ocelot3131
Öğrenci
fiyat konusunda sıkıntı yok oyun oynamak için alıyorum bataryada fark etmez yedek sarj aletim var performans olarak hangisini önerirsiniz nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim.
rica etsem sebebini de yazarmısınızS7 Edge tabiki de.
Performans, kamera, fotoğraf ve şarj konusunda S7 Edge' nin HTC' den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşım var oyunlarda oynuyor ve bunların hepsinden çok memnun. HTC bana oldum olası hep kaba gelmiştir. Bun benim şahsi fikrim ama bir başkası aksi yönde beyanatta bulunur saygım vardır tabiki de.rica etsem sebebini de yazarmısınız![]()
işlemcisi nedediyle uyumluluk sorunları oluyor yazılmış birkaç sitede bu konuda ne düşünüyorsunPerformans, kamera, fotoğraf ve şarj konusunda S7 Edge' nin HTC' den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kullanan arkadaşım var oyunlarda oynuyor ve bunların hepsinden çok memnun. HTC bana oldum olası hep kaba gelmiştir. Bun benim şahsi fikrim ama bir başkası aksi yönde beyanatta bulunur saygım vardır tabiki de.
Bu teknik konu hakkında bilgi sahibi değilim. Yukarıda belirttiğim hususlar tamamen şahsi görüşüm. Dediğiniz hususu S7 Edge' nin kendi sayfasında sorarsanız kullanıcıları size bilgi verir diye düşünüyorum.işlemcisi nedediyle uyumluluk sorunları oluyor yazılmış birkaç sitede bu konuda ne düşünüyorsun
Yarın bir gün kılıflar bile rant aracı olacak gibime geliyor.Hocam damardan gireyim o zaman. Bir zamanlar htc 10'da kendi galerisi yoktu. Yani telındeki fotograflar google ile ilgili bir yerde depolanıyor veee herkes görebiliyor
Damar 2. Edge ekran çözünürlüğü dahi ayalamak mümkün..
Damar 3. bazı videolarda htcnin fifada ve bazı oyunlar kastığını gördüm şaka gibi dimi ?
Ya bide htc 10 daki tasarım ne öyle s3 bile daha iyi)) Bu arada edge alırsan sağlam kılıf ve ekren koruyucu almalısın çünkü arka veya önce ekran baya tuzlu
![]()