emrecan.1995
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar aynıokulda farklı sınıflarda olduğum bir kıza açıldım kız daha önce bir erkekarkadaşı olduğunu bildiğim ve tam olarak ayrılmadıkları için biraz aramızdaserin rüzgarlar esti... bana çok yanlış zamanda çıktığımı ve daha önce birilişkim olmasaydı senle olurdu ama olmaz tek senle değil okulda kimseyle olmazdedi. Biraz konuştuk bana bir şans verdi ama ben o şansı hiç iyideğerlendiremedim yani onunla fazla konuşmadım soğuk davrandım aramız açıldı kız benden soğudu ve benimle biraz terskonuşuyordu ve bana dediği sanma ki bu kız sevmiyor böyle ters ters konuşuyorama bu benim içinde zor okulda birisiyle birlikte olamam adım çıkar dedi. 1hafta ısrar ettim daha da kötüye gitti ve 1,5 ay sonra kız dışardan bir erkekarkadaş edinmiş ben bunu öğrendim kıza sordum ama kız yok öyle bir şey dedi.Sonra çok ısrar ettim hesap sorarcasına bana doğruları söylemesi için vesöyledi 3 hafta geçti aramız çok kötü merhaba merhabalığımız bile kalmadı..şimdi 3-4 ay birbirimizi görmeyeceğiz ama ben 3-4 ay sonra ne yapsam da bukızla birlikte olsam diye düşünür oldum. Sizce ne yapmalıyım...?