Sizce mantıklı mı?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar şu an hızım TTnet'in 8 MB limistiz paketi (aldığım hız 7 mb civarı). ayda verdiğim para telefon parası da dahil: 110+15=125
Geçmeyi düşündüğüm paket: Kablo netin 15 MB Sınırsız (kota sorunu yok)+uydu tv bedava 24 ay taahhüt: vereceğim para: 150 TL

Sizce geçeyim mi? 15 MB hız alır mıyım. Kablo netin bina içindeki ankestresi haricinde mahallediki dağıtım yeri hemen evin önünde...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bulunduğun yerde Superonline fiberoptik alt yapısı varsa ona da bir bak bence.

http://superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx

ah olsa hiç durmam zaten:( maalesef elimde bu iki alernatif var...

--- Mesaj Güncellendi ---

Modem arayüzünden ulaşılabilir hızı kontrol et ;)

daha geçmedim ki kontrol edeyim:) işte acaba alır mıyım alamaz mıyım:) onu soruyorum... alanlar varsa bilgiledireebilir mi acaba?

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
neden 125 ödüyorsun ben anlamadım ? bende 8 mbit sınırsız kullanıyorum evimde, gerçi aldığım hız 6 mbit ama olsun :) verdiğim para 55 tl .. sen neden 110 verıyorsun yada 110 neyse :)

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
aynen bende 55 tl veriyorum..
bu çok gereksiz bence..

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
neden 125 ödüyorsun ben anlamadım ? bende 8 mbit sınırsız kullanıyorum evimde, gerçi aldığım hız 6 mbit ama olsun :) verdiğim para 55 tl .. sen neden 110 verıyorsun yada 110 neyse :)
birincisi senin tarifen e kadar ü kadar yani 8 mb garanti değil, 8 mb'ye kadar, ikincisi adil kullanım var... benim gibi aylık ortalam 300 gb indiren biri için 50 gb sınır olmuyor... sonra durup dururken 1 mb'ye netimin düşmesini istemiyorum...

--- Mesaj Güncellendi ---

aynen bende 55 tl veriyorum..
bu çok gereksiz bence..

az önce dediğim gibi... bana sınırsız net lazım:)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Aylık 300 GB mı, naptın sen üstadım :) sende ne gibi arşiv var merak ettim açıkcası...

Benim topu topu indirdiğim 25 gb falan oluyor aylık maximum...

Aynen 50 Gb kota sonrasında 1 mbit...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aylık 300 GB mı, naptın sen üstadım :) sende ne gibi arşiv var merak ettim açıkcası...

Benim topu topu indirdiğim 25 gb falan oluyor aylık maximum...

Aynen 50 Gb kota sonrasında 1 mbit...

zaten sorun orda:) ben arşiv yapmıyorum. 2 tb hard disikim var... ama genelde indirdiklerimi siliyorum... arşiv gibi bir derdim yok yani:) indir-sil benimkisi... internete arşiv gözüyle bakıyorum:) onun için hızımı daha da yükseltmek istiyorum zaten... vaktinde bende arsiv yapıyordum ama bir baktım arşive aldığıma bir hiç bakmıyormusum...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
zaten sorun orda:) ben arşiv yapmıyorum. 2 tb hard disikim var... ama genelde indirdiklerimi siliyorum... arşiv gibi bir derdim yok yani:) indir-sil benimkisi... internete arşiv gözüyle bakıyorum:) onun için hızımı daha da yükseltmek istiyorum zaten... vaktinde bende arsiv yapıyordum ama bir baktım arşive aldığıma bir hiç bakmıyormusum...

:) Bende öyleyim, yeni 1 TB HDD aldım .. Lakin dosyalarımı HDD ye atmaya başladığımda bi baktımki içlerinde izlemediklerim adını dahi unuttuklarım var :) silip attım...

bu arada senin mantıklımı sorun askıda kalmasın :) ağıtmış olmuyayım :)