- Reaksiyon puanı
- 953
Ben zaten Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemiyorum ki Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu olabilir Mansur Yavaş'ı aday yaparlarsa büyük ihtimal kazanırlar zaten.Ama maalesef ben Ekrem İmamoğlu'nu aday yaparlar diye düşünüyorumHocam işte seninle şu konuda bir türlü anlaşamıyoz. Bu saydıklarına çözüm sunacak olan kim ? Kemal Kılıçdaroğlu mu hani şu 20 yıldır yüzde 20 bandında oy alacan CHP yönetiminin 10 yıldır girdiği hiç bir seçimi kazanamayan lideri mi ? HDP ile kol kola kurulacak bir hükümet mi olacak bu saydıkların ?
10 yıldır girdiği hiç bir seçimi kazanamayan partisinin oy oranının arttıramayan daha kendi partisine hayrı yok. Kendi içindeki sorunları çözemeyen kendi partisi ile barışamayan liderlik özelliği olmayan birini destekleyin onun ışığında ülke kurtulacak gibi lanse etmeniz komik oluyor bence
Kemal Kılıçdaroğlu 73 yaşında 2 yıl sonra seçim olsa 75 yaşında olacak o yaşta iktidar olup 80 yaşına kadar ülkeyi mi kurtaracak ? Veya HDP ile dirsek teması kurularak sen ülkeniz düze çıkacağına inanıyon mu gerçekten ? HDP ile yol yürünerek bir gelişme olacağına inanıyon mu ?
Normal bir insan olarak şunu düşünmen lazım HDP ne istiyor acaba bu ülkeden bu hükümetten bu milletten. HDP'nin bu istediği şeyi AKP neden vermiyor ? Veya HDP'nin isteyipte veremediği neyi CHP verecek ki CHP'ye sürekli güzelleme yapıyor HDP ne medet umuyor ve bekliyor mesela ?
Sence HDP'nin umrunda mı Türkiyenin gelişmesi ilerlemesi faizin doların düşmesi flan veya çevresi ile barışması vb yüzlerce sorunu umrunda mı ? Şuana kadar Azarbaycan meselesinden Tut Kıbrıs meslesine kadar hatta en acısı ERMENİ SOYKIRIMI tarzı ortak bildirilere bile imza atmıyor HDP sırf Türkiye zor durumda kalsın diye... Hatta şehitlere bile başsağlığı dilemiyor terorü ve PKK'yı lanetlemiyor.
Not: Şuan CHP'nin elinde gerek ülkedeki tansiyonu düşürecek gerekse her kesimi kucaklayabilecek. ( HDP hariç. ) Mansur Yavaş var. Keşke onu aday yapabilseler ama yapmayacaklar ne yazık ki.