Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

ANKET

• İphone 5s

Kullanılan: 58 24.0%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 62 25.6%
  • HTC one

Kullanılan: 28 11.6%
  • Sony Xperia z1

Kullanılan: 40 16.5%
  • LG G2

Kullanılan: 54 22.3%

• Kullanılan toplam oy
    242

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
2 SİNİNDE görünütüsünü beğenmedim ne yalan söyleyim bence 2000tl lik telefonlara çok daha iyi kamera koymalarını beklıyorum , bunuda bir tek nokıa adam akıllı yapıyor ,

Tabiki gündüz çekimide önemli ama günümüz telefonlarının sorunu gündüz değil , GECE Çekimleri , kaldıki gündüzde 4/4 lük çektikleri söylenemez , Optık zoom şart artık , Dijital zoom saçmalıgından kurtulmamız lazım biran önce
4x optik kalanı da 8x dijital zoom var Z1 de ama söylediklerinize katılıyorum yavaş yavaş hepsinin geçmesi gerekli optik zoom a

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tartışmayı bitirmeye geldim. Bu ne kardeşim hep belirli kişiler belirli olaylar. Eskiden android/ios konularında millet bu kadar tartışmazdı. Sana göre o iyidir bana görede bu ama 5s varken ne z1'in borusu öter ne g2'nin bu da bir gerçek.

Şimdiden saçma özellikler,donanım sayıcaksınız şunu söylim; Eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gine eşşek. Yani içinde android olduktan sonra o cihaz isterse en iyi donanıma sahip olsun ios kadar stabil ve güvenli hiç bir zaman olamayacak.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ekrana birşey diyemem fakat ikisininde performansları aynı zira aynı grafik birimi ve işlemciden güç alıyorlar. Ekranada şunu söyleyebilirim. Evet TFT kullanılması yanlış fakat su geçirmez cihazlarda genelde TFT kullanılır ve TFT kullanılmasına rağmen o ekranı Sony adam etti yani :D
Triliminos ile en çok ve en gerçekçi renk veren Z1 ve Z Ultranın ekranları . X-reality i zaten insanlığı bir çoğu Sony Tvlerden biliyordu muhteşem keskinlik sunan bir teknoloji. Yani TFT yi 37ekran Tv İps i de LED ekran gibi düşünmeyelim . G2 nin ekranı sadece daha parlak ve görüş açısı daha fazla bunun dışında diğer + lar ekran konusunda Z1 de.
u4jtj.jpg

Bilmiyorum,olabilir.Ama,en iyi ekran IPS.Bu kesin.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
''bence'' piyasanın en iyisi şu an ne kullanıyorsanız odur... cümlenin başında olduğu gibi göreceli bakıldığından dolayı bu sorunun cevabını bulmak çok zordur ayrıca böyle bir soru sorup alışveriş bile yapılamaz...
Gençler değerli abim tek cümleyle konuyu bitirdi . Terkedin burayı :mrgreen: (Yanlış anlama abi saygısızlık etmek değil amacım)
Şaka bi yana zaten kendimize göre sıralıyoruz iş olsun diye :P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tartışmayı bitirmeye geldim. Bu ne kardeşim hep belirli kişiler belirli olaylar. Eskiden android/ios konularında millet bu kadar tartışmazdı. Sana göre o iyidir bana görede bu ama 5s varken ne z1'in borusu öter ne g2'nin bu da bir gerçek.

Şimdiden saçma özellikler,donanım sayıcaksınız şunu söylim; Eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gine eşşek. Yani içinde android olduktan sonra o cihaz isterse en iyi donanıma sahip olsun ios kadar stabil ve güvenli hiç bir zaman olamayacak.
Şovunu yaptıysan gidebilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilmiyorum,olabilir.Ama,en iyi ekran IPS.Bu kesin.
IPS panel başarılı bir panel ama benim için En iyi panel IGZO paneldir .

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gençler değerli abim tek cümleyle konuyu bitirdi . Terkedin burayı :mrgreen: (Yanlış anlama abi saygısızlık etmek değil amacım)
Şaka bi yana zaten kendimize göre sıralıyoruz iş olsun diye :P

En baştaki dediğine katılıyorum da.Diğerine pek katılmıyorum. :P

Şovunu yaptıysan gidebilirsin

IPS panel başarılı bir panel ama benim için En iyi panel IGZO paneldir .

O kısmı bilmiyorum,olabilir.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11

5S (IOS) Tartışmasız birinci, biz burada 2. için tartışıyoruz. :devil2:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] tartışmayı bitirmeye geldim diyorsun da işin içine birde iosu katarak daha da alevlendiriyorsun :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar ekrana direkt baktığımızda kaliteyi anlayamayız. Ekranı aşağı doğru eğmek lazım (x) ekseninde. TFT paneller eğik açı ile bakınca beyaza dönüyor sadece onu kastediyor millet kalitesi iyi değil diye. Ekran konusu açılmışken söyleyeyim dedim.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5S (IOS) Tartışmasız birinci, biz burada 2. için tartışıyoruz. :devil2:

Yani,sayılır. :D

Arkadaşlar ekrana direkt baktığımızda kaliteyi anlayamayız. Ekranı aşağı doğru eğmek lazım (x) ekseninde. TFT paneller eğik açı ile bakınca beyaza dönüyor sadece onu kastediyor millet kalitesi iyi değil diye. Ekran konusu açılmışken söyleyeyim dedim.

İyi yaptın.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sorunu o zaten ama z1 de z ye göre görüş açısı gine artırılmış zaten Japon Display yeni bir ekran geliştirmiş 160derece görüş açısı sunan 4k ekran 5.4 inç büyüklüğünde muhtemelen bu şirkette hissesi olan sonyde bunu ya da Sharp ın IGZO panelini kullanacakmış .
Triliminos + X-reality yalnız kesinlikle ekranda devrim yaptı Z ye göre

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
takip ediliyorsun- [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] avatarı değiştir kurbanın olam :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sorunu o zaten ama z1 de z ye göre görüş açısı gine artırılmış zaten Japon Display yeni bir ekran geliştirmiş 160derece görüş açısı sunan 4k ekran 5.4 inç büyüklüğünde muhtemelen bu şirkette hissesi olan sonyde bunu ya da Sharp ın IGZO panelini kullanacakmış .
Triliminos + X-reality yalnız kesinlikle ekranda devrim yaptı Z ye göre

Z ye göre iyi gerçekten de, yine aynı sorun var. Telefonu elinde tutuyorsun, aşağı eğiyorsun. Ekran daha fazla eğildikçe daha da beyaza dönüyor hala. Kurtulamadı şundan sony. Hayır yani incelemelere inanmadım, Turkcell de inceledim, sonuç aynı.

@25 PARS 1907 sebep ?

Reaksiyon puanı
16,128
yenisini alınca çivi çakma deneyi yapıcam ch@t527 ile ki bence çakar.