdi diye birşey yok ayrıca diğer modellerede verdi fakat ben onu kullanıyordum dolayısıyla onu söyledim . Bakıldığında Sony Lg den bu konuda zaten hep üstün olmuştur . Tamam bir Xperia S e daha fazla güncelleme verilebilirdi fakat yeterli güncelleme verildi onada .
Ayrıca Çok yanlış düşünüyorsunuz göz var nizam var yani .
G2 den çok çok daha dayanıklı Z1
Drop testlerine bakmanızı tavsiye ediyorum size .
Yani daha iyi servis ,güncelleme desteği , aksesuar çeşitliliği , dayanıklılık , daha iyi kamera ve Sony e özel yazılımlar var .

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

DragonTrail ile Gorilla Glass dünyanın en dayanıklı camları yalnız, özel üretiliyor. G2 yere düştüğü an pert, Z1 sağlam çünkü sağlam olması için kenarlar metal alaşım ile güçlendirilmiş.