Siz olsanız ne yaparsınız?

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım inatla yoluna devam etyok kız haklı sen haklı konusuna girmyorum bile çünkü olayın akşı yanlış bile görünse sana aslında olay doğru bir şekilde akıyo burada senin yapman gereken çok sık boğaz etmeden ama çokta arayı açmadan cesurca kıza açılmak, hislerinden bahsetmek, hoş bir muhabbaet ortamı oluşturmadi beraber vakit geçirmek olsun bir süre sonra kız yumuşayacak ve her şey rahında ilerleyecek hatta şunu söyleyim bu işi bozmadan ilerletirsen sonu evlilikle bile biter. Not::Tecrübe ile sabittir

:-) ewlilik falan derkn olur diyorsn yani biseyler olurmu ?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o değil de biladerim yazdıklarını okuyana kadar vallahi akla karayı seçtim yemin ediyorum yaa :D ....

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız koşarak uzaklaştı diyince kendi kendime bu kız 14 yaşında çocukta 16 falan diye düşünmüştüm..19 yaşında bu ne biçim muhabbettir anlamadım..sizin ruhunuz hala ergenlikten çıkamamış galiba :D taktik istiyosan kızın üstüne düşme,dilenci gibi yapışıp yalvarma kızın gözünden düşersin.oltayı at bırak,kendi gelsin takılsın..kendinden emin bir ifadeyle hafif gülümseyerek kısa kesik atan erkekler kızların dikkatini her zaman çekmiştir..

tmam dedigini yapcam biraz ona sogk dawrancam bakalim dawranislari nasil olacak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kız koşarak uzaklaştı diyince kendi kendime bu kız 14 yaşında çocukta 16 falan diye düşünmüştüm..19 yaşında bu ne biçim muhabbettir anlamadım..sizin ruhunuz hala ergenlikten çıkamamış galiba :D taktik istiyosan kızın üstüne düşme,dilenci gibi yapışıp yalvarma kızın gözünden düşersin.oltayı at bırak,kendi gelsin takılsın..kendinden emin bir ifadeyle hafif gülümseyerek kısa kesik atan erkekler kızların dikkatini her zaman çekmiştir..

tmm dedigini yapacam ona biraz soguk dawranacam bakalim dawranislari nasil olacak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kendini kıza karşı kanıtla utanmana çekilmene gerek yok o senden bir adım beklemiş sen o adımı atamamışşın kızda normal olarak sinirlenmiş bence gözüne gir tekrar ama sürekli bakma konusmaya çalışma felan ama anlık olaylar yap bak ama fazla degil yada bir şey varmış gibi yardım iste orda bide güzel laf yaparsan tamamdır olay ama benim fikrim görücü evliligi en iyisi :D

peki nasil eskisi gibi ilgisini cekebilirim biraz kopya wer :-)

ne gorucusu en guzeli bu :-)

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Seven sevdiğine.sevdiğini.söylesin.
-Hz.Muhammed.(s.a.v)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=348210]fırtına6774[/MENTION] sevdigi şeyleri ögren zafından yararlan mesala birşey ögrenmek ister sen ögren ögret gitar olur basketbol olur sosyal aktivite hesabı şiir olabilir yada etkilemek için okullarınız aynı ise konuşmalar özel günlerde şiir oku yada okul takımındaysa ordanda etkıleyebilirsin zaaflar zaaflar :D ama kesinlikle kendini acındır sigara içki gibi ben denedım eskiden sana bunları tecrubeden yazıyorum :D

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=348210]fırtına6774[/MENTION] sevdigi şeyleri ögren zafından yararlan mesala birşey ögrenmek ister sen ögren ögret gitar olur basketbol olur sosyal aktivite hesabı şiir olabilir yada etkilemek için okullarınız aynı ise konuşmalar özel günlerde şiir oku yada okul takımındaysa ordanda etkıleyebilirsin zaaflar zaaflar :D ama kesinlikle kendini acındır sigara içki gibi ben denedım eskiden sana bunları tecrubeden yazıyorum :D

tmm resmen alkolik olucam :-) isallah ise yarar

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar, hiçbirimizin kabul edemediği durumlar var. Herkes sevdiği ile beraber olmak ister lakin, sizin sevdiğiniz gibi sevmez çoğu insan sizi.

