Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diyorum ki ne diycekseniz deyin surda korkaklik etmeyin sdn formda herkse gorsun iosmu daha iyi yoksa androiddmi ben ikisinde kotulemiyorum ama diyorum ki su sundan daha iyi diyorum artilarini soyluyorum eksilerini simdiye kadar size bunlari yabanci kaybaklarla anlatan olmadi heralde eger konu yanlis yere aciliyorsa yeni konu acip tartisalim
Bunu bana kanitlamanizi bekliyorum siz benden cok daha eski uyesiniz ve bu dusuncenizi kanitlamaniz gerektigini benden iyi bilmeniz gerekir ben acigim kanitlarim
Önceden ipad kullanmadim fiyat Aralığı veremem ama en ipad alacak olursam bu en düşük ipad air ya da ipad air2 olacak telefonumun modeli de samsung galaxy s3 mini kullanıyorum mesela tolga cem abi küçükyilmaz da tablette ipadi tercih ediyorum dedi ki tolga Abi de yeri geldi mi mesela Apple'ı yerin dibine sokar,ipad hakkında böyle bişey demesi de beni etkiledi,kendimi ipade yakın hissediyorum şöyle en az 3 yil bile idare etse yeter bana zaten büyük beklentim yok tabletten film izlerken internette sosyal medyada gezinirken kasmasin yeter bana öyle büyük işler yapmayacağım zaten yapsam tablet almam
Kardeşim valla kendileri çok iyi biliyorlarmiş sadece kanitlamaya tenezzul bile edemezlermiş bende kanitlamaya calisinca mesajlarimi silerlermis madem o kadar duz kafali deyiller (!) Sana onlar yardimci olsun
Alacağın tabletin hafızası 32 veya 64 gb olsun. iPad seni uzun süre götürür. Zaten almayı düşündüğün air ve air2ymiş. Telefonda kasacak programlarıda ipade yüklersin rahatça kullanırsın.
Dedigim tek şey su s3 mini 4s den daha iyidir deyil ios surum atladikca sistem az daha buyuyor ve agirlasiyor suan s3 minin kendi romunda yarissalar 4s tabi ezer gecer ama 4s e ios 9 kurdugunda zaten hicbirsey yuklemesen bile kadiyor ama androidde surum atladikca hiz artiyor ve costum bir lolipop romuyla en az 4s kadar performans elde edebiliyor