Sizce ne yapmalıyım ?

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Hayatımdan hic memnun degilim

Neden memnun degilim ? Para kazanamıyorum, arabam yok

Lise mezunuyum

universteyede gidemedim

Şuan bir şirkette çalısıyorum asgari ucrete

cumartesi-pazari yok iste

Hayattan beklentim yok tek istegim ölmek

Aldigim para anca karnimi doyuruyor

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Onu bulamayanların da olduğu. İşsizlerin intihar ettiği kendini yaktığını varsayarsak durumun iyi. Bardağın dolu tarafını görmek çok iyi ve insanı mutlu eden bir şeydir bunu asla unutma;);)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kardeş ben 12 yıldır asgari ücret ile çalışıyorum o zaman bende öleyim en iyisi. Sağlığın yerin de mi gerisi boş yapamayın böyle tamam hayat bu herkese eşit davranmaz ama bir yerden sonra sonuç ta alın terin hursızlığın yok başka birşeyin Yok

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Bu hayat senin istediğini yapmakta özgürsün sana intihar etme de demeyeceğim. İntihar da bir seçimdir kimse buna karışamaz. Kötü bir hayatı sonlandırmak bana göre mantıklı. Ben de senin bahsettiğin durumda sayılırım geleceğim yok, çirkinim, fakirim, asosyalim yani bu dünyadaki en vasıfsız insanlardan biriyim. Erteliyorum ama inanıyorum ki bir gün gelip bulacak intihar beni.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Kardeşim bende asgari ücretle çalışıyorum ve birçok insansı varlığın ağız kokusunu çekiyorum benimde evim yok arabam yok ve o paranın çoğunu aileme veriyorum annem hasta o yüzden ona yardımcı oluyorum yorulmasın diye yani temizlik işinde çalışıyorum insanları pisliğini temizliyorum
Ozaman bende intihar ediyim hatta el ele tutuşup asgari ücretliler istanbul köprüsünden atlayalım ayağımızada taş bağlarız?

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yani patronumu daha çok zengin etmek için çalışıyorum.

Sabahın korunde otobuste ayakta gidiyorum işe pis kokulu tıklım tıklım, patronsa mercedesle geliyor rahat rahat

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272

Sabahın korunde otobuste ayakta gidiyorum işe pis kokulu tıklım tıklım, patronsa mercedesle geliyor rahat rahat
Demek ki zamanın da çalışmış kardeşim bura da bu sorunu çözeriz.
Bize harcamalarını anltırsın oradan kısarız buradan kısarız araba alırsın.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183

Ne işinde çalışıyorsun
Tam aylığın ne kadar
Harcamaların ne kadar aylık
Tek mi yaşıyorsun ailenlemi
Evli misin bekar mı
Rica etsem soruları cevaplayabilirmisin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Vede yaşın

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Seçimde oy verdiğin milletvekilinin kapısını çalmayı denemelisin bence.. Ziyaret, telefon, mesaj, e-posta, dilekçe vs. hepsi olabilir.
Sonucu bize yazmayı da unutma..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende de durumlar aynı millet su şişesi değiştirir gibi sevgili değişiyor ben yaş olmuş 28 hala 0 gidiyorum cepte para yok gelen para borca gidiyor zaten baba batık zaten diğer aile üyeleri herkes kendi halinde şirketten hergün fırça yiyoruz ama benim artık beklentim kalmadı kimseden aramayanı aramıyor sormayanı sormuyorum kendime bakıyorum kendimi seviyorum bende birde spora yazıldım farklı güzel bir ortam stres de atıyor hem mis gibi zaten ne bekliyorsun ki hayattan komple boş hayallerle yaşamaya gerek yok gerçekleri kabul etmeliyiz herşeyden önce bahtımız kara bizim yapacak bişi yok.Tavsiyem beklentilerini düşür olabilecek şeyleri düşün sadece gereksiz hayaller gereksiz üzer insanı unutma.

mustafaylcn

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Sanıyorum ki daha gençsin. Hayatın sana getireceğini belli olmaz. Umutlarını kaybetme. Bence kötü bir durumda değilsin. Yapabilirsen eğitimine devam edebilir, farklı mesleklere geçiş yapabilirsin. :)

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Onu bunu bilmem insan sevdiği işi yapmalı. Sevmediğimiz işler işkence resmen

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
İntihar etmeyin arkadaşlar, Allah'ın size verdiği canı kendiniz almayı denemeyin. İbadet edin şükredin, Allah zor durumdakilerin yanındadır. İnşAllah sizin de hâliniz düzelir...