Karşılık bulamayınca işler herdaim sarpa sarar. Bunun alternatifi yok.

Sana nasihatimdir güzel kardeşim, kulak ardı etme.

Seni seveni sev, sevmeyenin peşinden gitme.

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, hiçbirimizin kabul edemediği durumlar var. Herkes sevdiği ile beraber olmak ister lakin, sizin sevdiğiniz gibi sevmez çoğu insan sizi.

İşte aranan yorum bu devirde 4s kuralı var abimin dedigi gibi sevenlerine sahip çık sevdiklerin hep üzer seni.

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ya abicim ole diyosunda sen olsan kizin yerinde ne dersin?ben olsan ve istemiyor olsam acik acik istemiyor seni seni arkadas olarak goruyorum yada bana nasil byle bisey soyleyebilirsin derim ama bunun bisey dedigi yok yaa ona canim sıkliyo istemiyorum seni dese birdaha cikmayacam karsisina onuda demiyor anlamadm gitti yaa

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ya abicim ole diyosunda sen olsan kizin yerinde ne dersin?ben olsan ve istemiyor olsam acik acik istemiyor seni seni arkadas olarak goruyorum yada bana nasil byle bisey soyleyebilirsin derim ama bunun bisey dedigi yok yaa ona canim sıkliyo istemiyorum seni dese birdaha cikmayacam karsisina onuda demiyor anlamadm gitti yaa

Bunu sakince ve açık açık sorabilirsin kendisine.

"Senden hoşlanıyorum, seninde gönlün varsa, seni daha fazla tanımak için, beraber vakit geçirmek istiyorum" dersin ve bunu düşünmesi için zaman da vermelisin gerekirse.

Seninle ilgili birşey düşünmediğini söylerse, en azından cevap verdiği için teşekkür eder ve kızı unutursun.

Daha fazlasını ne hayal et, ne de uygula!

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
[MENTION=348210]fırtına6774[/MENTION] Oğlum bu yaşta başına dert alma.. Git okulunu oku veya bi işte çalışyorsan işine bak bırak bu dandik işleri..

Bak benim yaşım 33 evlenmedim ve asla evlenmeyide düşünmüyorum..

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@fırtına6774 Oğlum bu yaşta başına dert alma.. Git okulunu oku veya bi işte çalışyorsan işine bak bırak bu dandik işleri..

Bak benim yaşım 33 evlenmedim ve asla evlenmeyide düşünmüyorum..
Abi senin dedigini simdi uyguluyorum ölüp bayılıodum onsuz olmaz felan 1 sene geçti illaki olcak okumak mevki olmak en iyisi o zaman kimse seni reddetemiyor. [MENTION=348210]fırtına6774[/MENTION] son yorumları iyi düşün.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Murat tavsiyesileri eksik yazmış. Kendisi Brezilyalılarla takılıyor. Keşke onu da önerseymiş. :D

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu sakince ve açık açık sorabilirsin kendisine.

"Senden hoşlanıyorum, seninde gönlün varsa, seni daha fazla tanımak için, beraber vakit geçirmek istiyorum" dersin ve bunu düşünmesi için zaman da vermelisin gerekirse.

Seninle ilgili birşey düşünmediğini söylerse, en azından cevap verdiği için teşekkür eder ve kızı unutursun.

Daha fazlasını ne hayal et, ne de uygula!

tmm yapicam bunu

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yani olmsuz gibimi duruyor?[/QUOTE]

Hayır aşkın için savaş ki elde ettiğinde anlamı daha büyük olsun ve sadık kalabilesin,ama çok çılgınca da davranma doğru an doğru zaman ve nabza göre şerbet felsefesiyle hareket et

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani olmsuz gibimi duruyor?

