yusufozkan58
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,393
Çöp ? Apple ın yaptığı telefonlar her dönem en iyisi oldu .Yeni çöpler çıkıyor demekki para düşmanı markalardan birisi
Bence hepsi benzer çöplerÇöp ? Apple ın yaptığı telefonlar her dönem en iyisi oldu .
Bence hepsi benzer çöpler
Komik . Çöp dediğin telefonun kamerasının en iyi kamera , işlemcisinin en iyi işlemci , en uzun güncelleme desteği , yıllar sonra bile değer kaybetmeyen bir telefona çöp demenin mantıklı açıklaması yok .Bence hepsi benzer çöpler
İnsanlara normal geliyor ama bir telegona 12 13 bin verilir mi yazık değil mi sadece iphone değil diğer markalarda yapmaya başladı Apple sağoldunPahalı çöpler ??
Ekonominin çöp olması Apple ın suçu değil . Hem kur hem vergi var . 1 tanr kendinr 1 tane devlete alıyorsun .İnsanlara normal geliyor ama bir telegona 12 13 bin verilir mi yazık değil mi sadece iphone değil diğer markalarda yapmaya başladı Apple sağoldun
Atıyorum 11 pro max aldın kaç tl 13 bin diyelim kaç yıl kullanacaksın 3 yıl meselaKomik . Çöp dediğin telefonun kamerasının en iyi kamera , işlemcisinin en iyi işlemci , en uzun güncelleme desteği , yıllar sonra bile değer kaybetmeyen bir telefona çöp demenin mantıklı açıklaması yok .
bencede bir telefon için bukadar masraf biraz fazlaİnsanlara normal geliyor ama bir telegona 12 13 bin verilir mi yazık değil mi sadece iphone değil diğer markalarda yapmaya başladı Apple sağoldun
Özenti özenti. Onlar kâr ediyor fazlasıyla alnının teriyle çalışanlarin da canı çıkıyor para kazanacağım diye. Vergiler vs bahane maliyeti kaç dolar olan şeyi kaç dolara satıyorlar Allah bilir ?İnsanlara normal geliyor ama bir telegona 12 13 bin verilir mi yazık değil mi sadece iphone değil diğer markalarda yapmaya başladı Apple sağoldun
11 pro max 6 yılı rahat görür yanında 3 yıl üst düzey telefon kullanmış olursun .Atıyorum 11 pro max aldın kaç tl 13 bin diyelim kaç yıl kullanacaksın 3 yıl mesela
Ben 13 bin e tam 3000tl lif fp 4 tane telefon kullanıtım 1.5 buçuk yıl gitse 6 yıl gider karım ise farklı cihazlar kullanmak
Kadının konuşması Bi garip zaten ?telefonu aldıktan sonra bu duruma düşmeyeceğim ne malum
Bunlar ucuz değil mi?
6 yıl mı omdan hayır mu gelir11 pro max 6 yılı rahat görür yanında 3 yıl üst düzey telefon kullanmış olursun .
Apple cihazları güzelde bizim ülkemizde vergilerle beraber çok yüksek fiyatlardan satılıyor.Apple cihazlarıda Samsunglar gibi kolay değer kaybetmiyor.İphone 12 ailesi bence güzel olucak ama geliri iyi olan alacak,geliri fazla olmayan bütçesi yeten cihazlara bakacek.
Dostum bence telefon fiyatları gayet makul alınabilecek fiyatta ABD'de 2000 dolar asgari maaş ile 15 günlük kazancınla en iyi iPhone'u alabiliyorsun. Durup dururken iPhone'a çöp deme.İnsanlara normal geliyor ama bir telegona 12 13 bin verilir mi yazık değil mi sadece iphone değil diğer markalarda yapmaya başladı Apple sağoldun
Sene olmuş 2020 hala apple en iyi telefon diyen marka hayranları varKomik . Çöp dediğin telefonun kamerasının en iyi kamera , işlemcisinin en iyi işlemci , en uzun güncelleme desteği , yıllar sonra bile değer kaybetmeyen bir telefona çöp demenin mantıklı açıklaması yok .
.d ya hangisi ?Sene olmuş 2020 hala apple en iyi telefon diyen marka hayranları var
O kadar da değil 700-1000 dolara nerede araba var Artık bütün telefonlar bu fiyatta olacak maalesefAynı paraya Araba mı alsam iyi olur, iphone mi ?
bir şahin, taunus, serçe,kartal alınır beO kadar da değil 700-1000 dolara nerede araba var Artık bütün telefonlar bu fiyatta olacak maalesef
Onları alacağıma iPhone alırım daha iyi? Valla iPhone daha az bozulur Kartal’dan?bir şahin, taunus, serçe,kartal alınır be