semih61
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
Bir modele destek verdi diye birşey yok ayrıca diğer modellerede verdi fakat ben onu kullanıyordum dolayısıyla onu söyledim . Bakıldığında Sony Lg den bu konuda zaten hep üstün olmuştur . Tamam bir Xperia S e daha fazla güncelleme verilebilirdi fakat yeterli güncelleme verildi onada .
Ayrıca Çok yanlış düşünüyorsunuz göz var nizam var yani .
G2 den çok çok daha dayanıklı Z1
Drop testlerine bakmanızı tavsiye ediyorum size .
Yani daha iyi servis ,güncelleme desteği , aksesuar çeşitliliği , dayanıklılık , daha iyi kamera ve Sony e özel yazılımlar var .
şimdi sıralamaya başlsam liste çok uzun sürer sony z dışında onlarca telefonuna destek vermedi.bu bir gerçek.
dayanıklılık konusunda tahmini konuştum cam yüzeyler nekadar gorillaglassta olsa çizilip kırılıyor z1de durum böyle olmayabilir dediğim gibi sadece tahmindi.
daha iyi teknik servis bilmiyorum,aksesuar çeşitliliği kaç kişi tercih eder bilmiyorum ki kangisinin aksesuarı daha çok emin değilim,kamera aralarında çok fark varmı emin değilim ki olması lazım ama iki telefondan çekilmiş bir iki foto gördüm çok fark göremedim (yazılımsal destekler gelirse iş değişebilir tabi) özel yazılımlarda lg nin bariz üstünlüğü var. sizin tarafsız baktığınızı düşünmüyorum ben ne sony kullandım nede lg ama gündemi yıllardır yakından takip ederim.
g2 içerisinde daha fazla kendine has (bazıları kopya olsada) app ile geliyor ve günellemede benim takip ettiğim kadarıyla ikiside şimdiye kadar iyi değil.sony son modellerde toparlamaya çalşıyor fakat görünen lg bukadar konuşulan ve talep gören telefonada desteği verir heralde.
ben iki modelide tercih etmiyeceğim sony ekran boyuna göre çok büyük bir telefon lg ise daha büyük ekranla daha küçük bir telefon ve aynı batarya kapasiteleri ile..
ekran konusunda lg yi daha iyi buluyorum.benim şahsi tercihlerime göre gerçekçilikten öte canlı renkler aha önemli.sony nin arayüzünü ve ikonlarını bu yüzden beğenmiyorum bana çok soluk geliyor.hatta sanki ekranı çok kötüymğş gibi geliyor halbuki kötü değil.
su geçirmezlik iyi ama benim çok işime yaramaz.kalite olarak z1 daha iyi olduğu aşikar kamera olarakta üstün saysak en azından çözünürlük bakımından üstün ben 700lira fark vermem açıkçası ama bende para sorunu yok acımam aradaki farka diyenede birşey diyemem.
3 yıldır android kullanıyorum androidte artık beni cezbeden birşey kalmadı.önümüzdeki ay iphone5s tercihim olacak.biraz ufaka ama denemek lazım :drool:
biraz uzun oldu ama okursan şimdiden teşekkürler :laugh: