Sizce ne yapamalıyım ?

emrecan.1995

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aynıokulda farklı sınıflarda olduğum bir kıza açıldım kız daha önce bir erkekarkadaşı olduğunu bildiğim ve tam olarak ayrılmadıkları için biraz aramızdaserin rüzgarlar esti... bana çok yanlış zamanda çıktığımı ve daha önce birilişkim olmasaydı senle olurdu ama olmaz tek senle değil okulda kimseyle olmazdedi. Biraz konuştuk bana bir şans verdi ama ben o şansı hiç iyideğerlendiremedim yani onunla fazla konuşmadım soğuk davrandım aramız açıldı kız benden soğudu ve benimle biraz terskonuşuyordu ve bana dediği ‘sanma ki bu kız sevmiyor böyle ters ters konuşuyorama bu benim içinde zor okulda birisiyle birlikte olamam adım çıkar’ dedi. 1hafta ısrar ettim daha da kötüye gitti ve 1,5 ay sonra kız dışardan bir erkekarkadaş edinmiş ben bunu öğrendim kıza sordum ama kız yok öyle bir şey dedi.Sonra çok ısrar ettim hesap sorarcasına bana doğruları söylemesi için vesöyledi 3 hafta geçti aramız çok kötü merhaba merhabalığımız bile kalmadı..şimdi 3-4 ay birbirimizi görmeyeceğiz ama ben 3-4 ay sonra ne yapsam da bukızla birlikte olsam diye düşünür oldum. Sizce ne yapmalıyım...?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sevgili okurum ...
Bu konularda zorla bisey yaptirmak mumkun degildir muhtemelen kiz bu okuldan kimseyle olmaz diye bir bahane uretmis olabilir ... Diyecegim o ki genc nufus fazla baska birine yonel ondan sana yar olmaz

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Değerli okurum bu vaka ya tıp dilinde anti pro futbol denir yani tercüme edeyim yani "doğum esnasında ebenin elinden kayıp düşme hadisesi", yani dahada özetleyecek olursak görüştüğün süre içerisinde bu kız senden elektrik alamamış ve bunun neticesinde başka diyarlara yelken açmış bence fazla kafana takma yukarda arkadaşın dediği gibi o kız sana yar olmaz salla gitsin tat dökmez

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Dostum kızın gözü başka yerde. 3-4 ay sonra birden slm mesjı at. Hiç bir şey olmamış gibi konuşun. Sıfırdan arkadaş olarak başlayıp kızı kendine aşık etmeye çalışırsın yeniden. Ha bu zaman diiminde kızın en iyi arkadaşını kafalamayı unutma kızın en iyi arkadaşı senin de en iyi arkadaşın haline gelsin, ki en son ona kızı çok sevdiğini söyle ki sana yardım etsin ;)