Hayır aşkın için savaş ki elde ettiğinde anlamı daha büyük olsun ve sadık kalabilesin,ama çok çılgınca da davranma doğru an doğru zaman ve nabza göre şerbet felsefesiyle hareket et[/QUOTE]

sende bi olumsuz diyorsun birde savas diyorsun ne yapmliyim konusmak istemedigine gore ya dedigin gibi yada utaniyor bndan sora ona biraz ilgisiz dawranicam eger benden bisey beklerse oyle konusacagim

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır aşkın için savaş ki elde ettiğinde anlamı daha büyük olsun ve sadık kalabilesin,ama çok çılgınca da davranma doğru an doğru zaman ve nabza göre şerbet felsefesiyle hareket et

sende bi olumsuz diyorsun birde savas diyorsun ne yapmliyim konusmak istemedigine gore ya dedigin gibi yada utaniyor bndan sora ona biraz ilgisiz dawranicam eger benden bisey beklerse oyle konusacagim[/QUOTE]

olumsuz demiyorum mantıklı ol diyorum kızı gören sensin nabza göre şerbet ver ayrıca savaştığını görsün kız içinde zerre kadar birşey varsa o da savaşacaktır uygun ortamda yoklamaya devam et ve konuşmayı b,r kere yap ama tam yap ve dediğim gibi sana zaman veririm ama bir cevap bekliyorum muahkkak de ve cevabı herşeyi belirleyecektir zaten

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sende bi olumsuz diyorsun birde savas diyorsun ne yapmliyim konusmak istemedigine gore ya dedigin gibi yada utaniyor bndan sora ona biraz ilgisiz dawranicam eger benden bisey beklerse oyle konusacagim

olumsuz demiyorum mantıklı ol diyorum kızı gören sensin nabza göre şerbet ver ayrıca savaştığını görsün kız içinde zerre kadar birşey varsa o da savaşacaktır uygun ortamda yoklamaya devam et ve konuşmayı b,r kere yap ama tam yap ve dediğim gibi sana zaman veririm ama bir cevap bekliyorum muahkkak de ve cevabı herşeyi belirleyecektir zaten[/QUOTE]

tmm anladim suan kafam okadar durgunki karsisina gecince isallah afallamam umarm duzgun biseyler soylerin aslinda kendime gveniyorum ama ne biliyin kzin bu dawranslari beni korkutuyor

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kız konularında pek birşey bilmem hayatımda hiç sevgilim olmadı desem inanırmısın kardeşim :) sebebi ise hiç kız peşinde koşmamam.okulunumu bitireceksin yoksa sevgilimi yapacaksın.neyse 1 - 2 taktik verelim tabiki kıza açıldın.üstüne daha fazla gitme akışına bırak sıkarsan senden çok çabuk sıkılır.onu unutmaya çalış ağır ol mesela onlara gittin diyelim merhaba nasılsın dersin konuşmayı kesersin.böyle yaparak onun dikkatini çekersin.aradan süre geçer seninle tekrar konuşmaya başlar bol bol.ha konuşmuyorsa şansına küs başka adaylar bulmaya çalış :)

fırtına6774

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kız konularında pek birşey bilmem hayatımda hiç sevgilim olmadı desem inanırmısın kardeşim :) sebebi ise hiç kız peşinde koşmamam.okulunumu bitireceksin yoksa sevgilimi yapacaksın.neyse 1 - 2 taktik verelim tabiki kıza açıldın.üstüne daha fazla gitme akışına bırak sıkarsan senden çok çabuk sıkılır.onu unutmaya çalış ağır ol mesela onlara gittin diyelim merhaba nasılsın dersin konuşmayı kesersin.böyle yaparak onun dikkatini çekersin.aradan süre geçer seninle tekrar konuşmaya başlar bol bol.ha konuşmuyorsa şansına küs başka adaylar bulmaya çalış :)

sagol tavsiye icin :)